Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo, ty jsou taky pěkné a mají ten pásek co mi pošlou. Dnes dali na www konečně správnou fotku těch mých i s tím nic moc páskem...

post-3283-1210857285.jpg

Odesláno

A tohle jsou ty Poljot Strela. Malé ale krásné. A mají za sebou bohatou letecko - kosmickou minulost a vzhledem k omezené sérii zajímavý sběratelský kousek..

post-3283-1210858320.jpg

post-3283-1210858342.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
A tohle jsou ty Poljot Strela. Malé ale krásné. A mají za sebou bohatou letecko - kosmickou minulost a vzhledem k omezené sérii zajímavý sběratelský kousek..

Trochu si tu počti, abys zjistil, jak rusáci sekaj limitky jednu za druhou :lol2:

Ale Strely jsou parádní, vo to nic. Dobrá volba :thumbsup_anim:

post-953-1210875189.jpg

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

Jo, o těch sériích vím, malá změna a jede se další. Na druhou stranu jsem někde četl, že když udělají ty samé hodinky, jen třeba s jinou barvou ciferníku, ale jinak úplně stejné, tak ta série platí pro všechny barevné varianty. Moc tomu nevěřím, ale jak někdo řekl - limitka je bonus a když už je někdo vášnivý sběratel a dává dohromady kolekci, chce přesně konkrétní provedení a stejné hodinky s jinou vteřinovkou ho nezajímají.

Odesláno

Tyhle STRELY jsou hezké, povedené retro, ale já teď sháním ty původní s c.3017 (v černé i bílé varinatě). Dost mě chytly za srdce :speak_cool:

Návštěvník tolja
Odesláno
Tyhle STRELY jsou hezké, povedené retro, ale já teď sháním ty původní s c.3017 (v černé i bílé varinatě). Dost mě chytly za srdce :speak_cool:

post-953-1210947362.jpg

Odesláno

Jj, přesně tak!!

A možná i čínskou variantu (Seagul), aby to bylo komplet.

Na webu jsem našel tenhle přehled...docela zajímavý:

post-2639-1210947763.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno
Jj, přesně tak!!

A možná i čínskou variantu (Seagul), aby to bylo komplet.

Na webu jsem našel tenhle přehled...docela zajímavý:

Doplním obrázkovou sérii o moje Sekondy. Toljovi gratuluji k těm strelám z aukra, taky jsem na ně koukal, ani nevím za kolik se nakonec podařily.

Jinak pro porovnání - mě strojek 3017 jde tak s chybou 3s za den pokud jsou na ruce, cca 25s pokud visí vertikálně. Jinak rezerva chodu tak 32 hodin...

post-2679-1212617621.jpg

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím všechny,

potvrzuji níže uvedenou, nebezpečnou nákazu. Donedávna jsem si vystačil s fashion modýlky typu Diesel, Police či Citizen atd. Pěkný design leckdy i zpracování, chtěl jsem ale pokročit dál a vrátit se k poctivé mechanice (mé první školní Prim), která není závislá na nějakých baterčičkách a také jsem si uvědomil to nejdůležitější... "kam se poděl sakra tikot"?

Tak jsem se porozhédl, až jsem skončil tady. (bohužel i bohudík)

Po rychlém průzkumu, kdy jsem věděl že chci investovat okolo 5-7000,- jsem našel odkazy na ruské hodinky.

Byl jsem zaskočen dobrým poctivým designem leteckých modelů a stylem, který člověk marně hledá u mech. seika, citizenu a spol. Jak už někdo tady napsal ruské hodinky mají asi duši.

Nic proti jiným značkám (nepočítám sem kategorii IWC, Breitling, Omega atd.) ve střední třídě mechanických hodinek toho člověk moc ale nenajde v této relaci. Značky jako Junkers, Steinhardt, Junghans pokud mají trochu vypadat začínají okolo 10000,-výše

Americký Hamilton je taky o třídu cenově výše, ale není to jenom o penězích. Ruská produkce opravdu vezme za srdce! ( a to nejsem žádný Ruso-fanda)

A tak jsem neváhal a navštívil prodejnu Na poříčí.

Co mám povídat. Všem vřele doporučuji. Také těm kteří rádi přímo objednávají rovnou přes Net. Není nad to si modely vyzkoušet přímo na ruce.

No a tyhle už tam rovnou zůstaly.

http://www.tophodinky.cz/36031225800-aviat...odinky-440.html

Zkoušku doporučuji i proto, že některé modely na fotce vypadaly lépe než na ruce (původně jsem měl vybrané jiné). některé klasické letecké (v podobné relaci) až chudě. Ale samozřejmě je to o vkusu.

Hodinky jsem po výborné poradě personálu zaplatil, i když jsem věděl, že na netu je pořídím o 1000,- levněji.

Zatím dělají jenom radost, Molnija krásně tiká, a svět je zase trochu veselejší....:-)

No a k narozeninám už mě honí zase mlsná..........

P.S. Trend mechaniky se vrací i u značek kde by to člověk nečekal. V prodejně Police na Smíchově měli obstojně vypadající automaty za 4500,- s průhledným dýnkem.

Strojek nějaké Japonsko, bůh ví, prodavačky(či podavačky?) nepoví...:-)

Odesláno

Zdravím příznivce ruských hodinek, taky mám nějaké kousky:

Poljot - tzv.Aviator I -3133,

a pokročilou veriantu AVIATOR IV - 31681 10 ATM viz undefined. Jsou super a dělají mi jenom radost. K obojím jsem dokoupil kovový originál tah - protože občes přijdou do styku s vodou a hlavně jim sluší. Na cestě jsou PILOTy (zajímavý desén - mimochdem ta luneta na nich není otočná) a Komandirskie ministerskie - automaty, 200m WR! :snorkle: - tak jsem zvědav! Fotky samozřejmě budou uveřejněny na vlákně pochlubte se novými přírůstky :guitar:

Odesláno

Zdravím příznivce ruských hodinek, taky mám nějaké kousky:

Poljot - tzv.Aviator I -3133,

a pokročilou veriantu AVIATOR IV - 31681 10 ATM viz undefined. Jsou super a dělají mi jenom radost. K obojím jsem dokoupil kovový originál tah - protože občes přijdou do styku s vodou a hlavně jim sluší. Na cestě jsou PILOTy (zajímavý desén - mimochdem ta luneta na nich není otočná) a Komandirskie ministerskie - automaty, 200m WR! :snorkle: - tak jsem zvědav! Fotky samozřejmě budou uveřejněny na vlákně pochlubte se novými přírůstky :guitar:

Odesláno

Strely (Sekondy) hodně používali ruští kosmonauté, většinou v bílém provedení - proto je mám - ale i v černém - v černých myslím vystoupil do volného prostoru kdysi Leonov.

Odesláno

Přidávám se se svými Poljoty - mám už dvoje AVIATORy, a teď jsem zkusil obchod z ciziny, prtože v našich zemích se navyskytují a OK.

Jsem nadšen, i když jsou "výkonově" nejslabší. Na certifikátu je totiž razítko, že nebyly přezkušovány na vodotěsnost i když je to zezedu na víku inzerováno - 5ATM. Jak to vidíte s tou vodotěsností?

post-3557-1216315818.jpg

post-3557-1216315861.jpg

Odesláno
Přidávám se se svými Poljoty - mám už dvoje AVIATORy, a teď jsem zkusil obchod z ciziny, prtože v našich zemích se navyskytují a OK.

Jsem nadšen, i když jsou "výkonově" nejslabší. Na certifikátu je totiž razítko, že nebyly přezkušovány na vodotěsnost i když je to zezedu na víku inzerováno - 5ATM. Jak to vidíte s tou vodotěsností?

Měl jsem taky Poljoty (jiné), se stejným záručákem, se stejným razítkem. Nechal jsem je otestovat na 5ATM (tedy asi plavání) a prošly v pohodě. Pokud chceš mít jistotu, nech si je taky otestovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...