Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Ahoj, já jsem vytáhnul Moony a už se těším, až chlapci v Onyxu dodělají modré vlnky a půjdou asi na dlouho na ruku ty.

No pořád mám pocit, že by to ještě něco chtělo a pokukuju po POčkách. Aktuálně jsem si vyhlídl tyto - jsou v Kanadě. Jak moc velký opruz je nákup z takové dálky? DPH, clo... brrr 

IMG_9118.PNG

IMG_9119.PNG

IMG_9121.jpg

Upraveno uživatelem LordSpar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@LordSpar Bojím sa, že tie POčka, ktoré si posielal sú fejky. Pohľad na strojček ukazuje klasický incablock antishock a normálnu zotrvačku zlatavej farby. Coaxialy série 8000 od Omegy majú svoj antishock a čiernu zotrvačku (https://watchbase.com/omega/caliber/8605). Možno sa mýlim, ale radšej si na to daj pozor.

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, Peto86 napsal:

@LordSpar Bojím sa, že tie POčka, ktoré si posielal sú fejky. Pohľad na strojček ukazuje klasický incablock antishock a normálnu zotrvačku zlatavej farby. Coaxialy série 8000 od Omegy majú svoj antishock a čiernu zotrvačku (https://watchbase.com/omega/caliber/8605). Možno sa mýlim, ale radšej si na to daj pozor.

Opravdu ti přijdou jako fejky - to je drsné. Ten obchodník má 100% na e-bay. Ale tak stát se může všelico...

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, LordSpar napsal:

Opravdu ti přijdou jako fejky - to je drsné. Ten obchodník má 100% na e-bay. Ale tak stát se může všelico...

No keď sa pozrieš na fotku kalibru v hodinkách a na stránkach, ktoré som posielal, tak sú rozdielne…

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Peto86 napsal:

No keď sa pozrieš na fotku kalibru v hodinkách a na stránkach, ktoré som posielal, tak sú rozdielne…

Koukám na to - všude na netu jsou fotky s černou. Nejlepší nakupovat tady 😄 

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, martinre napsal:

Moje sou taky z 1991. Ale na tve fotce Omega logo na hesalitu je, nebo to tak aspon vypada. 

Jaj - já to zle pochopil - myslel jsem aplikované omega logo. Jasně - mám originální sklíčko po servisu, tak tam logo je. Dokonce má správnou pozici 😄 

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, LordSpar napsal:

Jaj - já to zle pochopil - myslel jsem aplikované omega logo. Jasně - mám originální sklíčko po servisu, tak tam logo je. Dokonce má správnou pozici 😄 

Ja uz myslel ze jsem slepej :)

Jo ty bez loga nejsou moc casty a byly davany kolem toho roku 89-91 co jsem se docetl. Jinak pekny speedy, na ty z 3590.50 s dlouhym S a R moc casto nenarazis. 

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, martinre napsal:

Ja uz myslel ze jsem slepej :)

Jo ty bez loga nejsou moc casty a byly davany kolem toho roku 89-91 co jsem se docetl. Jinak pekny speedy, na ty z 3590.50 s dlouhym S a R moc casto nenarazis. 

Já je mám po servisu tuším 2018, kdy se sklíčko měnilo. Za boha si nevzpomínám jestli původní bylo s logem, ale jasně mohlo už být měněno někdy před tím. Je to "plast"... 

Díky - taky je máš parádní 😉 Já chtěl hlavně tritium - ta žlutá je boží.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...