Flipik Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Fly me to the moon 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března (upraveno) ... 20240327_132957.heic Upraveno 27. března uživatelem KurtCz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Tak je zase trochu ponosím. Pokaždé jak je vytáhnu z hodinkovnice, tak je nemůžu dát z ruky. Jsou prostě top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r5m Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Pokus na na černém Hirsch Duke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xasthur Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Já je tedy na ruce nemám (páč by mi neslušely), ale přítulkyně si koupila své první automaty. Zde je výsledek.... tedy po té, co jsem vysvětlil, co to znamená pojem "wrist shot" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Testuji černýho aligátora. Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna Já myslím, že to vůbec nevypadá zle. Sám jsem měl Lunar Piloty na podobném černém řemenu jednou na svatbě v roli společenských hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna před 1 hodinou, Tos napsal: Já myslím, že to vůbec nevypadá zle. Sám jsem měl Lunar Piloty na podobném černém řemenu jednou na svatbě v roli společenských hodinek Děkuju za názor, mě to taky celkem pasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laborator Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Jsem netušil, že Bulovy inspiroval Prim diplomat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května před 8 hodinami, Laborator napsal: Jsem netušil, že Bulovy inspiroval Prim diplomat A od koho se inspiroval Prim diplomat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imper4ik Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května Láska na první pohled! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anachron Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Udělal jsem si konečně radost bzučivkama, plynulý pohyb vteřinovky je skvělý. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září V 5. 8. 2024 v 18:59, anachron napsal: Udělal jsem si konečně radost bzučivkama, plynulý pohyb vteřinovky je skvělý. Oranž tropic by jim seděl i bílej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anachron Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září Díky za tip, hned jak se vrátí z Onyxu, tak jím udělám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října I na mém útlém zápěstí vypadají menší, ale jinak jsou super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se