Flipik Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Fly me to the moon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 (upraveno) ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. března 2024 uživatelem KurtCz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 Tak je zase trochu ponosím. Pokaždé jak je vytáhnu z hodinkovnice, tak je nemůžu dát z ruky. Jsou prostě top. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r5m Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Pokus na na černém Hirsch Duke. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xasthur Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Já je tedy na ruce nemám (páč by mi neslušely), ale přítulkyně si koupila své první automaty. Zde je výsledek.... tedy po té, co jsem vysvětlil, co to znamená pojem "wrist shot" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Testuji černýho aligátora. Co myslíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 Já myslím, že to vůbec nevypadá zle. Sám jsem měl Lunar Piloty na podobném černém řemenu jednou na svatbě v roli společenských hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 před 1 hodinou, Tos napsal: Já myslím, že to vůbec nevypadá zle. Sám jsem měl Lunar Piloty na podobném černém řemenu jednou na svatbě v roli společenských hodinek Děkuju za názor, mě to taky celkem pasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laborator Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 Jsem netušil, že Bulovy inspiroval Prim diplomat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 před 8 hodinami, Laborator napsal: Jsem netušil, že Bulovy inspiroval Prim diplomat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A od koho se inspiroval Prim diplomat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imper4ik Odesláno 30. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 Láska na první pohled! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anachron Odesláno 5. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2024 Udělal jsem si konečně radost bzučivkama, plynulý pohyb vteřinovky je skvělý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 30. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2024 V 5. 8. 2024 v 18:59, anachron napsal: Udělal jsem si konečně radost bzučivkama, plynulý pohyb vteřinovky je skvělý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Oranž tropic by jim seděl i bílej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anachron Odesláno 23. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2024 Díky za tip, hned jak se vrátí z Onyxu, tak jím udělám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 I na mém útlém zápěstí vypadají menší, ale jinak jsou super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 17. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se