Axel Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 @špelda66 díky NATO k nim určitě sedne, bohužel jsem přestal tento typ řemene téměř nosit.. Kolem obvodu ruky mi tam pocitově chybí materiál (u látkových).. Kožené jsou v tomto lepší, ale zase hrozně zvedají poudro hodinek.. Ale to je samozřejmě jen můj pocit, názor.. Momentálně preferuji spíše ty kožené řemeny, případně tropic.. Kvalita opracování pouzdra a detailů uspokojí i ty největší chronomagory, zatím velmi příjemný překvapení.. Ve fabrice budou mít asi zavedené tělesné tresty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Pořád na ruce.. těch 38mm a nízký profil je zkátka super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Jsou super,ty bych teda hned zkusil. Fotky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února před 13 hodinami, Pivas napsal: Jsou super,ty bych teda hned zkusil. Fotky super Díky Doufám, že časem někdo přihodí i jinou barevnou variantu.. Sám zvažuju, že dokoupím modrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Mně se nějak líbí i na perlonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Trochu vám tu Nautique vlnu rozbiju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Keby niekto chcel ocelovy tah na Nauticaly https://vulcain.ch/products/steel-bracelet-nautical?variant=48164566532289 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května A ma ty Nauticaly tady nekdo vubec? Nechce se mi listovat cele vlakno…(bacha Nautical a Nautique jsou jine modely) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Myslím, že v bílé je má villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května Jo, ale už přes rok v servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května @villain83jak to? Vypadaly v super stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května @villain83 jo presne, co im je? bolo? rok uz je troska vela, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Posílal jsem je mimo jiný na seřízení, dost se zpožďovaly. Bylo toho víc. V pondělí tam budu volat, jak to s nima vypadá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna (upraveno) Dneska konečně po snad dvou měsících čekání dorazily Wembley Ocarat.. Jiná barva číselníku z nich děla úplně odlišné hodinky.. Řekly bych, že k tomu dost přispívají i bíle indexy a ručky, vypadají najednou jako moderní potápky.. Přitom taková "blbost", chtělo by se říci.. Díky tomu gradientu ta zelená doslova září, na ruce nejdou přehlédnout.. Odstín velmi příjemný, taková fresh letní barva, mentolová.. Čekání se vyplatilo Upraveno 2. srpna uživatelem Axel 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna @Axel prosim ta nevies preco trvalo dorucenie dva mesiace, ked pozeram ich maju na sklade s dorucenim 7.8. Alebo ked si ich objednaval to bola este predobjednavka? Rozmyslam, ci ta "nasa" limitka bude do vianoc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Přesně tak, objednával/kupoval jsem je ještě před vydáním.. Hotové byly až ke konci července, z Pařiže následně putovaly 5 dnů Ty moje jsou numero 18/50 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Na Tropicu... 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Ty jsou nádherný. Už se těším na tu naší limitku. Tahle Wembley vypadá taky super, nejlíp ze všech dosud udělaných limitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna V 5. 8. 2024 v 21:29, Greenhornik napsal: Ty jsou nádherný. Už se těším na tu naší limitku. Tahle Wembley vypadá taky super, nejlíp ze všech dosud udělaných limitek. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se