atim Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Odesláno 17. března 2023 Mám tolik hodinek, k těmto jsem měl vždycky výhrady a nakonec jsem asi dosáhl vrcholu, nejdou mi sundat z ruky, už dlouho! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Odesláno 17. března 2023 Tak som si nakoniec tie modre hodinky musel kupit. Ako som vravel, bol to vopred prehraty boj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Luky Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Odesláno 17. března 2023 před 17 minutami, EpsteinBarr napsal: Tak som si nakoniec tie modre hodinky musel kupit. Ako som vravel, bol to vopred prehraty boj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nechtěl jsi náhodou jiný modrý hodinky. Jsou super, moc AT nemusím, ale tyhle se fakt povedly. Sedí ti perfektně, tak užívej. Mě spíš zase dráždí ty nový Moony, ale nevím, nevím.
Adamsson Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Odesláno 17. března 2023 Já od začátku měsíce tahám BA ale teď na par minut tyhle:) BajDVej.. potřebuju oživit řemen z aligátora. Původní majitel ho vzal mejdlem a tak nějak mu zmatněl, samozřejmě. Zkoušel jsem krém na boty ale nepovedlo se. Poradíte?? Diky a pěknej pátek! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Odesláno 17. března 2023 V 8. 3. 2023 v 9:15, Seamaster napsal: Co te vede k tomu mit stejny railmastery ve 2 velikostech? Nebo shanis jeste 36mm do sbirky? btw, je tady dobre videt, co dela opticky s hodinkama absence diver lunety... ty 39mm Raily vypadaji opticky stejne, jak 2254 SM300... Já šel prvně do 42mm, spokojenost. Pak jsem ale shodou nalhod vyzkoušel 39mm a..taky spokojenost. Tak teď byl to chtělo opravu ještě 36 no a samozřejmě 49mm Ba ne, jedny musí z kola ven. Třeba ne úplně hned, ale brzy. A ano, je to tak, zmiňovaný SMP 41 a RM 39 sedí opticky na ruce takřka stejně. Ale pocitově je to značnej rozdíl.
Adamsson Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Odesláno 17. března 2023 před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tak som si nakoniec tie modre hodinky musel kupit. Ako som vravel, bol to vopred prehraty boj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak snad Tě moc nemrzí, že jsi prohrál. Ta modrá rány z boje brzy jistě zahojí!
Radik Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Odesláno 17. března 2023 před 7 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tak som si nakoniec tie modre hodinky musel kupit. Ako som vravel, bol to vopred prehraty boj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda, taky s tím bojuju, jen ještě nevím, jak to dopadne.
actionman1 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Odesláno 18. března 2023 Na St Patricka pribudlo niečo zelené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Odesláno 18. března 2023 Pořád modré 300, jsou perfektní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Slaco Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Odesláno 19. března 2023 V 18. 3. 2023 v 11:30, actionman1 napsal: Na St Patricka pribudlo niečo zelené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dnes jsem je viděl a jsou parádní
jenik77 Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 na letnich gumach:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 (upraveno) Dlouho nebyly na ruce, je treba postelivat datum…jinak cas steluju jen kdyz menim baterku, delaji do 1 sec/rok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března 2023 uživatelem Seamaster
Pivas Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Odesláno 21. března 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Odesláno 21. března 2023 ΩRM 39mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
atim Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Odesláno 21. března 2023 Po na letních gumach! Normalni oblekovky, no Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Johanes Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Odesláno 21. března 2023 Dnes jsem jezdil na mé padesát dva let staré motorce, tak jsem musel přizpůsobit i hodinky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ABCDE Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Odesláno 21. března 2023 Fotka z víkendu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 obycajne AT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Světýlko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se