pepyczek Odesláno 22. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Dnes je bude posílat zpátky, až se mu vrátí prachy, napíšu sem název e-shopu. Nechci, aby si to tady náhodou přečetli a pak dělali problémy s vrácením peněz.
Kid_A Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Neboj, od Bechyneho sem nechodej :-)))
pepyczek Odesláno 23. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 V 22. 8. 2018 v 18:07, Kid_A napsal: Neboj, od Bechyneho sem nechodej :-))):-))
bromep Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Tak to je zajímavé. Čínské fake takovéhle očividné renonce většinou nedělaj - pozná se to v malinkejch detailech. Tohle není powermatic 80 - ten nemá regulaci - je nastaveno laserem přímo při výrobě. Tohle je 2824 a možná bych ani neřekl že fake. Rotor je fake 100% - nápis ....twenty-thre-23-jew... není ve středu mezikruží, je vyleptán velice jemně. Myslím, že 23 neodpovídá co je skutečně ve stroji. Nápisy na dýnku jsoum možné oboje - jak jednořadé, tak dvou - i u ccos, i u normál. Zajímavé. Škoda že není více fotek. Tissotu jsou fake mraky, ale chycený luxury PM 80 jsem nikde nenašel.
fahrtime Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 Jak to dopadlo? Peníze zpět, takže můžeme vědět, kdo je ten šedý obchodník? Jinak k hodnocení hodinek - nepozdává se mi na nich ještě tloušťka těsnění/lepidla u skla v dýnku - na mých je téměř neznatelná. No a nožky mají také poměrně velkou mezeru - moje skvěle přiléhají k pouzdru...
ramon Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) Tak jsem náhodně skouknul tohle video tyhle hodinky se mi docela líbily, a když koukám na opracování toho spodku pouzdra, a tak celkově na to luxury provedení, tak buď je to nějakej podobnej fikus jak jsi tu postnul, a pokud ne a tohle produkuje Tissot, tak je to teda pěkná sračka. Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem ramon
straspol Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Rád bych věděl, jestli už máš peníze zpátky a kde jsi je teda koupil ?
Joe75 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Odesláno 26. března 2020 Ahoj, dopadlo to nějak se těma Tissotama?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se