shag Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Zacharias nekolaboruje s GusGus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Když jsem byl v Malajsii, tak tam spousta lidí nosila do džungle tyto boty, mezi lidmi nazývané jako "Kampung Adidas" Prostě tenisky z gumy, něco jako Crocs do hor 59a9.jpg Crocs do hor poprskal sem si monitor, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 V Malajsii v horách hrajou v gumovejch galoších kuželky?No asi jo.Tam je asi možný všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Parada, ty si vezmu na bowling! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Kdyby měl někdo zájem o sukničku, u nás kandiduje návrhář - takto se prezentuje na oficiální kandidátní listině: 13 Vlach Tomáš 58 Patrioti ČR BEZPP projektant, návrhář praktických pánských sukní Praha XX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Jinak ono se to dá dost pochopit. Já měl v džungli Salewa Trainer GTX a každou hodinu a půl jsem z nich vyléval pot. Že by někdy uschly, o tom nemohla být řeč. Kampung Adidas člověk jen propláchnul vodou a da v kempul na kámen oschnout Jo a taky stály 50 Kč, tedy za jedny ty Salewy si člověk pořídil 75 párů těchto botiček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Zachariáš nejdražší švec v čr :-DA nejlepší, dlužno podotknout!Jsem nadmíru spokojen jak přístupem tak i profesionalitou a třeba takovou maličkostí, že méně úspěšné nepomlouvá a neshazuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 A nejlepší, dlužno podotknout!Jsem nadmíru spokojen jak přístupem tak i profesionalitou a třeba takovou maličkostí, že méně úspěšné nepomlouvá a neshazuje...Nepomlouvám, neshazuji , sukni nosí dobrovolně , nejdražší je ... nejlepší? těžko říct, kde by byl bez Davida a Veroniky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 No ale za vysokozdvižnej vozejk by si s tim nevlez.Nebo?A jinak,outfit do hokny? Taji mas dnesni outfit do hokny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 (upraveno) Taji mas dnesni outfit do hokny Triko s dírou,jetý gatě,na ruce pracovní úlisný nardiny a boty co už maj vodjetej dostih?To já chodim do hokny vymóděnej líp.Ale co máš dělat když máš prachy a spoustu času.Se mi vůbec nezobrazujou ty smajlové,a měl jsem jich teď v zásobě mraky.Tak teda HaHaHaHa Upraveno 26. září 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Kolik stalo to triko s dirama? Nebo jsi je tam nechal dodelat na zakazku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 To je podzimni kolekce Balenciaga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 To je podzimni kolekce BalenciagaJá tipoval Kanye West Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Jasná Balenciaga. Kanye West je toto. Fakt strašný hegeš, nerozumím tomu povyku. Ale co už, vracet to nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Ty sis je fakt koupil? Me posilal adidas, ze sou volny cisla, ale moc me za srdicko nechytly. Narozdil od tech novejch huma race nebo jak se to menuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Ano, bohužel koupil. Jo, Pharrellky mám zrovna v košíku, tu žlutou variantu. Dem do nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Ja ti nevim Me to hu hu nak sere, cece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Pak to dyžtak prodáme huhemu na slovač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 (upraveno) Pak to dyžtak prodáme huhemu na slovač... stacilo by mu dopsat d co je to Hu? Upraveno 26. září 2018 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Human Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se