paolous Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Kdyz se tady bavite o letistich... trochu OT, ale... Letel jsem z Trevisa do Prahy, pipal jsem tam u celniku, musel jit pasek dolu a tak... Letel jsem s pritelkou, za nama fronta jak blazen... Vsecko projelo a ok, ovsem stal tam krypl celnik italskej ciganskej, popohanel nas jak krava, me padaly gate... A tak jsem rek holce ze je to curak at pocka... Ovsem- asi rozumel cesky, zacal na me jecet jak viktorka a rika - Do you speak english? You speak with me??? Tak rikam nou a zapinam pasek, on rval jak cvok, no horror. Pak jsem se pakoval a koukam zpatky, chlapek za mnou co sel to od nej koupil, vsecko mu vyhazel, vonavku a tak... No proste jen me to napadlo, jaky jsou tam nekdy magori...
Frantik Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 (upraveno) Zkus se zamyslet nad ocvokovanym remenem. Je to dobra volba, podle me by to k tem hodinkym sedelo. Tady jsou Big Pilot se super remenem - vim, je to jinej model, ale............ Navic by ti Simon mohl usit nejakej na miru, treba i tmave hnedej, z poradny hoveziny nebo z buvola. Ten aligator nebo karbon je moc gently! Upraveno 23. července 2008 uživatelem Frantik
Pafelik Odesláno 23. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Ten ocvočkovanej se mi nějak nelíbí. Nevim proč, ale zkrátko to nemam moc rád. Ale na ruce jsem to nezkoušel, takže bych třeba změnil názor. O Šimonovi jsem uvažoval. Nejlepší by bylo nechat si udělat něco takovýhleho.
Frantik Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 (upraveno) To je ale hrozna nuda. Bez textury, zadny vychytavka. Nuda. To radeji toho aligatora. Proste letecký hodinky potrebujou leteckej remen, treba ten provlikaci jako byl na B-Uhr, nebo s podložkou, nebo proste neco :-) Upraveno 23. července 2008 uživatelem Frantik
lolohh Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 (upraveno) Co toto? Ten spodní se mi líbí hodně. K dodání u tvého oblíbeného prodejce řemenů Upraveno 23. července 2008 uživatelem lolohh
Potkan Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 lolohh napsal: Co toto? Ten spodní se mi líbí hodně. K dodání u tvého oblíbeného prodejce řemenů Aligátor na pilotky...to mi vůbec nepasuje. Ten bůvol co dávalo IWC na starší Big Piloty byl OK, teď už tam taky dávají krokodýla a je to divny..
Pafelik Odesláno 24. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2008 to Topkan: Čoveče, divil by ses, jak dobře tyhle hodinky vypadaj na černym aligátorovy se světlym prošitim. Sedne to k nim naprosto dokonale! Osobně se mi nelíbí ten, co tam je původně (jen černej), ale tenhle od Di-Modellu je parádní..Vůbec bych ty chudáky aligátory nezatracoval to lolohh: Ten dole je dobrej, něco takový určitě budu muset zkusit! A Watchboys jsou skutečně můj oblíbenej prodejce. Před jejich přístupem a chováním smekám klobouk! Já to vidim na jednoho světlýho aligátora se světlym prošitim a pak zkusim nějakej pořádnej koženej řemen od Šimona...
Pafelik Odesláno 24. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Ta hnědá jim fakt celkem sluší. Tenhle řemen na fotce je přehnanej, ale fotky jsou to nádherný.
Pafelik Odesláno 28. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Tady je trocha zajímavý inspirace:
Frantik Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Ty cvoky jsou jasně nejlepší volby, paráda!
paolous Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Frantik napsal: Ty cvoky jsou jasně nejlepší volby, paráda! Cvoky jsou uzasny, co je to, Pafeliku za vyrobce toho remene? Me by se libil na Nav-B Uhr II...
Frantik Odesláno 29. července 2008 Nahlásit Odesláno 29. července 2008 No ja myslim, ze ten remen bude stat stejne, jako ty Steinharty
Ivan Lelák Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Řemínek dělá hodinky jako kola auto. Mám dost podobné pilotky Aviator se světle hnědým řemínkem s bílým prošitím, hladký, matný, jednoduchá klasika. Teď jsem k jiným pilotkám koupil DiModell z teletiny, typ Jumbo, zase jednoduchý a hladký s bílým prošitím, stál myslím 540,- a je naprosto dokonalý - u hodinek silnější a tužší, po pár nošeních se vytvaruje a drží, ke koncům slabší a krásně měkký. Teď se chystám na Fortisy co by jako z oka vypadly těmhle IWC a zase na ně asi půjde zmíněný DiModell.
Ivan Lelák Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Jo, a nebo černý s cvokama, mám ho na Archimedech Pilot a nemá chybu!
Pafelik Odesláno 7. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 to Paolous: Našel jsem to na německym foru o IWC. Toho člověka, co tam dal ten obrázek se ptali odkud to má a on odepsal tohle: "Er ist zu erreichen uber mail: aarontanhk@hotmail.com Er macht fast alle bander die man bedenken kann, dauert aber eine ganze weile bis die da sind, ich habe fur beide bander mehr als 3 monaten warten mussen! Zeig ihm dieses bild und er weiss was du brauchst. Viel spass beim warten. Jacques" chápu to tak, že je to nějakej člověk, co to vytváří na zakázku a když mu člověk pošle tuhle fotku, tak on už bude vědět...
Pafelik Odesláno 7. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 to Ivan Lelák: A nemohl bys to vyfotit a hodit to sem? Rád bych toho Di-Modella, případně i jiný, viděl...
lib Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Pafelik napsal: to Ivan Lelák: A nemohl bys to vyfotit a hodit to sem? Rád bych toho Di-Modella, případně i jiný, viděl... Kubson dobře platí za reklamu, takže: V hlavní roli Fortis a Di.Modell Jumbo zde
spiderer Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Pafelik - tohle je bomba! To se mi libi, poradna vintazni "seprana" kuze, az na tu sponu velmi pekna zalezitost, tyhle panerai-like spony me zas tak moc neberou, ale je to takovej odvaz a myslim, ze obcas na provetrani, takovej spesl remen neni marna vec
Pafelik Odesláno 7. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 to Ivan Lelák: Teda, tak to je fakt paráda!!! A krásný hodinky!!! Tak to si ho hned du objednat, takovej řemen se rozhodně neztratí!! Mam od Di-Modellu toho černýho aligátora se světlym prošitim a naprostá spokojenost, takže tohle asi bude taky bomba! A když už budu u toho, tak zkusim i tu medovou barvu, abych zjistil, jak to na tom vypadá! to spiderer: Mě se to líbí moc, akorát vůbec nevim, kde něco takovýho sehnat. Já bych nechtěl zas tak úplně masivní řemen, ale líbila by se mi takhle odrbaná kůže..
Baker Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 lib napsal: Kubson dobře platí za reklamu Jojo, gumovy medvidky, mam jich plnou skrin.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se