Fade Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Je pravda, že teď tak z těch živých fotek mě to nadšení trošku opustilo. ST1 jsou dospělejší. Pořád nějak nemůžu pochopit ten UV ksicht Ultramana na subcifru. To vypadá jak nějaký flek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Jojo... lidi z fratella za to penize nemaji, ale tusim 6 jich kazdej dostali po jednom kusu Tak vzhledem k tomu, že udělali Omeze obrat 300 míčů za necelé dvě hodiny, tak je ta odměna v podobě hodinek spíš symbolická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Tak já bych si je nechal, ale nemám rezervaci Tak to jsem si myslel u každejch hodinek, než jsem je koupil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Na live foto to vypadá ještě hůř, když hodím klasické moony na stejný hadr, tak z metru nepoznám, že to není "limitka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 (upraveno) Z metrů vypadají i fake Rolex jako právě.Já asi nepotřebuji aby kazdej z metru poznal, že se jedná o limitku. Vlastně to nepotřebuji vůbec Upraveno 14. července 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Moony su pekne, niesom az taky fanda, ze ich musim mat za kazdu cenu. Pri ST1 vidim aspon nejaky progres, napad. Pri ST2 to take uzasne nie je. Inak namalovane indexy a rucicka chrona, plus ten ultraman flak co v noci svieti, no neviem. Nic svetoborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Dokusan evidentně nechce chápat pointu mého komentu líbí se mně jak se za ně biješ, ale lidi mají různé názory a pohledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Já tam progres vidím a oranžovou považuju za významné oživení jinak relativně nudných hodinek. Kdybych chtěl Moony, tak už jsem je měl. Tahle limitka se mi líbí a přijde mi zajímavá, proto jsem do toho šel.JAK říkáš, je to věc názoru. No flame. Uvidíme, jaký budou na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Dokusan evidentně nechce chápat pointu mého komentu líbí se mně jak se za ně biješ, ale lidi mají různé názory a pohledy Nevím jestli nechci, spíš jsem ji nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Ani mě to nepřekvapuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Dokusan evidentně nechce chápat pointu mého komentu líbí se mně jak se za ně biješ, ale lidi mají různé názory a pohledy +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Mě se ST2 líbí. Stejně jako se ST1 jsem se na web dostal cca 3h po spuštění rezervací, takže jsem opět neuspěl. Stejně jako ST1 se budu snažit ST2 koupit z druhé ruky, abych je měl. Hořekovat nad tím, že je prodej on-line kravina nehodlám. Kdo je chce, ten si je koupí. Kdo je nechce, ten si je nekoupí. A že jsem je nemohl koupit za retail price? To tak bývá, když je to limitka a poptávka je větší než počet vyrobených kusů. Třeba budu mít kliku příště. Vnímání toho, zda je něco hezké, je zcela subjektivní. Díky Bohu. Někdo miluje Hulky, druhý by je nevzal ani do ruky. Někdo si koupí Octávku, druhý by do ní nevlezl, ani kdyby se vykoupal ve svěcené vodě. A je to tak přeci správně. Takže gratulace všem, kdo stihli rezervaci, hlavu vzhůru všem, kdo je chtěli, ale neměli štěstí. A pěkný den všem, kterým se nelíbí a mají jiné favority. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Vjace +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Mě se ST2 líbí. Stejně jako se ST1 jsem se na web dostal cca 3h po spuštění rezervací, takže jsem opět neuspěl. Stejně jako ST1 se budu snažit ST2 koupit z druhé ruky, abych je měl. Hořekovat nad tím, že je prodej on-line kravina nehodlám. Kdo je chce, ten si je koupí. Kdo je nechce, ten si je nekoupí. A že jsem je nemohl koupit za retail price? To tak bývá, když je to limitka a poptávka je větší než počet vyrobených kusů. Třeba budu mít kliku příště. Vnímání toho, zda je něco hezké, je zcela subjektivní. Díky Bohu. Někdo miluje Hulky, druhý by je nevzal ani do ruky. Někdo si koupí Octávku, druhý by do ní nevlezl, ani kdyby se vykoupal ve svěcené vodě. A je to tak přeci správně. Takže gratulace všem, kdo stihli rezervaci, hlavu vzhůru všem, kdo je chtěli, ale neměli štěstí. A pěkný den všem, kterým se nelíbí a mají jiné favority. Sent from my iPhone using TapatalkMas pravdu, uz se na ne do dvojky k st1 tesim, jsou uplne jine, coz je dobre. Co ale v dnesni internetove dobe plne smartphones nechapu, jsou hlasky typu "dostal jsem se na web az 3h po spusteni", "na mailu budu az vecer" atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Vjace +1+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Mas pravdu, uz se na ne do dvojky k st1 tesim, jsou uplne jine, coz je dobre. Co ale v dnesni internetove dobe plne smartphones nechapu, jsou hlasky typu "dostal jsem se na web az 3h po spusteni", "na mailu budu az vecer" atd. Je to jednoduchý - třeba v pracovní den si zásadně neberu telefon na jednání (ve firmě ho nechávám v kanclu, mimo office ho nechávám na potichu v tašce). Nemám rád, když někdo při práci furt kontroluje telefon. A o víkendu se snažím být offline co nejvíc a většinou koukám na web po obědě a pak až večer. Přes den jsem s rodinkou. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Je to jednoduchý - třeba v pracovní den si zásadně neberu telefon na jednání (ve firmě ho nechávám v kanclu, mimo office ho nechávám na potichu v tašce). Nemám rád, když někdo při práci furt kontroluje telefon. A o víkendu se snažím být offline co nejvíc a většinou koukám na web po obědě a pak až večer. Přes den jsem s rodinkou. Sent from my iPhone using TapatalkTak to jo, to by zena taky chtela at do toho furt necumim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Jak to prosím bylo s platbou u ST1 v OB v Praze ? Platilo se v czk, chf nebo v eur ? I u ST2 jsou ceny v chf, eur, gbp a usd celkem dost rozdílné. Při rezervaci mi to ukázalo cenu v chf, která je daleko přívětivější než cena v eur. Díky moc za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Jak to prosím bylo s platbou u ST1 v OB v Praze ? Platilo se v czk, chf nebo v eur ? I u ST2 jsou ceny v chf, eur, gbp a usd celkem dost rozdílné. Při rezervaci mi to ukázalo cenu v chf, která je daleko přívětivější než cena v eur. Díky moc za infoPlatis menou zeme kde vyzvedavas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Ok, díky. A víme z jaké ceny se bude cena v CZK počítat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se