martar Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Odesláno 12. července 2022 před 26 minutami, JayT napsal: Já mám taky caliber 3861 a v dokumentech uvedeno certifikováno NASA. Takže to asi nebude o sklíčku.. Prosímtě, nevadilo by ti vyfotit ten text v dokumentaci (bez SN a identifikačních údajů samozřejmě) a hodit ho sem? Ohledně nového modelu panuje ještě řada nezodpovězených otázek, alespoň pro některé z nás, a bylo by dobré na ně najít odpověď. Jde mi o přesnou formulaci. Vnky jsou plastický dekor na cifru. Staré vlnky, bezvlnky, nové keramické vlnky.
martar Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Odesláno 12. července 2022 Jde se plavat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bakouš Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Odesláno 12. července 2022 před 40 minutami, JayT napsal: Pánové, čemu říkáte vlnky? Já měl za to, že vlnky je kovový tah.. No..., já jim Vlnky říkám proto, že mají vlnovaný ciferník a protože to jsou Seamastery Blbě mi to šlo odfotit, ale je to trošku vidět... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan7 Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Odesláno 12. července 2022 před 2 hodinami, Bakouš napsal: No..., já jim Vlnky říkám proto, že mají vlnovaný ciferník a protože to jsou Seamastery Blbě mi to šlo odfotit, ale je to trošku vidět... Máš recht Tahu se přeci říká Buznatah.
martar Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Odesláno 12. července 2022 Tak se mu nesmí říkat. Doporučený korektní název je "okrasný pětiřadý náramek" ( )
Jan7 Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Odesláno 12. července 2022 před 1 minutou, martar napsal: Tak se mu nesmí říkat. Doporučený korektní název je "okrasný pětiřadý náramek" ( ) Tak to se omlouvám. Tohle mi uniklo.
martar Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Odesláno 12. července 2022 Dnes mám volno, tak blbnu s hodinkama... i díky tomuhle vláknu. Přezul jsem PO na tah a asi tady budu s tou kombinací chvíli prudit. Nakonec ale půjdou určitě zase na gumu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Odesláno 12. července 2022 Átéčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Odesláno 12. července 2022 před 13 hodinami, JayT napsal: Já mám taky caliber 3861 a v dokumentech uvedeno certifikováno NASA. Takže to asi nebude o sklíčku.. Vlnko, precti si aspon toto, nez tady napachas dalsi skody:) https://chronochatter.com/2021/05/15/the-omega-speedmaster-3861-is-not-a-moonwatch/
JayT Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Odesláno 13. července 2022 Neumím anglicky Bobe, přeložíš mi to?
KurtCz Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Odesláno 13. července 2022 před 18 minutami, JayT napsal: Neumím anglicky Bobe, přeložíš mi to? https://chronochatter-com.translate.goog/2021/05/15/the-omega-speedmaster-3861-is-not-a-moonwatch/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc
Bakouš Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Odesláno 13. července 2022 Něco se chystá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Odesláno 13. července 2022 V 12. 7. 2022 v 11:02, Bakouš napsal: No..., já jim Vlnky říkám proto, že mají vlnovaný ciferník a protože to jsou Seamastery Blbě mi to šlo odfotit, ale je to trošku vidět... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdo vyfotí vlnky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Odesláno 13. července 2022 Tady je stará fotka mých bývalek - GMT vlnek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Odesláno 13. července 2022 před 48 minutami, martar napsal: Tady je stará fotka mých bývalek - GMT vlnek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. no jo fotku máš nejlepší
Vladino125 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Odesláno 13. července 2022 Prihodim naj PO (date bolo ok dva dni dozadu).
Juraj11 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Odesláno 13. července 2022 Něco se chystá Na tyhle gumě jim to sekneKurna měl jsem je dvakrát a zvládl bych to i po třetí A abych jen neplkalSent from my iPhone using Tapatalk
farkyostrava Odesláno 13. července 2022 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2022 jsou to POvedené omegy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Odesláno 13. července 2022 Bezvlnky. Tyhle mám čistě do sbírky, normálně je nenosím, ale tak řekl jsem si, že jim dám šanci. Trochu se s nima peru, tak uvidíme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se