Dokusan Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Ragu: limitka 2012 ks je celkem dost exklusivní, nemyslíš? Rolex to sice není, ale podle rychlosti rezervaci a všeobecného zájmu si nemyslím, že to je od Omegy špatný přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Když snažíš limitky každej rok i míň, tak to prostě na exklusivitě ztrácí. Asi nejlíp to vystihují komentáře ve stylu - další Omega limitka, kdo by to byl čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Jak myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Jako jo, hodinky hezký, zajímavý, ale serou mě dvě věci: 1) Obecně mi vadí, jak Omega dojí speedmastery, sází limitku za limitkou a totálně tím ničí exklusivitu (respektive pocit z ní). Tady se mají sakra co učit od Rolexu. 2) Co to je do háje za módu nedávat k limitkám tahy. Koupíš si model kterej stojí téměř dvojnásobek klasických, nenabízí nic moc navíc (řekl bych že první ST byly zajímavější), a dostaneš k tomu ušmudlanej hadr a nic moc řemen. Jinak jsou to docela povedený hodinky a gratuluji všem, na který se dostalo.Ad1) když se podíváš na rozdíl v aktuální prodejní ceně a retailove u ST1, připadá ti, že by ztrácely exkluzivitu?Ad2) standardní tah dodávány k běžným moonum není z těch nejlepších, co se k nim dodával, tak mi přijde lepší si pak koupit jiný, který mi bude sedět. Upraveno 10. července 2018 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Jo a jestli se ti zda ze Omega děla moc speedmaster limitek, tak se mrkni do vlákna na nové modely Seiko/GS. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Kluci, fakt vám to přeju a je mi jasný, že na to netrpí jenom Omega. Jen jsem prostě z některých věcí v hodinovým světě asi trochu vyčerpanej. Už jenom čekám kdy všechno prodám a skončím u géček ) ST je plný CH24 i fóra, možná i proto, že za dvě kila to nikdo nevezme. Jinak se dají sehnat i za plus mínus původní cenu. Ad tah, mně třeba poslední reference tahu vyhovuje. A argumentovat - stejně je blbej tak ať tam raději není, to mi připomíná diskuzi o tom, proč Rolex nemá AR (beztak by sis ho poškrábal). Mohli tam dát novej tah, reedici něčeho vintage, nevím. Koupit hodinky za stopade na hadru mě moc nebaví. Možná jsem jenom moc spokojenej se svejma nelimitníma moonama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Tož to je strašný kolotoč... Nic, žádný nápad, jen barvičky, v míře větší než malé. ST1 byla jiná liga, tohle je už jen komerční sranda, o nic jsem nepřišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Tak jest. Bida.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 6350CHF, 7100USD, 4750GBP a ? nevim6020eTo je tedy hodne zvlastni prepocet. 6350chf je cca 5.5k eur, takze 500eur priplatek v eu? Proti tomu 6350 chf v gbp je cca 4820 gbp, takze jeste maji slevicku. Kazdopadne 6k eur je kolem 155k czk a to tedy nedam za speedy na natu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Tak já je bral právě kvůli těm barvickam, asi jsem kolotočář Ještě jsem zvažoval Mark II, ale rozhodl jsem se pro tuto limitku a v žádném případě nelituji. Ba naopak Upraveno 10. července 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 To je tedy hodne zvlastni prepocet. 6350chf je cca 5.5k eur, takze 500eur priplatek v eu?Proti tomu 6350 chf v gbp je cca 4820 gbp, takze jeste maji slevicku.Kazdopadne 6k eur je kolem 155k czk a to tedy nedam za speedy na natu..A neprodaval si Speedy na natu za jeste vyssi cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Ragu: limitka 2012 ks je celkem dost exklusivní, nemyslíš? Rolex to sice není, ale podle rychlosti rezervaci a všeobecného zájmu si nemyslím, že to je od Omegy špatný přístup Nemyslím, je to normal dalsi limitka Moonu... ST1 byly trochu jiny kafe... jinak dost jich zase pozrali spekulanti a prekupnici a ne nadsenci, ale to je u kazde limitky... Tož to je strašný kolotoč... Nic, žádný nápad, jen barvičky, v míře větší než malé. ST1 byla jiná liga, tohle je už jen komerční sranda, o nic jsem nepřišel.Gasiku, mam v sobe flasku Sauvignonu a plne s Tebou souhlasim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 A neprodaval si Speedy na natu za jeste vyssi cenu?Prodam je klidne za mega, kdyz je nekdo koupi. Kdyz se ale zameris na mnou napsanou vetu, zjistis, ze jsi offtopic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Uz tomu asi rozumim. Na kseft je beres, ale sam bys je za ty prachy nenosil. Proc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 To je tedy hodne zvlastni prepocet. 6350chf je cca 5.5k eur, takze 500eur priplatek v eu? Proti tomu 6350 chf v gbp je cca 4820 gbp, takze jeste maji slevicku. Kazdopadne 6k eur je kolem 155k czk a to tedy nedam za speedy na natu..Tak v uk jsou za 140, a nad 150 jsi mel i ty apolo 11 le, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Já si nemůžu pomoct, ale jsou prostě parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Tak v uk jsou za 140, a nad 150 jsi mel i ty apolo 11 le, ne?proste me zarazi ten cenovy rozdil. nechapu jakym kurzem to ty mladenci pocitaj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 proste me zarazi ten cenovy rozdil. nechapu jakym kurzem to ty mladenci pocitaj..To jo, divny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Len par postrehov zo ST1. Ked som to kupoval zo SR, nezobrazilo mi OB v budapesti ani v cechach, musel som to kupovat cez OB v Londyne. Potom som ich aj ziadal o zmenu dorucenia, ale bez akejkolvek odpovede. Ked dosli, odmietli to poslat postou, takze len osobka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Myslim ze je to off, ikdyby byly za 200 tak se najde 2012 střelců co po tom skočí, jen nebude tak dlouhej náhradní seznam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se