Emiliano Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Hele. Tak stoupání bude asi 0,5 mm, ale hloubku tou svou čínskou šuplerou nedám. Má moc tlusté "nožičky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 diky moc, to je natuty M3, diky bohu, mel jsem obavu, ze budou pouzivat neco nestadardniho ;-)z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Mam tu origo bergeon vidlicku s jednim poskozenym hrotem. Jestli ji chces na hrani, je tvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 super, kdy se mohu stavit? :-)z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 priseraku diky moc za darecek, treba se mi to povede spravit a jeste vratim ;-)zrovna jsem se do toho pustil, dnes by mohla byt hruba konstrukce hotova, nemam jemny zavitniky, tak snad sezenu nekde po Prazezatim to jde dobre :-Dz eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 A budeš robiť tých 100 ks al mi tato info unikla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 sa uvidi, urobim jeden, dva, hodim na stol vysledok a cenu, potom podla zaujmu, je to teda zatial dost pracne, alebo ja mam obe ruky lave :-Dzatial lamem v tom nerezu vrtaky i predvrtaky :-Dz eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 na hrubo udelano, nemam tady zavitniky M3 a M14 jemnej, tak pro dnesek hotovo delal jsem v podstate sekyrovou polivku, volna improvizace, bez finalniho lesteni a tak, i tak to byla docela pakarna, s nerezem se moc legrace neuzije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Dost dobré, už se těším na finální výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 No nerez nie je klasicky makky matros na obrabanie, ale ono sa to podda neboj. Ked budes fobit 100ks limitku;) zozen si o troska kvalitnejsie naradie. Sice sa to odrazi v cene, ale myslim, ze kupcov tu najdes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 A byl by problem, udelat ho z mosazi? Tedy myslim, vadilo by to finalnimu produktu? Me by se to docela libilo a mozna by se ti to lip delalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Už se těším na tu sérii 100Ks:) Chlape ty jsi blázen Já ale věřím tomu, že i kdyby jsi neměl spát, jíst, souložit a žrát, tak to dáš:) Velice zajímavé vlákno. Jak toto dopadne? Jsem napnutej jako struna. Myslím, že nejen já:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Už dělá hodinky, karavany, vystěžejkovače co bude příště? Já myslím, že Elon Musk se začíná bát o svůj byznys... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 A co to udělat z hliníku a pak hodit na povrchovku - elox. Dobře eloxovatelný matroš: EN AW - 6082 EN AW - 5754 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 ve hre je porad i mosaz i hlinik, z mosazi by to bylo nejjednodussi, dobre se obrabi, s hlinikem ale dobre zkusenosti nemam, asi jsem mel smulu na same blato nejvic se mi zamlouva nerez, dela se z ni sice hodne pomalu, klidne pet krat pomaleji nez z mekcich materialu, ale vysledek je dozivotne staly uvidim, popravde, kdybych to delal sam, bude tech 100ks trvat neprimerene dlouho, i kdyz nejak zoptimalizuji vyrobu a budu to sekat jak bata cvicky, tipuju, ze vic nez 5ks za den nevyrobim, a i to si docela hodne fandim treba se ale pletu nicmene oslovil jsem sveho tajneho pomocnika, budu mu pracovne rikat Kulicka, jestli by se vyroby nechtel ujmout, dela taky ciste na soustruhu a podobnych nastrojich, ale narozdil odemne ma leta praxe, sikovne ruce a neskutecnou trpelivost. v pondeli k tomu sednem a uvidi se, jestli do toho pujde a hlavne za kolik, zatim rika, ze neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se