Peto86 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Let na Mesiac to síce nebol, ale pripravený som bol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Můj asi nejdelší vztah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 (upraveno) Ahoj, já jsem vytáhnul Moony a už se těším, až chlapci v Onyxu dodělají modré vlnky a půjdou asi na dlouho na ruku ty. No pořád mám pocit, že by to ještě něco chtělo a pokukuju po POčkách. Aktuálně jsem si vyhlídl tyto - jsou v Kanadě. Jak moc velký opruz je nákup z takové dálky? DPH, clo... brrr Upraveno 14. února 2022 uživatelem LordSpar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Detail na povrch lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 @LordSpar Bojím sa, že tie POčka, ktoré si posielal sú fejky. Pohľad na strojček ukazuje klasický incablock antishock a normálnu zotrvačku zlatavej farby. Coaxialy série 8000 od Omegy majú svoj antishock a čiernu zotrvačku (https://watchbase.com/omega/caliber/8605). Možno sa mýlim, ale radšej si na to daj pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 50 minutami, Peto86 napsal: @LordSpar Bojím sa, že tie POčka, ktoré si posielal sú fejky. Pohľad na strojček ukazuje klasický incablock antishock a normálnu zotrvačku zlatavej farby. Coaxialy série 8000 od Omegy majú svoj antishock a čiernu zotrvačku (https://watchbase.com/omega/caliber/8605). Možno sa mýlim, ale radšej si na to daj pozor. Opravdu ti přijdou jako fejky - to je drsné. Ten obchodník má 100% na e-bay. Ale tak stát se může všelico... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Dneska moony. Taky mate nekdo hesalite bez Omega loga? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 6 hodinami, LordSpar napsal: Opravdu ti přijdou jako fejky - to je drsné. Ten obchodník má 100% na e-bay. Ale tak stát se může všelico... No keď sa pozrieš na fotku kalibru v hodinkách a na stránkach, ktoré som posielal, tak sú rozdielne… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Dneska moony. Taky mate nekdo hesalite bez Omega loga? Jasne - model 1991Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 15 minutami, Peto86 napsal: No keď sa pozrieš na fotku kalibru v hodinkách a na stránkach, ktoré som posielal, tak sú rozdielne… Koukám na to - všude na netu jsou fotky s černou. Nejlepší nakupovat tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 10 minutami, LordSpar napsal: Jasne - model 1991 Sent from my iPhone using Tapatalk Moje sou taky z 1991. Ale na tve fotce Omega logo na hesalitu je, nebo to tak aspon vypada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 11 minutami, martinre napsal: Moje sou taky z 1991. Ale na tve fotce Omega logo na hesalitu je, nebo to tak aspon vypada. Jaj - já to zle pochopil - myslel jsem aplikované omega logo. Jasně - mám originální sklíčko po servisu, tak tam logo je. Dokonce má správnou pozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 1 minutou, LordSpar napsal: Jaj - já to zle pochopil - myslel jsem aplikované omega logo. Jasně - mám originální sklíčko po servisu, tak tam logo je. Dokonce má správnou pozici Ja uz myslel ze jsem slepej Jo ty bez loga nejsou moc casty a byly davany kolem toho roku 89-91 co jsem se docetl. Jinak pekny speedy, na ty z 3590.50 s dlouhym S a R moc casto nenarazis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 13 minutami, martinre napsal: Ja uz myslel ze jsem slepej Jo ty bez loga nejsou moc casty a byly davany kolem toho roku 89-91 co jsem se docetl. Jinak pekny speedy, na ty z 3590.50 s dlouhym S a R moc casto nenarazis. Já je mám po servisu tuším 2018, kdy se sklíčko měnilo. Za boha si nevzpomínám jestli původní bylo s logem, ale jasně mohlo už být měněno někdy před tím. Je to "plast"... Díky - taky je máš parádní Já chtěl hlavně tritium - ta žlutá je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 8 hodinami, LordSpar napsal: Opravdu ti přijdou jako fejky - to je drsné. Ten obchodník má 100% na e-bay. Ale tak stát se může všelico... Staci se podivat na posledni 4 cisla SN na karte a SN na nozce, zcela jine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Už jen ty nápisy na dýnku jsou hrozný, jestli má reputaci 100% a prodává fejk, tak to je tragédie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 (upraveno) Na chvíli na meshi Upraveno 15. února 2022 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se