Přejít na obsah

PANERAI řemínky

old black

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
YPO, to je jak starý víno do nových měchů nebo jak to bylo, mně se teda nelíbí ten tah ani origo Panerai, ale fake bych si na origo hodinky nedal :( Beru to jako úlet.

už jsem to taky sundal a přemýšlím zda to vsunu do vlákna prodej nebo do koše

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 536
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

YPO, to je jak starý víno do nových měchů nebo jak to bylo, mně se teda nelíbí ten tah ani origo Panerai, ale fake bych si na origo hodinky nedal :( Beru to jako úlet.

Myslim, že to byl rozumný krok, tah se mu stejně nelíbí a ušetřil za vyzkoušení 2.500 USD (nebo Eur?).

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Ale to si musel vediet, ze je to fake, uz ked si to kupoval. Alebo bez rytiny by to fejk nebol?

ANO věděl jsem, že to je fejk - nevěděl jsem ovšem, že to je fejk s popisem - na rozdíl od tebe nemám problém se k tomu přiznat (viz Tvůj včerejší prodej)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

srovnání originálu a fake

originál je spodní spona - rozdíl je ve fontu (velikosti) písmen a v tom že fejk má vůli u tlačítek - proto se i hůře rozepíná (může to být i výhoda) + další věci

omluvte kvalitu fotografie ;)

Odkaz ke komentáři

ANO věděl jsem, že to je fejk - nevěděl jsem ovšem, že to je fejk s popisem - na rozdíl od tebe nemám problém se k tomu přiznat (viz Tvůj včerejší prodej)

Remen bol kupovany ako OEM, co som bez problemov priznal. Kupoval som ho po zlave zo 70 GBP na 50. Ta spona, ktoru som predaval, je rovnaka, ako na OEM remenoch na paneraisource:

articles_strap11.jpg

Pochybujem, ze ta stranka podporuje a prezentuje fejky. Dokonca obchodnik, u ktoreho som to kupil, cestne prehlasoval, ze koza, z ktorej su remene site pochadza z etickych zdrojov :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

nedělej ze mně vejra - maximálně Tě omlouvá, že jsi si nevědomky naběhl ... porovnej si fotky mého fejku se svým fejkem a pak se ozývej ;) - další věc je cena za kterou si sponu prodával - pokud si žil v domnění, že je pravá tak si lidumil - pokud si věděl, že je levá tak si loupežník

Odkaz ke komentáři

nedělej ze mně vejra - maximálně Tě omlouvá, že jsi si nevědomky naběhl ... porovnej si fotky mého fejku se svým fejkem a pak se ozývej ;) - další věc je cena za kterou si sponu prodával - pokud si žil v domnění, že je pravá tak si lidumil - pokud si věděl, že je levá tak si loupežník

Este raz - porovnaval som so sponami na stranke paneraisource. Ak by so si myslel, ze je to fejk, tak to nedavam do predajneho vlakna, nakolko to je zakazane: "Je ZAKÁZÁNO pokoušet se prodávat falzifikáty (taktéž repliky a jinak "honosně" nazvaný šmejd)! Viník bude bez upozornění smazán." Nechcem moralizovat, ale pre teba to asi neplati, vsak? A co sa tyka ceny - netusim, za kolko ich predava holandsko-antilska firma, ale je ovela nizsia, za kolko sa podobne spony predavaju na ebay (cca 100$), no bolo by pre mna blbe pytat viac, ako som za nu zaplatil aj s remenom.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Este raz - porovnaval som so sponami na stranke paneraisource. Ak by so si myslel, ze je to fejk, tak to nedavam do predajneho vlakna, nakolko to je zakazane: "Je ZAKÁZÁNO pokoušet se prodávat falzifikáty (taktéž repliky a jinak "honosně" nazvaný šmejd)! Viník bude bez upozornění smazán." Nechcem moralizovat, ale pre teba to asi neplati, vsak? A co sa tyka ceny - netusim, za kolko ich predava holandsko-antilska firma, ale je ovela nizsia, za kolko sa podobne spony predavaju na ebay (cca 100$), no bolo by pre mna blbe pytat viac, ako som za nu zaplatil aj s remenom.

tak ještě jednou paneraisource x originál - a ty kydy o morálce doufám napíšeš pod každý inzerát na MM ;)

Odkaz ke komentáři

Na Ebay je asi běžná praxe mást kupujícího při koupi ocelového tahu. Před měsícem jsem na ebay konečně sehnal 19mm kovový tah, který by se mi hodil na Seiko Alpinist (ten původní originální měl sponu, která se mi nelíbila). Tah jsem objednal. Při doručení jsem byl překvapen signovanou korunkou na vnější straně spony :-(

Až zpětně mi došlo, že prodejce tah reprezentoval jako "Fit Rolex XXX" a korunku na sponě na fotce mazaně překryl svým ebay nickem :-(

Upraveno uživatelem ¨safi
Odkaz ke komentáři

Krasne moc.

Ten tah je u pouzdra vykrojeny? Na tech OP mi prijde rovny konec posledniho dilku tahu, na Monstrech mi prijde ze vykrojeny....?

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...