Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Protoze jste tady jiste vice fundovani nez ja, ktery do ted mel jen Tag Heuer, ale zadne Heuerky, chci se zeptat, jestli Vam tyto prijdou v poradku.

post-4402-0-08332400-1530468839_thumb.png

post-4402-0-31681700-1530468858_thumb.png

Odesláno

Co jsem se dival, tak tech lunet bylo vice variant. Ten kalibr jsem porovnaval a sedi to. Nechapu prave, proc tam chybi to cislo :)

Odesláno (upraveno)

Ty na Antiku maj ale správnej můstek. No kulatý jsou hezky.

Edit: Jo to jsou ty druhý. Tak ty už kulatější nemůžou být.

Upraveno uživatelem ramon
Odesláno (upraveno)

Na cifru nápis Automatic,a strojek evidentně manuál.Pletu se?Nebo mi to fundovanější mohou vysvětlit?  :oneeyed02:

Upraveno uživatelem leebauer
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)
  V 2. 7. 2018 v 6:47, leebauer napsal:

Na cifru nápis Automatic,a strojek evidentně manuál.Pletu se?Nebo mi to fundovanější mohou vysvětlit? :oneeyed02:

No staci se zamyslet. Proc by to s timhle rozmistenim cudliku mel bejt manual? Ze nevidis mikrorotor? Ten je schovanej v 1.NP. Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Dík za radu.Já na to čučel jak puk.Už jsem si to vygůglil.Kdo se zeptá je blbec deset minut.Kdo se nezeptá je blbec celej život.Tak děkuju za vysvětlení.

Odesláno

No vono to taky svěčí o mé nezměrné pitomosti.Měl jsem už Autávky,Monzy a teď mám Carrery, a nikdy jsem je neviděl otevřené.Nejsem snob,ale bojím se do nich hrabat. :crying_anim02:

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)
  V 2. 7. 2018 v 7:33, leebauer napsal:

No vono to taky svěčí o mé nezměrné pitomosti.Měl jsem už Autávky,Monzy a teď mám Carrery, a nikdy jsem je neviděl otevřené.Nejsem snob,ale bojím se do nich hrabat. :crying_anim02:

Tak je votevř, naživo je to jeden z nejhezčích pohledů na hodinkovej strojek. Ale nehrab se v tom!!

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno
  V 1. 7. 2018 v 18:14, nAscA napsal:

Protoze jste tady jiste vice fundovani nez ja, ktery do ted mel jen Tag Heuer, ale zadne Heuerky, chci se zeptat, jestli Vam tyto prijdou v poradku.

jak už bylo řečeno, strojek poskládaný a pouzdro uleštěné k smrti. Variant lunety ale bylo více. Tady jsou pro referenci moje. Vše origo cd3e0958ea200a3353278da11d0ce7d4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jak jste přišli na to, že ten strojek je poskládaný? Kvůli té převrtané dvanáctce? Strojky cal. 12 se s takto převrtaným číslem vyskytují poměrně běžně. Takhle se využívaly původní a identické můstky na strojek cal. 11, který dvanáctka nahradila. Prostě se vzal můstek, převrtalo a nově se vyrazilo číslo, pozlatil se a použil. Takže to byla snaha ušetřit při výrobě tehdy naprosto tuctových hodinek.

Přeleštěné ty hodinky jsou, to se nedá nic dělat. Za největší problém bych já viděl jen tu vložku lunety.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...