Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nádherná patina indexů a ruček. Škoda, že jsou to jen Reduced.. sorry za OT, na fundovaný odhad ceny si netroufám.

Odesláno (upraveno)

Kompletni baleni, pravdepodobne v naprosto puvodnim stavu (!) Mne se ta patina naopak uplne nezda, jakoby mely indexy lehky povlak, necistoty (problem s vniknutim vlhkosti?), ale to by chtelo videt nazivo..  Servis nejaky probehl? 

Tahle verze Speedu je o neco mene zadana, chtelo by to trosku pece, prelestit hesalit, zkontrolovat funkcnost, dovolim si odhadnout, ze cena by se mohla pohybovat kolem 60 tisic  ;)  (hruby odhad)

Jo a gratuluji !  

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno

Za tritiovky full baleni 30 tisic...? :eek:  Idealni by bylo vedet presne referencni cislo a mrknout na omegaforum, od toho se odrazit.. Je fakt, ze nase forum je trosku specificke, pro modely mimo mainstream se tu tezko hleda kupec..  

Odesláno

Reálně okolo 30. Jak píše Blackhead. Sám jsem je měl a čučel jsem za co se dají sehnat,když si na to člověk vyčlení tak jeden,dva měsíce.

Super je ,že jsou to automaty,ale mínus - malý(tedy alespoň pro mě - mám 19cm).

Jo a jinak by to ještě chtělo něco vědět o servisu.Pokud nebyl,tak dle pouzdra byl stroj používán ,a nějakého cajtmajstra to bude chtít.

Odesláno (upraveno)

Nádherná patina indexů a ruček. Škoda, že jsou to jen Reduced.. sorry za OT, na fundovaný odhad ceny si netroufám.

co je pls Reduced?

Ta strojovna v nich je průser, pokud byl servis, tak klidně 40, pokud žádnhý servis nebyl, počítej o desítku míň.

v minulosti proběhla výměna korunky, plus skla a nějaký servis vše v Praze, tuším Dušan, Dušek, nebo tak nějak (už si to moc nepamatuju, omluva .. ale někde pod Václavákem). 

Za tritiovky full baleni 30 tisic...? :eek:  Idealni by bylo vedet presne referencni cislo a mrknout na omegaforum, od toho se odrazit.. Je fakt, ze nase forum je trosku specificke, pro modely mimo mainstream se tu tezko hleda kupec..  

děkuji - jak budu doma tak se podívám (předpokládám, že to bude někde na té kartičce?)

Upraveno uživatelem Orxion
Odesláno (upraveno)

Reduced znamená, že je to zmenšená verze Speedmaster Professional.

Dušan Dušek bude Dušák ;)

Ještě koukni na chrono24, stačí zadat model a uděláš si představu o ceně.

Upraveno uživatelem Liqid
Odesláno (upraveno)

Vypadají pěkně, pokud je záruční karta uvěřitelná, tak po servisu kolem 50..

Pokud jsou z roku 93, tak tam bude cal.1140, ten míval problém s železným pastorkem, který měl tendence zarůstat, zvlášť když zavítala vlhkost, pokud ale byly v nějakém autorizáku, tak jej snad vyměnili za bronzový.

Dá se poznat podle lehkého zabarvení ruček u středu..

Přes určitou davovou neoblíbenost je to ale super strojek, který mě i přes své konstrukční charakteristiky pořád udivuje přesností.

Upraveno uživatelem jkba
Odesláno (upraveno)

co je pls Reduced?

v minulosti proběhla výměna korunky, plus skla a nějaký servis vše v Praze, tuším Dušan, Dušek, nebo tak nějak (už si to moc nepamatuju, omluva .. ale někde pod Václavákem). 

děkuji - jak budu doma tak se podívám (předpokládám, že to bude někde na té kartičce?)

Presne tak, na karticce bude referencni cislo, ktere kdyz zadas do chrono24, tak Ti vyjedou stejne hodinky.. Samozrejme na chronu jsou obchodnici, ceny jsou proto vetsinou o neco vyssi, nez kolik chodi na forech.. Urcite sem jeste napis tu referenci  ;)  

Upraveno uživatelem Axel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...