martar Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 26 minutami, JayT napsal: Já mám taky caliber 3861 a v dokumentech uvedeno certifikováno NASA. Takže to asi nebude o sklíčku.. Prosímtě, nevadilo by ti vyfotit ten text v dokumentaci (bez SN a identifikačních údajů samozřejmě) a hodit ho sem? Ohledně nového modelu panuje ještě řada nezodpovězených otázek, alespoň pro některé z nás, a bylo by dobré na ně najít odpověď. Jde mi o přesnou formulaci. Vnky jsou plastický dekor na cifru. Staré vlnky, bezvlnky, nové keramické vlnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Jde se plavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 40 minutami, JayT napsal: Pánové, čemu říkáte vlnky? Já měl za to, že vlnky je kovový tah.. No..., já jim Vlnky říkám proto, že mají vlnovaný ciferník a protože to jsou Seamastery Blbě mi to šlo odfotit, ale je to trošku vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 2 hodinami, Bakouš napsal: No..., já jim Vlnky říkám proto, že mají vlnovaný ciferník a protože to jsou Seamastery Blbě mi to šlo odfotit, ale je to trošku vidět... Máš recht Tahu se přeci říká Buznatah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Tak se mu nesmí říkat. Doporučený korektní název je "okrasný pětiřadý náramek" ( ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 1 minutou, martar napsal: Tak se mu nesmí říkat. Doporučený korektní název je "okrasný pětiřadý náramek" ( ) Tak to se omlouvám. Tohle mi uniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Dnes mám volno, tak blbnu s hodinkama... i díky tomuhle vláknu. Přezul jsem PO na tah a asi tady budu s tou kombinací chvíli prudit. Nakonec ale půjdou určitě zase na gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Átéčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 13 hodinami, JayT napsal: Já mám taky caliber 3861 a v dokumentech uvedeno certifikováno NASA. Takže to asi nebude o sklíčku.. Vlnko, precti si aspon toto, nez tady napachas dalsi skody:) https://chronochatter.com/2021/05/15/the-omega-speedmaster-3861-is-not-a-moonwatch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayT Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Neumím anglicky Bobe, přeložíš mi to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 18 minutami, JayT napsal: Neumím anglicky Bobe, přeložíš mi to? https://chronochatter-com.translate.goog/2021/05/15/the-omega-speedmaster-3861-is-not-a-moonwatch/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Něco se chystá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 V 12. 7. 2022 v 11:02, Bakouš napsal: No..., já jim Vlnky říkám proto, že mají vlnovaný ciferník a protože to jsou Seamastery Blbě mi to šlo odfotit, ale je to trošku vidět... Kdo vyfotí vlnky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Tady je stará fotka mých bývalek - GMT vlnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 48 minutami, martar napsal: Tady je stará fotka mých bývalek - GMT vlnek no jo fotku máš nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Prihodim naj PO (date bolo ok dva dni dozadu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Něco se chystá Na tyhle gumě jim to sekneKurna měl jsem je dvakrát a zvládl bych to i po třetí A abych jen neplkalSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 13. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 jsou to POvedené omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Bezvlnky. Tyhle mám čistě do sbírky, normálně je nenosím, ale tak řekl jsem si, že jim dám šanci. Trochu se s nima peru, tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se