Rendell Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 před 24 minutami, Snekofon napsal: Jak pokračuje příběh po opravě v ONYXU? ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 (upraveno) Dnes proběhne řízená aktivita, po které bude změřena rezerva - dám si tak 5km pochoďák, tam bych měl nakmitat dost, aby se dotáhly. Pustil jsem se do měření ihned když došly, ale nějak jsem neměl přesně odsledováno kolik jsem toho s nimi před odložením nahýbal, takže když byla rezerva opět nízká, jen kolem 30h, nedalo se z toho udělat přesný závěr. Pak už nebyl vůbec čas. Ale tento týden se mně ozval Ruda sám od sebe, aby se poptal jak to běhá, s tím že pokud bych měl pocit že to pořád není ono, tak ho napadlo dát na vrtič hodinky se stejným strojkem, nastavit stejné podmínky a odsledovat jestli se projeví rozdílná hodnota. Tomu už se dá říct vědecký přístup Pokud to teda nebudu schopný vyhodnotit nějak sám, tak poputují ještě jednou do Jihlavy.... Upraveno 1. listopadu 2023 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Dej pak info do priběhového vlákna, je nás asi víc co to sleduji. Snad už se dotrapis ke konci, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot1979 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Ahoj všichni :), rád bych se taky pochlubil, koupil jsem bronzové San Martiny, repliku Zenithů type 20, jedná se o moje první pokusy, včera jsem si hrál, nechal je do rána na kombuše, kterou si vyrábím doma a výsledek přikládám, trošku jsem srazil hrany a udělal i pár vrypů do nožek, zbytek ponechám zubu času. Jednu foto jsem přiložil jako původní, jak dorazily. Ať se daří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 No teda nevim. Patinu chápu, ale schválně do nich rejpat, aby vypadaly starý? Jak se to dělá? To si hodíš kostkou, kde do nich rejpneš nebo na to je nějaký tutoriál? Přijde mi to na hlavu postavený. Spíš bych je nosil a čekal, co do nich zapíše život. Ale já jsem asi holt stará škola. Jinak hodinky pěkný, předloha Zenith super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Působení kombuchy neznám, ale evidentně to zabralo pěkně! Fotky na přímém slunci ještě hodně zkreslují, bronz a patina je nejpěknější na nepřímém světle kde vyniknou mnohem víc odstíny a kontrasty. Obecně se na Chronomagu příliš "replikám" neaplauduje, vzhledem ke sdílené vášni a úctě k řemeslu, invenci a píli tvůrců originálů. Na zkoušku ale dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 ano, na znicenie, zhnitie su tie fejky dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot1979 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Před hodinou, Harwey napsal: ano, na znicenie, zhnitie su tie fejky dobre Ty jsi ale nějakej fakt depresivní člověk, trošku moc negace, chtělo by to úsměv na svět, trošku se povznést chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Je to Čína, ale nemůžu se vynadivat. Bronz mne chytil, asi budu pokračovat v něčem plnotucnym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 (upraveno) Hrátky s látkou, taky by to šlo. Upraveno 10. listopadu 2023 uživatelem Balthus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Ten hadr nemá chybu! Odkud je? Stejně narazím na to, že dělají jen sudé velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Od zdejšího člena petr4612, tohle je 22mm, ty lichý jsou občas fakt pruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Na statku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Bronz vs mosaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se