Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
V pohode. Ja reagoval jen na zbytecne rejpavej styl, kterej Long pouzil. Bez toho, aniz by si neco overil. Stejne jako u dotazu ohledne cernych Diplomatek se certil, ze nema odpoved a potom ji dostal. Ohledne foceni se ted ukazuje, ze je to mozne, takze plky jsou zbytecne.

to FRANTIK : Ano tatínku, příště se budu chovat slušně :crying_anim:

Definice času'' potom'' je termín z mateřské školky

Ps. na mail jsem čekal týden a po obdržení odpovědi jsem se veřejně omluvil,škoda že to zde neumí vice lidí.

TATO DEBATA NEMÁ SMYSL

Upraveno uživatelem long
  • Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak již někteří z vás zjistili, tak příští týden bude v Toulavé kameře reportáž z nově otevřené expozice primek v novoměstském muzeu. Bude tak možnost uvidět většinu z toho co se vystavuje.

Navíc pokud vše dopadne jak má, tak v dnešních zprávách na ČT1 by se měla objevit reportáž ze slavnostního otevření, které se odbylo včera.

Odesláno
FRANTIKU, FRANTIKU

Ty mi jistě řekneš kde je ještě nějaká taková( díra:příměr) kde se nesmí fotit a já ti potom přes SZ napíši aby jsem nevypadal jako vejtaha kde jsem všude fotit mohl!!! OK?

Pokud se jedná o díry, kde se nesmí fotit, tak například v Louvre.

Odesláno
Jak již někteří z vás zjistili, tak příští týden bude v Toulavé kameře reportáž z nově otevřené expozice primek v novoměstském muzeu. Bude tak možnost uvidět většinu z toho co se vystavuje.

Navíc pokud vše dopadne jak má, tak v dnešních zprávách na ČT1 by se měla objevit reportáž ze slavnostního otevření, které se odbylo včera.

Tak reportáž mohu směle potvrdit:) Mohlo být ukázáno vícero hodinek, ale tak osobně to bude snad lepší.

Odesláno

Pěkné to bylo. A paní z úřadu jak byla nadšená :)

Nějaký víkend si tam udělám výlet.

Máš moc hezkou sbírku, hlavně ten kalibr 80 v broži mě zaujal. Dělalo se víc typů v tomto provedení?

Odesláno

Máš moc hezkou sbírku, hlavně ten kalibr 80 v broži mě zaujal. Dělalo se víc typů v tomto provedení?

Odhaduji, že do výroby se dostalo okolo pěti modelů bižuterních hodinek. Existuje na ně i katalogový list.

Ovzorováno bylo ale možná více jak dvacet modelů a ty jsou k vidění v Eltonu.

Odesláno

Kouknu na telku a voni tam orlíky nabízej za 50 tisíc nebo co!! Myslel jsem, že zírám zase na počítač :D Když to slyšela moje paní, hned si chtěla prohlídnout moji sbírku, co že to mám za skvosty :D Au au aj aja aj :D

Tak to asi byla ta reportáž, nebo upoutávka. Každopádně se těším na toulavou kameru, rodinu radši pošlu do kina. GRATULUJU !

Odesláno
Kouknu na telku a voni tam orlíky nabízej za 50 tisíc nebo co!! Myslel jsem, že zírám zase na počítač :D Když to slyšela moje paní, hned si chtěla prohlídnout moji sbírku, co že to mám za skvosty :D Au au aj aja aj :D

Tak to asi byla ta reportáž, nebo upoutávka. Každopádně se těším na toulavou kameru, rodinu radši pošlu do kina. GRATULUJU !

děkuji a někdy v létě se přijeďte podívat. provedu vás.

Odesláno

Výstavka super. Je tak k vidění i nádherný zámek. Mamka má PRIMky na řetízku. Samozřejmě tikací.

Odesláno

Tak jsem shlédl reportáž v Toulavé kameře o muzeu a o sbírce Primek. Nádhera. Už koukám do kalendáře, kdy tam s rodinou vyrazím. Akorát že člověk se pohledem na ty hodinky tak namlsá, že by málem obratem prodal ledvinu a 3 l krve, aby si taky honem něco pořídil. Orlíky, nebo nějaké mňam mňam automaty... Accutrone, opravdu nádhera! A hezky odmoderovaná reportáž - prohlídka, pro každého, takže tomu rozuměla i moje dcera. Díky.

Odesláno

Já na to samozřejmě zapomněl, takže jsem to hned našel na webu, na tomto odkazu se na to dá taky mrknout ...

Pěkný, hned bych vyrazil, ale asi až v létě ... :)

Odesláno

Reportáž byla moc krátká, opravdu jsem čekal něco mnohem obsáhlejšího. Představoval bych si tak minimálně dvoudílný celovečerní dokumentární film s ústřední postavou sběratele........ tak, že by jednotlivé (vybrané) kousky z jeho sbírky byly spojeny s nějakou epizodou...... tak nějak..... :smoke:

Odesláno
Moc hezke, moc kratke...

Jak dlouho bude vystava fungovat? Vi to nekdo? Driv nez na podzim se do CR nedostanu :crying_anim:

Výstava bude trvat minimálně pět let a pak se uvidí.

Odesláno
Výstava bude trvat minimálně pět let a pak se uvidí.

Tak už se vidělo. :smile_anim:

Výstava je z mého pohledu milovníka Primek úžasná. Paní se nám krásně rozpovídala. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: S focením jsme neměli nejmenší problém.

Jinak každému doporučuji, krásný výlet - zámek, restaurace hotelu U Broučků, nemělo to chybu. :whistle:

Díky Accutrone. :notworthy:

post-2585-1209815417.jpg

post-2585-1209815430.jpg

post-2585-1209815439.jpg

post-2585-1209815452.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno

Příjemný výlet, sympatická průvodkyně. Exponátů není moc, ale podle mne je to kuprospěchu expozice. Nejvíc mne dostaly zlacené Traktory a zlacené Elast - Bloky. Díky Libore, že jsem se mohl pokochat :notworthy: Také jsem nezahálel, jako důkaz přikládám fotku dnešního úlovku.

post-953-1209836932.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...