M-72 Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 V 28. 10. 2022 v 16:51, Vjace napsal: Už je to nějaká doba, tak jsem tu smečku zase vyvenčil. Na ruku jsem všechny nedal, jen pár kousků… Až skoro neuvěřitelná sbírka. Nechtěl bys je, třeba za rok, až je znova vytáhneš, naskládat blíže k sobě a udělat detailnější foto? Třeba do místního kalendáře. Asi by to tu zajímalo víc lidí Já vzal na víkend Dynamicy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 před 15 minutami, jonyyy napsal: Až skoro neuvěřitelná sbírka. Nechtěl bys je, třeba za rok, až je znova vytáhneš, naskládat blíže k sobě a udělat detailnější foto? Třeba do místního kalendáře. Asi by to tu zajímalo víc lidí Já vzal na víkend Dynamicy. Já je teď nafotil po dvojičkách na full-frame, ale Bůh ví, kdy to zpracuji. Založím pak extra vlákno. Todle byl rychlocvak na mobil, když už jsem je měl všechny venku. Ona to není úplně akce na hodinu, při takovém počtu. Časoval jsem to, až budu sám v baráku a rodinka pryč, protože jen krabice zaberou celý pokoj. A těch řečí co bych slyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Chápu, sám se chystám na podobnou fotoakci, v podobném počtu se Seiko chrony. Za celý rok jsem se k tomu nedostal a to nemám ani krabičky Každopádně se na vlákno těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daluck Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 V 28. 10. 2022 v 16:51, Vjace napsal: Už je to nějaká doba, tak jsem tu smečku zase vyvenčil. Na ruku jsem všechny nedal, jen pár kousků… Tak tohle je prostě neskutečný nemám slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paaja Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 před 2 hodinami, Vjace napsal: Já je teď nafotil po dvojičkách na full-frame, ale Bůh ví, kdy to zpracuji. Založím pak extra vlákno. Todle byl rychlocvak na mobil, když už jsem je měl všechny venku. Ona to není úplně akce na hodinu, při takovém počtu. Časoval jsem to, až budu sám v baráku a rodinka pryč, protože jen krabice zaberou celý pokoj. A těch řečí co bych slyšel Se mi zastavilo srdce, až rychlý kuk na moje obyč Moony je zase nahodil. Přimlouval bych se i o nějaké popisky, přiznám se, že nejsem znalec, nedokážu je všechny identifikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 blue Koukám,že dneska už je vlastně o hodinu míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Dnes speedyOdesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 ….v domovine a zitra doslova. Jedu do Omega Museum v Bienne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Když je to na ceduli, tak to musí být pravda ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Dnes jsem zkusil Ultra Deep. Jsou to tedy kladiva. Ale ta barevna kombinace cifru je dechberouci. CHF 11,5k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 před 9 hodinami, Pivas napsal: před 7 hodinami, junior300 napsal: Nějaké novinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 @Akam tak nejako.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Jak právě zjišťuju, je to dýl než 11 let, co jsem si pořídil první pořádné hodinky. Shodou okolností to bylo tady na Foru a byly to právě Bondovky. Narozdíl od těchto kvarcek jsem si tenkrát koupil automaty za dneska už neuvěřitelných 22,000 Kč. Bondovky mi prostě dělají radost a doporučuji je každému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se