Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 5 hodinami, Vorel napsal:

Dík, člověk by neřekl, že na Tvých fotkách jsou modré 🙂  Já chtěl původně taky modré, ale zdály se mi modré až moc 😄  Tak jsem si vzal černé. Ale asi časem modré stejně přikoupím, protože teď už se mi nezdají modré až moc 😄

Jojo, jsou to modráky, tady na přiložené starší fotce je to více vidět.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 11 hodinami, Vladino125 napsal:

Tak skusime pre zmenu biele

Jsou skvělé.. 

Nevím, jestli je taky nepotřebuji, a pak bych hodně váhal, jestli bych si měl nechat modré, nebo tyto :) 

Odesláno
před 2 hodinami, semi001 napsal:

Jsou skvělé.. 

Nevím, jestli je taky nepotřebuji, a pak bych hodně váhal, jestli bych si měl nechat modré, nebo tyto :) 

Jj,to znám.Taky jsem se jeden čas rozhodoval a zatím jsou stále doma jak modré,tak i bílé 🤣.

:photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 3 minutami, bobi napsal:

Jj,to znám.Taky jsem se jeden čas rozhodoval a zatím jsou stále doma jak modré,tak i bílé 🤣.

:photo:

Oboje skvělé.. Já mám černé a modré, a černé vůbec nenosím.. Ale tyhle bílé 😍

Odesláno

Hmm,já měl černé chvíli u Dušáka na ruce a nezdály se mně tehdy špatné :unsure:.Ale každému se holt zamlouvá něco jiného,no:smile_anim:😉.

Odesláno

Mel jsem modre,cerne i bílé. Všechny jsou super,ale ted bych asi nejvic bral bílé. Kdyby nekdo chtel cerne za bílé,tak klidne napište. 😉 

Odesláno
Před hodinou, Pivas napsal:

Mel jsem modre,cerne i bílé. Všechny jsou super,ale ted bych asi nejvic bral bílé. Kdyby nekdo chtel cerne za bílé,tak klidne napište. 😉 

Jojo vyměňte to s ním někdo, já to s Tebou pak směním a dostanou se ke mě bílé :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...