martar Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 I na mobilovkách je vidět, že jsou super! Jestli rád experimentuješ s řemeny, můžeš k modrýmu cifru zkusit i hnědej, při správně zvoleným odstínu bude kombinace s modrým cifrem kulervoucí. A do těchhle veder bych doporučil pořidit i Hirsche z řady Performance, jinak origo řemen za chvilku odděláš a novej těžko seženeš pod čtyři litry. Tak ještě jednou gratulace, pane presidente!
sery.vlk Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Ani jsem netušil, že ty současné modely jsou taková paráda! Gratuluju!
Wayt2J Odesláno 5. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Díky všem Právě jsem přemýšlel, jaký hodit řemen na léte a ten Hirsch vypadá dobře, díky za tip!
villain83 Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Tak tenhle model se mi libi moc, krasne cistej cifernik, kalibr je lahoda. Krasny hodinky.
xbraj19 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Tak ty jsou taky výživné. Budu se muset na Vulcain pro potěchu ducha mrknout v Koscomu.
marosh Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Ty jsou z kategorie "...ty, vole..."Mňamky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se