atim Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Mám tolik hodinek, k těmto jsem měl vždycky výhrady a nakonec jsem asi dosáhl vrcholu, nejdou mi sundat z ruky, už dlouho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Tak som si nakoniec tie modre hodinky musel kupit. Ako som vravel, bol to vopred prehraty boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 před 17 minutami, EpsteinBarr napsal: Tak som si nakoniec tie modre hodinky musel kupit. Ako som vravel, bol to vopred prehraty boj. Nechtěl jsi náhodou jiný modrý hodinky. Jsou super, moc AT nemusím, ale tyhle se fakt povedly. Sedí ti perfektně, tak užívej. Mě spíš zase dráždí ty nový Moony, ale nevím, nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Já od začátku měsíce tahám BA ale teď na par minut tyhle:) BajDVej.. potřebuju oživit řemen z aligátora. Původní majitel ho vzal mejdlem a tak nějak mu zmatněl, samozřejmě. Zkoušel jsem krém na boty ale nepovedlo se. Poradíte?? Diky a pěknej pátek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 V 8. 3. 2023 v 9:15, Seamaster napsal: Co te vede k tomu mit stejny railmastery ve 2 velikostech? Nebo shanis jeste 36mm do sbirky? btw, je tady dobre videt, co dela opticky s hodinkama absence diver lunety... ty 39mm Raily vypadaji opticky stejne, jak 2254 SM300... Já šel prvně do 42mm, spokojenost. Pak jsem ale shodou nalhod vyzkoušel 39mm a..taky spokojenost. Tak teď byl to chtělo opravu ještě 36 no a samozřejmě 49mm Ba ne, jedny musí z kola ven. Třeba ne úplně hned, ale brzy. A ano, je to tak, zmiňovaný SMP 41 a RM 39 sedí opticky na ruce takřka stejně. Ale pocitově je to značnej rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tak som si nakoniec tie modre hodinky musel kupit. Ako som vravel, bol to vopred prehraty boj. Tak snad Tě moc nemrzí, že jsi prohrál. Ta modrá rány z boje brzy jistě zahojí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 před 7 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tak som si nakoniec tie modre hodinky musel kupit. Ako som vravel, bol to vopred prehraty boj. Paráda, taky s tím bojuju, jen ještě nevím, jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Na St Patricka pribudlo niečo zelené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Pořád modré 300, jsou perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 V 18. 3. 2023 v 11:30, actionman1 napsal: Na St Patricka pribudlo niečo zelené Dnes jsem je viděl a jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 na letnich gumach:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 (upraveno) Dlouho nebyly na ruce, je treba postelivat datum…jinak cas steluju jen kdyz menim baterku, delaji do 1 sec/rok Upraveno 20. března 2023 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 ΩRM 39mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Po na letních gumach! Normalni oblekovky, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Dnes jsem jezdil na mé padesát dva let staré motorce, tak jsem musel přizpůsobit i hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Fotka z víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 obycajne AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Světýlko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Pěkně vám to svítí,pane vachmajstr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se