Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 Odkud máš ty kšiltovky??? Neuděláme nějakou výměnu?? žlutá je z ebay moc hezká (neorigo), ta zabalená je origo a nějak se jí bojím rozbalit, protože si myslím,že bude hnusná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 součást balení u řemenu je certifikát, který je sice k h***u, ale potěší - daleko víc mě pobavil obrázek na druhém papíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 žlutá je z ebay moc hezká (neorigo), ta zabalená je origo a nějak se jí bojím rozbalit, protože si myslím,že bude hnusná Já jí už rozbalil teď doma vyzkoušel a ač nejsem kšiltovkovej odborník, tak si myslím, že je celkem dobrá. Není to taková ta vysoká zrůda, ale celkem kopíruje hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 Já jí už rozbalil teď doma vyzkoušel a ač nejsem kšiltovkovej odborník, tak si myslím, že je celkem dobrá. Není to taková ta vysoká zrůda, ale celkem kopíruje hlavu. tak jsem jí také rozbalil - nejlepší je ten štítek vevnitř "OFFICINE PANERAI - MADE IN CHINA" - málem jsem se umlátil smíchy :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 tak jsem jí také rozbalil - nejlepší je ten štítek vevnitř "OFFICINE PANERAI - MADE IN CHINA" - málem jsem se umlátil smíchy :lol: a to jeste nevis co mas u OP na dynku zespodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2008 a to jeste nevis co mas u OP na dynku zespodu vím ----- píšou tam něco o Novém Městě nad Metují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 A kde se dá ta ORIGO CHINA kšiltka objednat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 A kde se dá ta ORIGO CHINA kšiltka objednat?? Tam, kde jsi koupil OP Když jsme se domlouvali po mailu, tak mi psali, že budou chtít vidět účet, že jsem OP kouipil opravdu u nich, když jsem tam přišel, tak si mě ta slečna pamatovala a nic vidět nechtěla. A ještě mi dala Watch magacín, že prý je tam taky článek o OP. Ale do toho mailu mi psala, že mají ještě jednu, kterou jsem dostal já, takže si myslím, že celkem potrvá, než se jim tam zase nějaká objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 YPO, kde jsi kopil ty trubičky do řemínků...Já si připadám jak amatér, ale tu na východě se nedá nic sehnat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 YPO, kde jsi kopil ty trubičky do řemínků...Já si připadám jak amatér, ale tu na východě se nedá nic sehnat.. Já jsem je koupil tady, YPOvi jsem myslím odkaz posílal, takže je možné, že je má ze stejného zdroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 Já jsem je koupil tady, YPOvi jsem myslím odkaz posílal, takže je možné, že je má ze stejného zdroje. ...a ako je to z poslanim do EU?...tiez by som si nejake objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 ...a ako je to z poslanim do EU?...tiez by som si nejake objednal. Bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2008 Já kupoval trubičky a mraky řemenů tady - bez problémů: www.panatime.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Panerai na meshi; autor fotky mi oznamil, že je aj na predaj, za drobnu proviziu sprostredkujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 S timhle tahem to je hrůza ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Na ty fotce vypada ta mezera mezi tahem a pouzdrem naprosto priserne, ale zase na druhou stranu to muze byt jen "blbe" vyfoceny, viz treba uchyceni u Diplomatu 40, ktery nazio nijak zvlast nepatricne nepusobi.. Kazdopadne me se ten mesh celkem libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Mesh je jemnější tah, kterej se hodí na hodinky spíše společenskýho typu ... Tuhle jsem viděl týpka s Breitlingama Superocean Heritage s meshem ke kraťáskum a tričku a ty hodinky to házelo ve spojení k celkovýmu zevnějšku jejich nositele úplně někam jinam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Panerai na meshi; autor fotky mi oznamil, že je aj na predaj, za drobnu proviziu sprostredkujem Tak se ozývám...bez toho kovovýho hnusu, samozřejmě...provizi chceš tekutou, nebo šustivou? Rok výroby, informace , fotka... měl jsem v merku nějaký Fortisy, a ještě jedny hodinky, ale Paneraiky preferuju. Napiš info SZ. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 (upraveno) Ehm, pardon za dezinformaciu, ale na predaj je ten mesh Aj tak sa spytam a dam vedieť ///EDIT: takže mi napisal, že fotka je z archivu a Paneraie su už rok papa. Ospravedľnujem sa za mylne informacie Upraveno 4. září 2008 uživatelem xlaque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2008 Mam kamarata, ktory je umelecky obuvnik. Bude robit na moje,nejake remienky.Do dvoch tyzdnov poslem foto. Tu je slubeny remienok,ktory mi usil priatel. Je to umelecky obuvnik,ktory sil uz pre vela muzikalovych hviezd slovenska aj ceska. Usil dva kusy,zajtra poslem dalsi.Ak sa Vam bude pacit dajte vediet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se