Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Speedy jsou fakt pecka... jen mě při dnešním bližším zkoumání dost zarazil vygravírovaný znak na hesalitu, který je ovšem naopak (viz druhé foto)... :D má to nějaký speciální význam nebo to tam sázej jak se jim líbí?

post-36813-0-54782400-1526043836_thumb.jpeg

post-36813-0-32234100-1526043845_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem tkol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nevim no, opustil bych téma Hublotu a jejich diskutabilních šrouby. Big Bangy jsem měl tu možnost týden ponosit a co si pamatuji tak systém je podobný jako u AP ne? Nebo Hubloty mají ?matku? v dýnku a šroub v lunetě?

Každopádně unikátnost Omeg v tomto ohledu chápu... jen se musim tedy zúčastnit nějakého srazu abych ji ocenil... :D

Odkaz ke komentáři

už se to tu řešilo že to u Omegy moc neřeší ;)

Vcera jsem byl u Hanaka si nechat zalisovat hesalit do jednech vintazi. Pekne jsem to nasteloval, zamackl rukou co to slo... no kdyz jsm se pak na to doma kouk, zas cely sejdrem:) Oni to snad delaji naschval:)))

Odkaz ke komentáři

Jsem na Seika ale tyhle se mi líbily hodně dlouho, a jsou fakt fajn..18366c46cabbca5be2396d072f235345.jpg6f4cccd6942ec33e2fbc42cae1f31d17.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pecka fotky! Doufám, že se nějaký moderní PO nebo AT dostanou pod mikroskop Marovi a nezustane jen u GS, AP a podobnych kousku. To zpracovani snese evidentne docela velky zvetseni...

Vcera jsem byl u Hanaka si nechat zalisovat hesalit do jednech vintazi. Pekne jsem to nasteloval, zamackl rukou co to slo... no kdyz jsm se pak na to doma kouk, zas cely sejdrem:) Oni to snad delaji naschval:)))

Nelisujou oni to nakonec nejakym spesl omega zpusobem, kde hraje roli rotace? (Vim, jak vypada lis na sklicka, ale tohle uz je fakt tezko vysvetlitelny... pokud jsi tedy vyslovne v servisu chtel znak hezky zarovnany. Nechce se mi verit, ze bys to peclive predpripravil a pak v servisu nic nerekl :) )

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...