Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 YPO, to je jak starý víno do nových měchů nebo jak to bylo, mně se teda nelíbí ten tah ani origo Panerai, ale fake bych si na origo hodinky nedal Beru to jako úlet. už jsem to taky sundal a přemýšlím zda to vsunu do vlákna prodej nebo do koše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 (upraveno) YPO, to je jak starý víno do nových měchů nebo jak to bylo, mně se teda nelíbí ten tah ani origo Panerai, ale fake bych si na origo hodinky nedal Beru to jako úlet. Myslim, že to byl rozumný krok, tah se mu stejně nelíbí a ušetřil za vyzkoušení 2.500 USD (nebo Eur?). Upraveno 27. listopadu 2008 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Myslim, že to byl rozumný krok, tah se mu stejně nelíbí a ušetřil za vyzkoušení 2.500 USD (nebo Eur?). tah se mi líbí - nelíbí se mi to, že prodejce zatajil rytiny na sponě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 tah se mi líbí - nelíbí se mi to, že prodejce zatajil rytiny na sponě Aha, tak to jsem nepochopil. Nehodí se koupit pouze origo sponu a hodit ji tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Aha, tak to jsem nepochopil. Nehodí se koupit pouze origo sponu a hodit ji tam? nehodí - byl by to stejný bastl jako je to teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 mohu se zeptat na celkovou vahu hodinek s tahem...? nevím a už to tam nandavat nebudu - tah váží cca 50g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 tah se mi líbí - nelíbí se mi to, že prodejce zatajil rytiny na sponě Ale to si musel vediet, ze je to fake, uz ked si to kupoval. Alebo bez rytiny by to fejk nebol? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Ale to si musel vediet, ze je to fake, uz ked si to kupoval. Alebo bez rytiny by to fejk nebol? ANO věděl jsem, že to je fejk - nevěděl jsem ovšem, že to je fejk s popisem - na rozdíl od tebe nemám problém se k tomu přiznat (viz Tvůj včerejší prodej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 srovnání originálu a fake originál je spodní spona - rozdíl je ve fontu (velikosti) písmen a v tom že fejk má vůli u tlačítek - proto se i hůře rozepíná (může to být i výhoda) + další věci omluvte kvalitu fotografie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 další věc kterou jsem zaregistroval na originální sponě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 ANO věděl jsem, že to je fejk - nevěděl jsem ovšem, že to je fejk s popisem - na rozdíl od tebe nemám problém se k tomu přiznat (viz Tvůj včerejší prodej) Remen bol kupovany ako OEM, co som bez problemov priznal. Kupoval som ho po zlave zo 70 GBP na 50. Ta spona, ktoru som predaval, je rovnaka, ako na OEM remenoch na paneraisource: Pochybujem, ze ta stranka podporuje a prezentuje fejky. Dokonca obchodnik, u ktoreho som to kupil, cestne prehlasoval, ze koza, z ktorej su remene site pochadza z etickych zdrojov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 nedělej ze mně vejra - maximálně Tě omlouvá, že jsi si nevědomky naběhl ... porovnej si fotky mého fejku se svým fejkem a pak se ozývej - další věc je cena za kterou si sponu prodával - pokud si žil v domnění, že je pravá tak si lidumil - pokud si věděl, že je levá tak si loupežník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 nedělej ze mně vejra - maximálně Tě omlouvá, že jsi si nevědomky naběhl ... porovnej si fotky mého fejku se svým fejkem a pak se ozývej - další věc je cena za kterou si sponu prodával - pokud si žil v domnění, že je pravá tak si lidumil - pokud si věděl, že je levá tak si loupežník Este raz - porovnaval som so sponami na stranke paneraisource. Ak by so si myslel, ze je to fejk, tak to nedavam do predajneho vlakna, nakolko to je zakazane: "Je ZAKÁZÁNO pokoušet se prodávat falzifikáty (taktéž repliky a jinak "honosně" nazvaný šmejd)! Viník bude bez upozornění smazán." Nechcem moralizovat, ale pre teba to asi neplati, vsak? A co sa tyka ceny - netusim, za kolko ich predava holandsko-antilska firma, ale je ovela nizsia, za kolko sa podobne spony predavaju na ebay (cca 100$), no bolo by pre mna blbe pytat viac, ako som za nu zaplatil aj s remenom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Este raz - porovnaval som so sponami na stranke paneraisource. Ak by so si myslel, ze je to fejk, tak to nedavam do predajneho vlakna, nakolko to je zakazane: "Je ZAKÁZÁNO pokoušet se prodávat falzifikáty (taktéž repliky a jinak "honosně" nazvaný šmejd)! Viník bude bez upozornění smazán." Nechcem moralizovat, ale pre teba to asi neplati, vsak? A co sa tyka ceny - netusim, za kolko ich predava holandsko-antilska firma, ale je ovela nizsia, za kolko sa podobne spony predavaju na ebay (cca 100$), no bolo by pre mna blbe pytat viac, ako som za nu zaplatil aj s remenom. tak ještě jednou paneraisource x originál - a ty kydy o morálce doufám napíšeš pod každý inzerát na MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 co na to lolohh ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 (upraveno) co na to lolohh ? No, na fotce to vypadá jako ze sloní předkožky. Ale naživo by to mohlo být ONO. Máš ho? Výměna za Snoopy? Edit: dle toho čísla 772 to vlastně asi není tvá fotka. Upraveno 28. listopadu 2008 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2008 sloní předkožka je odtud , bohužel je oos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2008 (upraveno) Na Ebay je asi běžná praxe mást kupujícího při koupi ocelového tahu. Před měsícem jsem na ebay konečně sehnal 19mm kovový tah, který by se mi hodil na Seiko Alpinist (ten původní originální měl sponu, která se mi nelíbila). Tah jsem objednal. Při doručení jsem byl překvapen signovanou korunkou na vnější straně spony :-( Až zpětně mi došlo, že prodejce tah reprezentoval jako "Fit Rolex XXX" a korunku na sponě na fotce mazaně překryl svým ebay nickem :-( Upraveno 29. listopadu 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 docela hezký tah - monstra s tímhle tahem mají úplně jiný rozměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) Krasne moc. Ten tah je u pouzdra vykrojeny? Na tech OP mi prijde rovny konec posledniho dilku tahu, na Monstrech mi prijde ze vykrojeny....? Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se