Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

velice brzy se stanu novým a hrdým majitelem 7denních portugalů (v modrém), akorát se mi moc nelíbí tovární krokodýl. Nemáte někdo nějakou osvědčenou náhradu?

Líbí se mi něco jednoduchého na styl tohoto:

Díky!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Ja ti nevim. Ten krokouš proste temto hodinkam slusi nejvic a sedi k nim jak prdel na hrnec. Hodi se k nim. Muzes stridat cernou a hnedou barvu treba, nebo ruznou texturu aligatora, krokodyla, apod.. Jine typy remenu mi k tomu elegantnimu stylu vubec nesedi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Já neříkám, že toho krokodýla rozdupu v popel v minutě jak ho dostanu, spíš jsem chtěl i nějakou alternativu na odlehčení a nabourání toho oblekového looku :)

Odesláno

Ked tak napis nejakemu z miestnych borcov nech ti usije nieco namieru na tie portugaly :)

Na tej gume to je fujtajbl :(

tajně doufám, že se právě někdo ozve:)

Odesláno

Ten fejkovej aligátor na 7days vypadá taky příšerně. Asi jsem konzerva, ale origoš řemen je na nich prostě suverénně nejlepší, k bílýmu cifru samozřejmě modrej. A nebo hnědej Santoni, jak řiká Hasňa...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...