maposp Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 Zdravím, neumím azbuku. Můžete mi pomoct s identifikací o jaké se jedná hodinky? Přópadně jestli má cenu je nechat opravit? Mají jen nějakou drobnou vadu, možná v pérku. Jdou vždy jen chvíli.Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Venceremos1 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 Je to LUCH, Bieloruské hodinky. www.luch.by
Harwey Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 Skus dat vycistit, mozno su len zasvinene.
Návštěvník tolja Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Skus dat vycistit, mozno su len zasvinene. pokud to není rodinná památka, tak to jsou vyhozené peníze, anebo by si na nich mohl zkusit hodinařinu, rozebrat, shodit ručky a číselník, vyfoukat, vykoupat v benzínu, koupit olej a mazáček, a mazat ložiska tak dlouho, dokud hodinky nepůjdou. ten pocit, když se zadaří je k nezaplacení, a když se nezadaří, tak jsou tu ještě hodináři, nebo popelnice nepůjdou normálně
ramon Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Jestli se vyplatí oprava, těžko říct. Pokus ty hodinky bereš jako kšeftovní artikl, na kterém bys chtěl něco vytřískat, tak určitě ne. Jinak hodinky vypadají dobře, zlacení vypadá, že drží, sklíčko není prasklé, a pokud se někomu líbí k nošení, proč ne? Mechaniky dnes za pětikilo nekoupíš.
Jiří9 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 (upraveno) Budou mít strojek Luč 1800 (bez inkabloku) nebo 1801 s ním který, je odolnější. Takže s největší pravděpodobností, je tam také ulomená setrvační hřídel protože na to trpěli opravdu hodně. Upraveno 9. září 2018 uživatelem Jiří9
ramon Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 A nebo si koupit vrak s funkčním strojkem za padesát korunhttps://aukro.cz/starozitne-naramkove-damske-hodinky-luc-6933983825
Jiří9 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 (upraveno) Přesně J. Upraveno 9. září 2018 uživatelem Jiří9
Kurtz Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Ahoj, mohl bych požádat o identifikaci hodinek, které jsem náhodou získal. Nějaké info jsem si dohledal, spíš mi jde o jejich přibližné stáří a jak moc originální jsou. Celkem mne nadchli, ale bohužel po natažení chvíli jdou a pak se zastaví. Takže je musím někam vzít na opravu. Poradíte mi nějakého dobrého opraváře v Praze? A ještě dotaz, byli tyto hodinky vodotěsné? Předem moc děkuji za informace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 (upraveno) 80. léta, vypadají v původním stavu. Ano, vodotěsné byly (né byli). A značka Vostok. Upraveno 12. září 2018 uživatelem Karlos
Kurtz Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Díky za odpověď. Omlouvám se za chybu v pravopisu.
mamenec Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Dokaze mi k nim nekdo neco napsat? Prinesl kolega pozustalost a ze vseho srotu bylo tohle jediny trochu zajimavy.. Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk
mamenec Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Zapomnel sem napsat prosim a dekuji Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk
Karlos Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 (upraveno) A co bys chtěl slyšet? Třeba že mají řemínek z hodinek Prim Sport, možná ho po tobě někdo bude chtít. Stačí do googlu napsat Vostok Amphibian 2209 a najde se toho dost.Omrkni to a udělej pro nás takové malé představení svých hodinek se základními informacemi.Rádi se dozvíme něco nového. Jen si chodit pro informace je nůůdáá. Upraveno 5. března 2019 uživatelem Karlos
mamenec Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Tak uz sem zase chytrejsi... Ja si neuvedomil ze to cislo neni vyrobni ale oznacuje model/kalibr. Jeste nejsou moje, trochu vaham.. nabizi mi je za cca 300kc.. Jestli je vemu tak se pak pochlubim vic. Tes jsou v nalezovim stavu - reminek ulepenej rozpadajici se, bahynko v záhybech. Ale po natazeni se rozbehly Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk
Karlos Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Za tři kila jsou pro radost fajn. Vyčisti je, nalešti sklíčko, já už se těším na fotky.
Snekofon Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Za 3kila bych do to sel, preci jen je to starsi verze Amfibii a v peknem stavu...to bych te o ne klidne pripravil pokud by te omrzely...
mkshort Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Vývozní varianta s popisem latinkou. Pravděpodobně pro německy mluvící země (DDR, možná i NSR pokud se tam vyvážely) byl zvolen název Wostok s dvojitym v, aby to němečtí soudruzi nečetli Fostok ;-).
xxmikexx Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Za 300 je to zadarmo a sou v pěknem stavu.Podiv se na ebay za kolik se prodavaj :-D Od 2 do 4tis ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se