Exiztence Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 (upraveno) Kdyz ta limitka vysla, prosel jsem si rychle fotky, to monstrum v gumovym obleku jsem v te chvili nechapal.. A az s odstupem casu jsem zjistil, ze se tahle limitka poji s "pribehem" japonskeho serialu.. No nevim, Omegu mam rad, Speedy jsou perfektni hodinky, ale tohle mi uz prijde trosku na hlavu..Souhlasim s nekterymi kolegy, ze Omega sama sebe mnozstvim limitek vykrada, respektive model Speedmaster.. Ten punc jedinecnosti, neceho vyjimecneho, ponekud bledne, kdyz tech limitek vyjde hned nekolik za rok.. Na druhou stranu obliba Speedu neopadava, spise naopak.. Ceny starych modelu a konecne i tech limitek stale rostou.. Asi kluci u Omegy moc dobre vedi, co cini, na muj vkus je ale uz "prelimitkovano".. Psal jsem to uz i v jinem vlakne, ale kez by se zamerili take na klasicke Speedy a nabidnuli zakaznikum sandwich hesalit/safir, tritium, jiny tah (treba zuzeni 20-16..?) atd.. Misto toho se ale vymysli dalsi a dalsi limitovana edice.. No ale tak to můžeš říct se vším, kdyby měli step, kdyby měli don, kdyby měli flatlink, kdyby měli 321, kdyby měli nehnusnej font Speedmaster na cifru, kdyby měli long indices. Proto se mi současné Moony moc nelíbí a jsou zajímavé jenom vintage nebo limitky. Upraveno 11. července 2018 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Mě se líbí moc. Těším se na reálné fotky a gratuluji všem, kterým se povedlo "urvat" rezervaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Jdu nakupovat literaturu, ať má ta limitka grady ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Dokonce i na Novinkách https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=477489&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Dokonce i na Novinkách https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=477489&sId=&mId=Radomír Janiš dnes 12:15 :Až si nakradu miliardy také si koupím tak duležitou věc za 155tis.Hlavně že musíme dávat peníze rozuměj z daní na dotování obědu žáku ve škole protože rodiny na to nemají a tady se kupují takové cetky pěkný den Novinky jsou čupr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 A je to venku, tak co vy miliardáři, nakradeno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 miliardári )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Radomír Janiš dnes 12:15 :Až si nakradu miliardy také si koupím tak duležitou věc za 155tis.Hlavně že musíme dávat peníze rozuměj z daní na dotování obědu žáku ve škole protože rodiny na to nemají a tady se kupují takové cetky pěkný den Novinky jsou čuprHlavně ty diskuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Chodící komplex pan Janiš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Photoshop, zdroj #ST fb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 spíš mě zajímá tah 1039 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Ten je tam taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Já myslím, že to půjde. Uvidíme jaký bude termín dodání :l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 (upraveno) Ale jo, za 80 by byly s tim tahem fajn Upraveno 11. července 2018 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Ten je tam taky Díky. To je jiné kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Ja myslim ze i ten 1171 co mam k st1 bude pekne pasovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Ale jo, za 80 by byly s tim tahem fajn Kde zijes simte, nekde v minulosti snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Spoustě z Vás se hodinky nelíbí, proto se případně rád ujmu vaší rezervace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 (upraveno) Kolika lidem se tady vlastně podařila rezervace? Pěti? Upraveno 11. července 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 To by mě taky zajímalo. Jak čtu naštvané až nenávistné komentáře na IG, tak spoustě lidem nešla rezervace potvrdit.Údajně po zmáčknutí tlačítka se nic nedělo, pouze se jim odpočítával čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se