Hasňa Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Me se teda libi. Docela dost. Ale musi si sednout s majitelem. Na nekterych lidech proste velke Rolexy vypadaji nepatricne a nekterym sednou, jak prdel na hrnec. Proste tyhle hodinky maji jiste naroky na uzivatele. Ten musi mit charisma jak cyp, aby nebylo zareni hodinek vetsi, nez jeho vlastni, to by pak vypadla, jako kdyz si tesinsky lihar, nebo jeho obchodni partner celnik, veme na ruku ty nejvetsi Breitlingy a nastoupi do MB G500. Majitel DS a musi s lehkosti sobe vlastni unest vsechnu tu vahu, kterou prinasi sama velikost a to jmeno, jeho povest, jeho stinne i svetle stranky. Takove hodiny jsou vyrazny prvek jako blazen. Ideal pro prirodovedce, kytaristu, blazniveho fotografa, nebo treba reditele ZOO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Není ta keramická luneta díky zrcadlovému lesku hůř čitelná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 hoj, pls o pomoc. Bratislava je zatim nema, na tu stranu celkem jezdim, a i ? mam docela dost, Prahu bych sice navstivit mohl, ale sesta hodina je pro me temer nerealna. Ma nejaky z Rolex shopu v Pze otevreno do sedmi? Protoze to kdyz vypadnu z Brna pred patou a D1 nebude uplnej smrtak tak bych mohl si i stihnout vyzkouset na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 hoj, pls o pomoc. Bratislava je zatim nema, na tu stranu celkem jezdim, a i ? mam docela dost, Prahu bych sice navstivit mohl, ale sesta hodina je pro me temer nerealna. Ma nejaky z Rolex shopu v Pze otevreno do sedmi? Protoze to kdyz vypadnu z Brna pred patou a D1 nebude uplnej smrtak tak bych mohl si i stihnout vyzkouset na ruce. Carollinum do sedmi, ale brnkni tam před tím, než pojedeš...v pondělí jedny měli. Není ta keramická luneta díky zrcadlovému lesku hůř čitelná? Nevím, zatím mám oči dobrý. Možná za dvacet let bude, ale to zas nebudu tolik měřit čas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Pro ty, kdo schprechti helmutsky. http://www.rruegger.ch/rolex_oyster_perpet...ler_deepsea.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 to: Sibernaya - máš je ??? založíme klub :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 v tydnu mam v planu cestu uz to tak vypada.. to vis, my strupi z lontu, do velkyho mesta, to neni jen tak, to si musim na seznamu vytisknout itinerar cesty, koupit dalnicni znamku, nastrikat vlocky na letni gumy aby si policajti mysleli, ze jsou to zimaky, svacinu na cestu, mapu prahy a brnensko prazsky slovnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 v tydnu mam v planu cestu uz to tak vypada.. to vis, my strupi z lontu, do velkyho mesta, to neni jen tak, to si musim na seznamu vytisknout itinerar cesty, koupit dalnicni znamku, nastrikat vlocky na letni gumy aby si policajti mysleli, ze jsou to zimaky, svacinu na cestu, mapu prahy a brnensko prazsky slovnik OK, až to všechno naplánuješ, tak dej vědět, seznámíme holky Dwellerky, a dáme kafe :-) vedle Bechyněho, nebo v Pařížský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 v tydnu mam v planu cestu uz to tak vypada.. to vis, my strupi z lontu, do velkyho mesta, to neni jen tak, to si musim na seznamu vytisknout itinerar cesty, koupit dalnicni znamku, nastrikat vlocky na letni gumy aby si policajti mysleli, ze jsou to zimaky, svacinu na cestu, mapu prahy a brnensko prazsky slovnik Tudle jsem byl v městě stověžatém a lidi jsou tam celkem normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 v tydnu mam v planu cestu uz to tak vypada.. to vis, my strupi z lontu, do velkyho mesta, to neni jen tak, to si musim na seznamu vytisknout itinerar cesty, koupit dalnicni znamku, nastrikat vlocky na letni gumy aby si policajti mysleli, ze jsou to zimaky, svacinu na cestu, mapu prahy a brnensko prazsky slovnik Na každé benzínce od Průhonic dál k Praze mají ještě pro jistotu příručku "Vidlák ve Městě". Už je to pár let, co jsem to kupoval, autora(-y) si nepamatuju (mám to v kufru auta pro jistoto pořád schovaný). Tehdy to stálo asi 30,- Kč. (A to se vyplatí!) Asi to Praha nějak dotuje, či co... Tak držím pěsti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Neco pro Cybera. :-) http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=236843 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 http://www.thewatchquote.com/Rolex-Sea-Dwe...sea-No_6631.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Chystám se časem sesmolit malou recenzičku, ale pořád si nejsem jistý jestli už mám dostatek informací a pocitů na to, abych se podělil s ostatními. Přidávám alespoň technickou dokumentaci, která se mi podařila k DS splašit, a která nahlíží pod povrch toho, co tu někteří obdivujeme, a jiní pohrdlivě (bez osobní zkušenosti ) zatracujeme. Tyto hodinky jsou skutečně výjimečné. Nejen velikostí ( největší vyráběné Rolexy ), vodotěsností ( Rolex hodinky s největší odolností tlaku vodního sloupce, a jedny z nejvodonejodolnějších na světě), ale i použitým strojem, vláskem, tloušťkou a upevněním skla, použitím keramické lunety, konstrukcí tahu a přezky, použitou luminiscencí a hlavně precizním provedením. O tom jak dokonale sednou, jak oproti Panerai nepřitahují škrábanečky, jak lze kdykoli během dne, bez nástrojů a kdekoli ve vteřině upravit délku nerezového tahu, o tom jak má černý ciferník vypadat černě, o tom jak se má chovat aretace lunety, kdy přesně se má překlápět datum, se rozpovídám snad jindy. Ale už teď prozradím to, že ačkoli je nosím skoro denně, vypadají stále jak nové. Jak přesně jdou nesleduji, ale věřím, že dobře :-). Apropo, někdo si ve vlákně hodinky roku stěžoval, jak mu vadí nápis Rolex okolo vnitřního kroužku, což je dokonalá ukázka kritiky něčeho, co dotyčný neviděl ani z rychlíku, natož ze zápěstí. Snažil jsem se pomocí hodinářské lupy najít ten "prokletý" nápis Rolex ( díky Kamile za lupu ), ale dalo mi to docela práci. Při tloušťce skla a lomu světla je to těžko čitelné i s lupou. Snažil jsem se odečíst sériové číslo, které je mezi tím "prokletým" nápisem umístěno na pozici šest( mimo jiné jsou to první hodinky z řady SUB / SD, které nemají sériové číslo mezi nožkami, ale právě na vnitřním ring lock kroužku ), a teprve na silném světle za pomoci kvalitní lupy se mi to podařilo. :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 odkaz....strojek, pouzdra....masakr :-). http://www.rolex.com/en/#/en/xml/inside-ro...erfection/index Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Jako laika mě na první pohled posadilo na pr*el to sklo jak od ponorky. Celek je fakt heavy... důlní caterpillar mezi hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Pro materialoveho inzenyra se zamerenim na kovy, ja :-), je to lahudka. Bohuzel si ji budou porizovat spise bankeri. Das na ruku jeste vubec nekdy nejake jine hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 odkaz....strojek, pouzdra....masakr :-). http://www.rolex.com/en/#/en/xml/inside-ro...erfection/index Nadherny technologicky koncert. Rolex proste umi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 (upraveno) No nedá mi to, ale Tvé oblíbené Omegy Professional Chrono, co je máš v avataru jsou podobně ukecané. O kvalitě asi nemá cenu mluvit. Uvědom si, že Rolex patří nadaci Rolex, a není součástí žádných konglomerátů ani hodinkových, ani taško - víno - boto - brýlo - hodinkových. Jinak dostatečná známka toho, že lidé tomuto modelu věří, je že už teď je na dlouho vyprodaný, a na černém trhu se prodává dřáž, než je katalogová cena. Co víc k tomu říct. Nemyslel jsem to samozřejmě tak, že nejsou kvalitní, o tom samozřejmě nemůže být sporu - spíš že by jejich kvalita měla mluvit sama za sebe, bez těch podle mě trošku nadbytečných nápisů... Moje SMPC mají na číselníku pouze nápis "Omega Seamaster Professional Chronometer 300m/1000 ft", kdežto Rolex má "Rolex Oyster Perpetual Date Deepsea Sea-Dweller 12800 ft = 3900m Superlative Chronometer Officially Certified" a navíc ještě ty nápisy na vnitřním kroužku, tím pádem je pro mě mnohem víc ukecanější než moje Omegy Jinak nic ve zlém, samozřejmě - každý máme jiný vkus Upraveno 7. března 2009 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 Single Red DEEP SEA "Jacques Piccard Edition". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Přihazuji další foto. Rolády mají něco do sebe, obzvláště potom na těchto potemnělých snímcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se