ferrycz Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Detaily Vulcainu prostě jdou no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 (upraveno) už rok se tady nic nedělo, nicméně v reálném životě se děje stále něco. tedy Moje krásné Vulcain Cricket byly v ohrožení neboť moje drahá projevila zájem o půjčení na dobu kterou nazvala "dočasně" vzhledem k tomu že již v minulosti se vyskytl termín "dočasně" jako velmi neuchopitelný, jsem raději zakoupil k Vánocům tento stroj, který ji očaroval a tedy moje crickety jsou zachráněny. Její velikost 33 mm je dokonalá. zatím foto z netu. Ostatní nafotím až je dá z ruky Upraveno 12. ledna 2023 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Ahoj, se s dovolením taky hlásím a činím v práci nějaký rychlocvak: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Jste mě navnadili, zítra vyvenčím svoje hodobóžovky @ferrycz MOP diamonds Crickety jsou fakt super! My jsme na dámskou pacičku zkoušeli MOP First Lady, ale byly moc velké. Tyhle by asi byly fajn, ale mezitím se to vyřešilo malými vintage art deco platinovkami. @sery.vlk Ten řemen jim sekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 šerý vlku, ty bílý jsou krásný na chrono 24 jsem viděl ty co má moje žena, ale ne perleťový ale černý ciferník , vypadají moc krásně taky 33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 (upraveno) Cestou z volební místnosti Upraveno 14. ledna 2023 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Martar: ty jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Jsou ❤ (Tuhle ikonku jsem použil snad poprvé v životě) Ale to jsou i ty ferryho, vlkovo, krudovo, waytovo, mrakoušovo a dalších členů v tomhle vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 (upraveno) Upraveno 14. ledna 2023 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 @ferrycz Jsou super. Jaký máš vlastně pocit z toho náramku? Dneska se dělají náramky u konkurence převážně broušené, s ostrými hranani, s rovným nebo mírně zaklenutým profilem, obvykle třířadé. Vulcain má pěti- až sedmiřadý náramek, s různě vysokymi články, přičemž krajní a střední jsou vyšší. Je to hodně jiné. A je vidět nějaká evoluce provedení náramku, když srovnáš svůj na pánských černých Cricketech a ten na partnerčiných MOP Criketech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Ať jen nekecám, jedna starší fotka z šupliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 No co se týká náramku u mých , tak super pohodlný, nízká spona, netahá a neřeže. co se týká toho na manželčiných, tak osobně nevím ale na můj dotaz odpověděla že o něm ani neví takže si myslím že dobrý . ony to tak stejně neřeší, tam platí jenom líbí nelíbí. jinak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Přehledný a čitelný hodinky, to je moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Přehlednější jsi už vybrat nemohl Každopádně pecka! Už umíš s dekompresní tabulkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Nejdriv mi to pri nastavovani zaclo v rucet zvonit, az jsem se leknul. To je teda slusnej rachot, treba oproti Seiko Bell-matic. Jenom jsem si ted vsimnul nejakyho bordelu pod sklem, tak jsem z toho takovej jalovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 (upraveno) Stejně by se na ně měl někdo kouknout, kvůli těsnění (u světlých cifrů může vlhkost nadělat viditelnější paseku), tak to můžeš sfouknout najednou. Rychnov máš kousek Upraveno 24. března 2023 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Hezkyy Zustavas verny barve jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 před 7 minutami, martar napsal: Hezkyy Zustavas verny barve jo? Jasně, zůstávám u modré, kdybych věděl, že budu čekat tak bych bral černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se