Juraj11 Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 Jojo, nedalo mi to. Akorát místo předchozí reference s hesalitem a velkým boxem jsem skončil u nový verze v safíru. Jinak díky, jsou super.Gratulace Moony jsem vždy chtěl,ale tu jejich malou wr neprekousnuAbych nebyl OT,tak já po delší době nahodil vlnkeSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 před 47 minutami, Juraj11 napsal: Gratulace Moony jsem vždy chtěl,ale tu jejich malou wr neprekousnu Abych nebyl OT,tak já po delší době nahodil vlnke Sent from my iPhone using Tapatalk Díky. Já zase Moony nikdy nechtěl a Omega mě vůbec nějak léta míjela a dneska to mám naopak. Omega mě přitahuje čím dál víc. WR je na běžný používání v pohodě. Ty tvoje vlnky máš super a sedí ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Taky mne moony neoslovují z důvodu nízké WR. Navíc mám rád přehledné cifry bez subdialů, i když chápu, že se tomu kulišákovi z Apolla 13 mohly stopky docela hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Já dnes pro změnu AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Omegy v automobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cezan Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 V 8. 5. 2023 v 11:30, Luky napsal: Nějak mě poslední dobou Béčka neberou, musel jsem zpátky do Omega klubu a z výběru vyhrály Moony, jsem happy. Gratulujem. Pomerne rýchlo sa ti podarili kúpiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Před hodinou, cezan napsal: Gratulujem. Pomerne rýchlo sa ti podarili kúpiť. Díky. Docela jo. Chtěl jsem tu předchozí referenci s velkým boxem, ale nějak mi utekly a nakonec mám ty nový a jsou asi opravdu jinde. Je tam skok dopředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Ať nejsem OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Ω u zubara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Zatím jen zkouška, ale asi by to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Ani AT nejsou špatný, jsou takový hodně nablejskaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Jedna včerajšia slnečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouSan Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 moony v saku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Tie AT, to je proste cista blbost. Nekupovat!!! Nevravim, ze nenosim aj ine hodinky, ale automaticky kazde rano siahnem vzdy po tychto. Moony si dam obcas, ked pridem z prace. A suflik s nenosenymi sa plni a plni....uz som dokonca aj vypol winder, naco tam budem tocit hodinky, na ktore si ani nespomeniem. Este na leto dokupim hirsch performance a je vymalovane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Staré dobré quartzky prezuté na letný remienok. Ten je vlastná tvorba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 před 8 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tie AT, to je proste cista blbost. Nekupovat!!! Nevravim, ze nenosim aj ine hodinky, ale automaticky kazde rano siahnem vzdy po tychto. Moony si dam obcas, ked pridem z prace. A suflik s nenosenymi sa plni a plni....uz som dokonca aj vypol winder, naco tam budem tocit hodinky, na ktore si ani nespomeniem. Este na leto dokupim hirsch performance a je vymalovane... Jak jsi se popasoval s motýlovou sponou, ta mě od nich odrazuje, ale já měl dojem že jsi více na Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 (upraveno) Spona na AT? Cim ta odradza, resp. v com by mal byt problem? Mne na nej nevadi nic. Seiko, alebo teda Grand Seiko je ina kapitola. Pravdou sice je, ze uz mam len 2 kusy (GS). Snowflake asi v konecnom dosledku pojdu o dum dal, ale zatial si to "uzivaju" v sufliku. Inych Seiko je ten suflik samozrejme plny Este jedna vec - ak mas rad presnost, 8900 je neskutocny kaliber. Upraveno 13. května 2023 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 @Vorel, @EpsteinBarr Ne*erte mě tady s těma ATčkama nebo mi selže peněženka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se