tkol Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 (upraveno) Speedy jsou fakt pecka... jen mě při dnešním bližším zkoumání dost zarazil vygravírovaný znak na hesalitu, který je ovšem naopak (viz druhé foto)... má to nějaký speciální význam nebo to tam sázej jak se jim líbí? Upraveno 11. května 2018 uživatelem tkol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 to máš jako s podkovou, aby ti to štěstí nevypadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Abych měl štěstí a to plastový sklo moc nedojebal... pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 už se to tu řešilo že to u Omegy moc neřeší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Rychly Majster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Památeční, dnes na novém pštrosíkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Sazej to tam zleva zprava jak to vyjde... moje omega si zase lezi na boku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Jako u Rolexu chápu, že korunka občas nesedí při zašroubování, protože se ovlivňuje hned několik faktorů... Tady mi to přijde jako absolutní salámismus podobně jako u Hublotu a zarovnání jejich šroubů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 ale u Hublotu taky nemůžeš mít zarovnané šrouby, když se šroubují zvrchu do těla. Teda můžeš, ale nebudou všechny stejně utažené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Omega znak na hesalitu je u každýho kusu jinak proto, aby si každej svý Moony na srazu poznal, to dá rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Omega znak na hesalitu je u každýho kusu jinak proto, aby si každej svý Moony na srazu poznal, to dá rozum Konecne rozumny vysvetleni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Nevim no, opustil bych téma Hublotu a jejich diskutabilních šrouby. Big Bangy jsem měl tu možnost týden ponosit a co si pamatuji tak systém je podobný jako u AP ne? Nebo Hubloty mají ?matku? v dýnku a šroub v lunetě? Každopádně unikátnost Omeg v tomto ohledu chápu... jen se musim tedy zúčastnit nějakého srazu abych ji ocenil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Abych jen nekecal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Jsem na Seika ale tyhle se mi líbily hodně dlouho, a jsou fakt fajn.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 už se to tu řešilo že to u Omegy moc neřeší Vcera jsem byl u Hanaka si nechat zalisovat hesalit do jednech vintazi. Pekne jsem to nasteloval, zamackl rukou co to slo... no kdyz jsm se pak na to doma kouk, zas cely sejdrem:) Oni to snad delaji naschval:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 V hospůdce s markama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Jsem na Seika ale tyhle se mi líbily hodně dlouho, a jsou fakt fajn..Sent from my iPhone using Tapatalk Pecka fotky! Doufám, že se nějaký moderní PO nebo AT dostanou pod mikroskop Marovi a nezustane jen u GS, AP a podobnych kousku. To zpracovani snese evidentne docela velky zvetseni... Vcera jsem byl u Hanaka si nechat zalisovat hesalit do jednech vintazi. Pekne jsem to nasteloval, zamackl rukou co to slo... no kdyz jsm se pak na to doma kouk, zas cely sejdrem:) Oni to snad delaji naschval:))) Nelisujou oni to nakonec nejakym spesl omega zpusobem, kde hraje roli rotace? (Vim, jak vypada lis na sklicka, ale tohle uz je fakt tezko vysvetlitelny... pokud jsi tedy vyslovne v servisu chtel znak hezky zarovnany. Nechce se mi verit, ze bys to peclive predpripravil a pak v servisu nic nerekl ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Dnes prozatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Ulalaaaa to odkedy mas PO? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Ulalaaaa to odkedy mas PO? :-)To víš ,mám tady toho furt plnou kabelku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se