jsiska Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 10 minutami, Ivo_S napsal: Já pořád AT Taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Nemohu se jich nabažit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Moc pekna fotka, mam totozny, ale nemuzu se vybicovat k noseni. JE to kladivo. Skoda ze nevysly puvodni plany, aby pouzdro bylo keramicky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Kladivo to tedy je, musel jsem štelovat tah na sponě a pěkně je vyvážit, ale teď už si je užívám. Mají fakt zvláštní kouzlo, očarovaly mne víc než moony svého času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února V 20. 2. 2024 v 6:35, Seamaster napsal: Tady se nam do toho zas nekdo pustil @Seamaster ... tyhle nejsou moje, jen jsem kolem procházel ... ale nějaký překvapení bude Jinak se ale pokorně vracím k Omega hodinkám. Po nedávném rozhovoru, s majitelem jednoho AD hodinek s korunkou, jsem nad nimi zlomil hůl a nenechám ze sebe dělat pitomce. Tohle je daleko zajímavější cesta ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 4 hodinami, atim napsal: Nemohu se jich nabažit! Moc pěkný, super, že tu jsou na fóru i tyhle nevšední kousky.. Jedna z dneška.. Cordura 20-18mm, Morellato .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února dnes dalsia klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 16 minutami, EpsteinBarr napsal: dnes dalsia klasika Tato klasika neomrzi nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Taky klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 54 minutami, atim napsal: Luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února V 22. 2. 2024 v 21:16, Axel napsal: Moc pěkný, super, že tu jsou na fóru i tyhle nevšední kousky.. Jedna z dneška.. Cordura 20-18mm, Morellato .. To je ten origo strap nebo jiný? Sám mám ten přímo od Omegy a přijde mi trochu světlejší. Každopádně vypadá skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 145.022-69ST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února (upraveno) V 23. 2. 2024 v 18:53, atim napsal: Parádní fotka před 7 hodinami, petanbub napsal: To je ten origo strap nebo jiný? Sám mám ten přímo od Omegy a přijde mi trochu světlejší. Každopádně vypadá skvěle! Je to Cordura od fi. Morellato, bral jsem ho jen na zkoušku původně k jiným hodinkám, na Moony je ale moc nízký.. Originál je rozhodně lepší, hezčí, k Moonům mnohem více sedne.. Ten tvůj origo vypadá parádně! Kazí to jen ta jeho cena.. Upraveno 24. února uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Snoopikujeme sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Topka, tak si sa dockal ? ja som stale PO pozitiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Odpolední kava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Pořád SMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se