ponorka9 Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Za mě to jsou na tahu jedny z nejpohodlnějších hodinek. Tah je takový skoro vintážní = subtilní, což k pouzdru naprosto pasuje. Na ničem jiném si je neumím moc představit, i když ta origo guma u této oranžové varianty nevypadá špatně, ale tah je tah:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 No zkoušel jsem všechno možné, ale asi nejlepší je fakt ten tah. No uvidím, tahy moc jsme rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Za mě taky na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Tak nový přírůstek od zdejšího člena fora. Jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 před 1 hodinou, KOCKOPEES napsal: Tak nový přírůstek od zdejšího člena fora. Jsou parádní Tak paráda, užívej sedí ti super. Na mě byly asi fakt moc velký.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Díky. Jsou opravdu povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Moc lidí bulovy asi nenosí co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Před hodinou, KOCKOPEES napsal: Moc lidí bulovy asi nenosí co? Ja jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Pekná zbierka Lunary mám v merkuOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Len neviem či strap alebo ťah Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Taky jsem přemýšlel spíš o tahu, ale pak jsem tyto koupil od zdejšího člena za hezkou cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Gratulujem, potom dobrá kúpa. Sú tam aj rozdiely vo vrtani noziek a aj rozdiel date/nodate. Ale zatiaľ sa tiež prikláňam k lestennej verzii bez date a na strape. Ďalšie moje watche budú lunarne Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 před 16 hodinami, KralJan napsal: Já taky Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Tak to je dost nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 V 2. 10. 2021 v 17:07, kolky87 napsal: Gratulujem, potom dobrá kúpa. Sú tam aj rozdiely vo vrtani noziek a aj rozdiel date/nodate. Ale zatiaľ sa tiež prikláňam k lestennej verzii bez date a na strape. Ďalšie moje watche budú lunarne Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Lunarky vypadají asi nejlíp na hnědém koženém řemeni, jsou to asi jedny z mála hodinek, které se mi na tahu nelíbí a to mám jinak na tahu skoro všechny své hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 V 2. 10. 2021 v 16:37, KralJan napsal: Já taky Vždycky jsem si říkal že kdybych měl lambo countach jaké bych měl hodinky. Teď vím že jedině computrony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 A které by jsi si vybral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Jak jinak než zlaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se