volekto Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2024 Viděl jsem je v modré a černé barvě před vánocemi v Drážďanech. Měli by je mít i v Koscomu. Hodně jsem váhal mezi nimi a Tudorem Black Bay 58. Nakonec vyhrály Unionky
Gustaf Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2024 Uniony jsou boží... taky jsem chtěl Tudory, ale jak jsem spatřil Uniony, byla to láska 1
StanoBare Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2024 (upraveno) Aha, príspevok sa mi nezobrazil, tak ešte raz: Výborný model a skvelý výber a to platí aj pre kolegov vyššie. Baza - Noramis pôsobí trochu mohutnejšie, no fotka môže skreslovať, pozriem si o nich viac, koľko to v priemere majú. Ale nedivil by som sa, ak aj 44mm. Podobne ako u Fortis Off.Cosmo B42. 42mm puzdro, no celkovo aj s lunetou to bolo 44mm. Nezvykle umiestnená dátumovka nalavo. Paráda. Upraveno 21. srpna 2024 uživatelem StanoBare
baza Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2024 Noramis jsou mohutnější, 43mm průměr a hlavně na výšku 15,8mm. Jsou to sportovní hodinky, hmotnost 136g.
Greenhornik Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2024 Ale nechrono verze je menší - 42 mm a výška 12,9 mm
StanoBare Odesláno 22. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2024 Dík, pozrel som si. Noramis chrono som tipoval na 44mm, má to 43mm, nebol som ďaleko. Teda tie športové Noramis lunetou. Chrono bez lunety bude aj nižšie. Ale mne sa viac páčia tie s lunetou.
baza Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Odesláno 28. října 2024 Konečně bude nový tah na Noramis Date Sport. Jaro 2025...
Greenhornik Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Odesláno 28. října 2024 A já zrovna teď objednal mesh a kaučuk s překlápěčkou za randál peněz ale moje chyba, o tomhle se už spekulovalo na Uhrforu. 290 eur je dobrá cena.
Greenhornik Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2024 Trošku víc mi sedí ta guma, ale i ten mesh je fajn. 2
Greenhornik Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Vyšel nový náramek na Noramis Sport, cena 290 eur. Má jen motýlovou sponu bez mikroregulace. První živé fotky jsou na Uhrforu: https://uhrforum.de/threads/neue-uhren-union-glashuette-noramis-datum-sport.485964/page-40
horskjan Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna V 4. 4. 2025 v 12:06, Greenhornik napsal: Vyšel nový náramek na Noramis Sport, cena 290 eur. Má jen motýlovou sponu bez mikroregulace. První živé fotky jsou na Uhrforu: https://uhrforum.de/threads/neue-uhren-union-glashuette-noramis-datum-sport.485964/page-40 Rozšířit Pěkný. Zrovna nedávno jsem koukal a ještě nenašel... Tenhle styl náramku k nim sedí a je dobře, že je nakonec k nim i volba oceli
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Hodinky vypadají hned o třídu výš, už dlouho je mám na wishlistu. Palec hore!
baza Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Nový náramek pro UNION Noramis Date Sport / Sport Chronograph: 1
horskjan Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna https://monochrome-watches.com/2025-new-union-glashutte-noramis-date-sport-and-noramis-chronograph-sport-steel-bracelet-introducing-specs-price/ Ten náramek měli mít v nabídce od začátku, s ním to jsou zase jiné hodinky, krásný je. Odolávám delší dobu, tříručkám, teď to bude o to těžší... 1
Kluk jako buk Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Jj, jsou krásné. Moje peněženka má velké štěstí, že mám na ně malou ruku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se