Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak se taky pripojim :) - velmi prijemne misto, pekna vystava a zvlaste pak nektere kousky (napr. automaty televize "na vysku" nebo elast bloky s plastickym cifernikem v ruzove zlacenem pouzdru) mi asi nedaji chvili spat :) ... je sice fakt, ze jsem cekal vystavu vetsi, zejmena pak varianty dnes tolik popularnich sportu nebo automatu. Nepochybuju, ze "archiv" Accutrona by vydal na mnohem vetsi expozici... co treba udelat vzdy v lete nejakou tematicky rozsirenou vystavu (napr. jedno leto sporty, druhe automaty, treti padesatky atd :)....

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Původně jsem plánoval expozici na ploše cca 80 čtverečných metrů, ale podařilo se mi sehnat od města jen 30 metrů a i za ty jsem rád.

Díky tomu je na stávající výstavě k vidění podstatně méně exponátů než kolik jsem jich měl připraveno. Snad se podaří někdy v budoucnosti sehnat nějaký větší výstavní prostor.

Co se týká případných suvenýrů vztahujících se k výstavě, tak zkusím ředitele muzea jestli něco vhodného neobjedná.

buroucek napsal:
Myslel jsem, že bude větší, je to jen jedna místnost, ale moc pěkná. Chybí mi víc variant Prim Sport II, jinak zcela vyčerpávající přehled. Skvěle jsou zpracovány i budíky.:)

V pokladně by měli mít nějaký suvenýr (přívěsek, klíčenku, atd.) vztahující se k hodinkám.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  CzechJoker napsal:
Dnes jsem výstavu navštívil a jsem velmi spokojen. Sice je cena za fotografování vzhledem k ceně vstupného vražedná, ale stojí za to připlatit 100% :thumbsup_anim:

Víc fotek naleznete ve fotogalerii.

Pěkný fotky. Díky.

Návštěvník YPO
Odesláno

chystám se tam v červenci - neb jsem odmítl tradiční rodinnou mořskou dovolenou a věnuji ji radši prohlídce muzea a okolí - jestli nebude cigi trhat vstupenky tak se budu cítit dost podveden :)

Návštěvník tolja
Odesláno
  YPO napsal:
chystám se tam v červenci - neb jsem odmítl tradiční rodinnou mořskou dovolenou a věnuji ji radši prohlídce muzea a okolí - jestli nebude cigi trhat vstupenky tak se budu cítit dost podveden :)

Jestli je cigi sympatická dáma v nejlepších letech, tak trhá :smile_anim:

Odesláno
  filo-boxer napsal:
Moc hezke fotky! U techhle Sportu ( http://picasaweb.google.com/CzechJoker/Muz...478112854336194 ) je napsano - hodinky Polskeho namornictva. Byla tahle barevna kombinace vyravena puvodne pro Polske namorniky, nebo si je Polaci jenom vybrali z bezne seriove vyrabenych Primek? Kazdopadne je tahle barva relativne malo k videni oproti ostatnim barvam. Co na to accutron?

Barevná kombinace čeho ?

Odesláno
  filo-boxer napsal:
Myslel jsem cerno-bily cifernik / rucky.

Domnívám se, že šlo o běžnou produkci. Co se týká odstínu svítící barvy na ručkách a číselníku, tak jde pouze o to, že když tu barvu míchali, tak jim vyšel tento odstín. Nic speciálního bych za tím nehledal.

Odesláno

vše je vážně fajn, jen nejde spojovat tuto parádní výstavu s nynějším prsobijcem. Kolik vzělaných lidí si myslí, že onen bijec vyrábí ejhle najednou vlastní kalibry a ouvej i celé hodinky. Je to nádherná idea........

Odesláno (upraveno)

Jak jsem viděl fotky, hned jsem musel se podívat do kalendáře, kdy budu moci na výstavu dorazit. Vážně jsou ty všechny hodinky na foto úžasné. Takže jen co to půjde, bude rodinný výlet. Já si nechám na zápěstí svoje Prim Linea, ženě půjčím asi Sportky II. a dcera si vezme svoje dětské Prim - quartz, co pro ni mám přichystané a co je dostane k narozeninám, tedy jako svoje nové hodinky do I. třídy. Aby jsme nepřijeli jako kacíři ;)

Ad mars65 - Elton jak vidno má svoje kalibry a ejhle, vyráběl a vyrábí hodinky, není to jen zadavatel potisku loga na hodinky ...

Upraveno uživatelem New X-Bob
Odesláno

YPO, bohužel, v červenci jedu na mořskou dovolenou....... :D :D

Zdá se mi, že mars65 má tady na foru věru jiné, než fanouškovské ambice - hele, proč si nezaložíš normálka vlákno MPM a na rovinu to tam nerozbalíš? Už tady máš i fanoušky, jenže jsou ve správné kategorii čína.

Nebo můžeš zasponzorovat accutronovo museum, když ti tak leží na srdci značka prim a česká hodinařina. Taky bys moh expozici obohatit ňákým tím PRIM made turbilijónem, ne?

Odesláno (upraveno)

Ja se na tu vystavu take zajedu podivat hned jak to pujde...

Jen by me zajimalo, jestli tam je take seznam "Chronomagniaku", kde si muzou clenove u sveho nicku odfajfkovat, ze maj splneno... ;)

Upraveno uživatelem INA
Odesláno (upraveno)
  INA napsal:
Jen by me zajimalo, jestli tam je take seznam "Chronomagniaku", kde si muzou clenove u sveho nicku odfajfkovat, ze maj splneno... ;)

Accutrone, to je slovo do pranice. Nutno instalovat do muzea seznam, aby bylo vidět, že Chonomagici-Primisté mají splněno! :) Přece nás nebudeš nutit, abychom zavíracím nožíkem ryli do zdí "Byl jsem tady, XY"!

Upraveno uživatelem New X-Bob
Návštěvník YPO
Odesláno
  cigi napsal:
YPO, bohužel, v červenci jedu na mořskou dovolenou....... :D :D

dej mi nějaký tip ..... asi mě to nemine :crying_anim02:

Odesláno

hlásím, že jsem 22.5. TAKY BYL, manželka zaujala paní totožnými hodinkami jako ve výloze, já zase PRIM 2000 a moc se všem líbilo. Taky mě mrzelo, že se nenarvalo víc, ale i to stálo za to.

DÍKY

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...