LordSpar Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 22 minutami, Seamaster napsal: Prave dorazily z tuningu v Onyxu. Diky chlapci!!! Ty jsou nové? Nemáš fotku před servisem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Mam Vypadaly uplne stejne... krom bezneho servisu strojku se menil datovy venec za stribrny a hlavne se delala konverze ze srobovaci na Naiad korunku - smyslem bylo to naladit jako early model. Jedna se o tzv Watchco skladacku, hodinky jsou sestavene kompltne ze servisnich dilu, vcetne NOS strojku. Sberatelska hoodnota nula, ale zase to muzes bezestrachu nosit a tahat do vody + luninova sajni jak blazen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Jeste prikladam pro zajimavost jak jsem vymyslel vodici trubku pro zpetnou konverzi ze sroubovaci na Naiad. Nasledne pak Bohous76 vytocil z L316 na soustruhu. Nastesti vse klaplo a Onyx to vse krasne sestavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 9 hodinami, LordSpar napsal: Přehlédl jsem to - paráda. Tak to asi zkusím na svoje... Jinak na ruce dnes stařečky - je tam hnusně. Nechtělo se mi nic natahovat Ty Megaquartz jsou taky moc pěkné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 @Seamaster Pecka největší. Dodnes lituju že jsem watchco skládačku nevzal roky a roky zpátky když toho měli plný krám a stály směšný ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Romca Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Dneska Seamastery, snad to ke kostičkovaný košili není jak pěst na oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Není. A náhodou je to pěkně sladěno. Modrá je prostě dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Já dnes dělal parádu s AT. Jsem moc rád, že jsem se odhodlal a ten tah objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Do konce února. A pak to musím zase trochu točit, ať mi ostatní nezatuhnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Já modré budu muset naopak někdy na chvíli vytahnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 před 5 minutami, bobi napsal: Já modré budu muset naopak někdy na chvíli vytahnout Tos říkal už před měsícem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 To je fakt,ale furt se k tomu jaksi nemůžu dokopat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 @funík- Ty mám rád. A NATO jim sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Dnes titan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 před 57 minutami, tedwine napsal: Paráda! Zdravím bráchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Romca Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 V 19. 2. 2022 v 14:51, Radik napsal: Do konce února. A pak to musím zase trochu točit, ať mi ostatní nezatuhnou Vždycky když tyhle modré vidím, což naštěstí není tak často, mám nutkání je doplnit k těm šedým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Právě teď, Dr.Romca napsal: Vždycky když tyhle modré vidím, což naštěstí není tak často, mám nutkání je doplnit k těm šedým Jó, tohle je nebezpečný - na chlup stejný hodinky lišící se jen barvama, to nevyhnutelně vyvolává takový ty pocity, jakože je potřebuješ všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se