Přejít na obsah

PANERAI řemínky

old black

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odkud máš ty kšiltovky???

Neuděláme nějakou výměnu??

žlutá je z ebay moc hezká (neorigo), ta zabalená je origo a nějak se jí bojím rozbalit, protože si myslím,že bude hnusná :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 536
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

žlutá je z ebay moc hezká (neorigo), ta zabalená je origo a nějak se jí bojím rozbalit, protože si myslím,že bude hnusná :)

Já jí už rozbalil teď doma vyzkoušel a ač nejsem kšiltovkovej odborník, tak si myslím, že je celkem dobrá. Není to taková ta vysoká zrůda, ale celkem kopíruje hlavu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Já jí už rozbalil teď doma vyzkoušel a ač nejsem kšiltovkovej odborník, tak si myslím, že je celkem dobrá. Není to taková ta vysoká zrůda, ale celkem kopíruje hlavu.

tak jsem jí také rozbalil - nejlepší je ten štítek vevnitř "OFFICINE PANERAI - MADE IN CHINA" - málem jsem se umlátil smíchy :lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

A kde se dá ta ORIGO CHINA kšiltka objednat??

Tam, kde jsi koupil OP ;) Když jsme se domlouvali po mailu, tak mi psali, že budou chtít vidět účet, že jsem OP kouipil opravdu u nich, když jsem tam přišel, tak si mě ta slečna pamatovala a nic vidět nechtěla. A ještě mi dala Watch magacín, že prý je tam taky článek o OP.

Ale do toho mailu mi psala, že mají ještě jednu, kterou jsem dostal já, takže si myslím, že celkem potrvá, než se jim tam zase nějaká objeví.

Odkaz ke komentáři

Mesh je jemnější tah, kterej se hodí na hodinky spíše společenskýho typu ... Tuhle jsem viděl týpka s Breitlingama Superocean Heritage s meshem ke kraťáskum a tričku a ty hodinky to házelo ve spojení k celkovýmu zevnějšku jejich nositele úplně někam jinam ...

Odkaz ke komentáři

Panerai na meshi; autor fotky mi oznamil, že je aj na predaj, za drobnu proviziu sprostredkujem :)

015.jpg

Tak se ozývám...bez toho kovovýho hnusu, samozřejmě...provizi chceš tekutou, nebo šustivou? Rok výroby, informace , fotka... měl jsem v merku nějaký Fortisy, a ještě jedny hodinky, ale Paneraiky preferuju. Napiš info SZ. Díky

Odkaz ke komentáři

Mam kamarata, ktory je umelecky obuvnik. Bude robit na moje,nejake remienky.Do dvoch tyzdnov poslem foto.

Tu je slubeny remienok,ktory mi usil priatel. Je to umelecky obuvnik,ktory sil uz pre vela muzikalovych hviezd slovenska aj ceska. Usil dva kusy,zajtra poslem dalsi.Ak sa Vam bude pacit dajte vediet.

post-3888-1220934800.jpg

post-3888-1220934835.jpg

post-3888-1220934857.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...