Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 790
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dnes proběhne řízená aktivita, po které bude změřena rezerva - dám si tak 5km pochoďák, tam bych měl nakmitat dost, aby se dotáhly. Pustil jsem se do měření ihned když došly, ale nějak jsem neměl přesně odsledováno kolik jsem toho s nimi před odložením nahýbal, takže když byla rezerva opět nízká, jen kolem 30h,  nedalo se z toho udělat přesný závěr. 

Pak už nebyl vůbec čas. Ale tento týden se mně ozval Ruda sám od sebe, aby se poptal jak to běhá, s tím že pokud bych měl pocit že to pořád není ono, tak ho napadlo dát na vrtič hodinky se stejným strojkem, nastavit stejné podmínky a odsledovat jestli se projeví rozdílná hodnota. Tomu už se dá říct vědecký přístup :) Pokud to teda nebudu schopný vyhodnotit nějak sám, tak poputují ještě jednou do Jihlavy.... 

Upraveno uživatelem Snekofon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všichni :), 

rád bych se taky pochlubil, koupil jsem bronzové San Martiny, repliku Zenithů type 20, jedná se o moje první pokusy, včera jsem si hrál, nechal je do rána na kombuše, kterou si vyrábím doma a výsledek přikládám, trošku jsem srazil hrany a udělal i pár vrypů do nožek, zbytek ponechám zubu času. Jednu foto jsem přiložil jako původní, jak dorazily. Ať se daří! 😀 

20231107_082732.jpg

20231107_082715.jpg

20231107_082710.jpg

20231107_082756.jpg

20231107_082802.jpg

20231107_082811.jpg

20231107_082929.jpg

Snímek obrazovky 2023-11-07 083646.png

Odkaz ke komentáři

No teda nevim. Patinu chápu, ale schválně do nich rejpat, aby vypadaly starý? Jak se to dělá? To si hodíš kostkou, kde do nich rejpneš nebo na to je nějaký tutoriál?

Přijde mi to na hlavu postavený. Spíš bych je nosil a čekal, co do nich zapíše život. Ale já jsem asi holt stará škola.

Jinak hodinky pěkný, předloha Zenith super.

Odkaz ke komentáři

Působení kombuchy neznám, ale evidentně to zabralo pěkně! Fotky na přímém slunci ještě hodně zkreslují, bronz a patina je nejpěknější na nepřímém světle kde vyniknou mnohem víc odstíny a kontrasty. Obecně se na Chronomagu příliš "replikám" neaplauduje, vzhledem ke sdílené vášni a úctě k řemeslu, invenci a píli tvůrců originálů. Na zkoušku ale dobré ;) 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...