Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@špelda66 díky :) NATO k nim určitě sedne, bohužel jsem přestal tento typ řemene téměř nosit.. Kolem obvodu ruky mi tam pocitově chybí materiál (u látkových).. Kožené jsou v tomto lepší, ale zase hrozně zvedají poudro hodinek.. Ale to je samozřejmě jen můj pocit, názor..  Momentálně preferuji spíše ty kožené řemeny, případně tropic.. 😇

Kvalita opracování pouzdra a detailů uspokojí i ty největší chronomagory, zatím velmi příjemný překvapení.. Ve fabrice budou mít asi zavedené tělesné tresty 😁

vulcan_2023_8.jpg?ver=0

Vulcain2023_7.jpg?ver=0

• po měsíci...
Odesláno
před 13 hodinami, Pivas napsal:

Jsou super,ty bych teda hned zkusil.  Fotky super👍🏻

Díky 😇 Doufám, že časem někdo přihodí i jinou barevnou variantu.. Sám zvažuju, že dokoupím modrý.. 😉

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Dneska konečně po snad dvou měsících čekání dorazily Wembley Ocarat.. Jiná barva číselníku z nich děla úplně odlišné hodinky.. Řekly bych, že k tomu dost přispívají i bíle indexy a ručky, vypadají najednou jako moderní potápky..   Přitom taková "blbost", chtělo by se říci.. Díky tomu gradientu ta zelená doslova září, na ruce nejdou přehlédnout.. :) Odstín velmi příjemný, taková fresh letní barva, mentolová..  Čekání se vyplatilo 😇

IMG_33291.jpg?ver=0

Upraveno uživatelem Axel
  • Like 5
Odesláno

@Axel prosim ta nevies preco trvalo dorucenie dva mesiace, ked pozeram ich maju na sklade s dorucenim 7.8.

Alebo ked si ich objednaval to bola este predobjednavka?

Rozmyslam, ci ta "nasa" limitka bude do vianoc:)

Odesláno

Přesně tak, objednával/kupoval jsem je ještě před vydáním.. Hotové byly až ke konci července, z Pařiže následně putovaly 5 dnů :D Ty moje jsou numero 18/50 😉

• Díky 1
Odesláno

Ty jsou nádherný. Už se těším na tu naší limitku. Tahle Wembley vypadá taky super, nejlíp ze všech dosud udělaných limitek.  

Odesláno
V 5. 8. 2024 v 21:29, Greenhornik napsal:

Ty jsou nádherný. Už se těším na tu naší limitku. Tahle Wembley vypadá taky super, nejlíp ze všech dosud udělaných limitek.  

Děkuju 😇 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...