Tomak Odesláno 30. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Právě jsem zaregistroval, že jsem na Chronomagu už 10 let myslím že polárky jsou perfektním výsledkem této dekádu trvající obsese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Tento víkend s polárkama oslavíme tři roky společného soužití, kdy po celou dobu plní funkci mých hlavních hodinek - v podstatě jen na sport šáhnu po jiném kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Náhodně pořízené foto s přechodem vzoru košile do zrcadlově leštěného boku pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Pořád stejně přesné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 21. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JindraS Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Rolexkám teprve "přicházím na chuť" a začínám se orientovat, ale tyhle se mi líbí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 17. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 Velikonoční pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 4. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 I časná pondělní rána mi polárky dokážou náramně zpříjemnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 V 18. 4. 2022 v 21:50, Tomak napsal: ta jemně modrá lumi je perfektní ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Tak už mi dělají radost celé 4 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Nejen ke košili na jednání ale i ke koním na vyjížďku se perfektně hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 V 14. 8. 2022 v 16:51, Oskar napsal: Nejen ke košili na jednání ale i ke koním na vyjížďku se perfektně hodí Ke koním, nebo na procházku se psem … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 16. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Po pěti letech jsem je nechal v HB preventivně přetěsnit, aby dál mohly bez problémů tikat. Prý původní těsnění vypadalo pořád skvěle a nějaký rok by ještě dalo, takže byl zásah vyloženě preventivní když už byly rozdělané. Kondice strojku i přesnost je stále taky prvotřídní, takže nebylo třeba ani trochu poladit. Co taky měnit na plus pár vteřinách za měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se