sheepeck Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Kdyz tak po letech stravenych s jedinymi hodinkami (Tissot) obcas podlehnu fantazirovani o novych, docela rychle zjistim, ze jednim z rozhodujicich faktoru pro koupi je u mne existence pruhledu na strojek. Pokud bych nechtel diversky, tak to neni problem, ale kdyz ja koukam jenom po diverskach. Tak se chci optat, neznate nekdo diversky s pruhlednym dynkem? A nebo - neni treba mozne u nekterych vyrobcu tento prvek zvlast vyzadat?
midloch Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Podle mě nic takového není, a kdyby bylo tak to nejsou diversky, ale nějaké pseudo. Osobně by se mi to taky líbilo ale určitě to není možné...
lolohh Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Podle mě nic takového není, a kdyby bylo tak to nejsou diversky, ale nějaké pseudo. Osobně by se mi to taky líbilo ale určitě to není možné... Nevím, jestli Orisky jsou pro tebe diversky nebo pseudodiversky, ale třeba tyto průhled mají. Divebull onehdá psal, že si koupil nové průhledné dýnko na Fortisky (myslím, že na klasické B42, které mají WR 200m) - ale to vzhledově diversky asi nejsou. sheepecku: ale on ti to průhledné dýnko začne možná časem vadit, bacha na to.
sheepeck Odesláno 23. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 (upraveno) Mozna bych vzal i pseudo, pokud by vypadaly k svetu. Ze by tedy Tissotky byly jediny tohoto druhu? A pruhledne dynko mi vadit rozhodne nebude, neb ho ted mam a koukam na nej kazdou chvili. I kdyz je uvnitr obyc ETA. Upraveno 23. dubna 2008 uživatelem sheepeck
divebull Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Kdyz tak po letech stravenych s jedinymi hodinkami (Tissot) obcas podlehnu fantazirovani o novych, docela rychle zjistim, ze jednim z rozhodujicich faktoru pro koupi je u mne existence pruhledu na strojek. Pokud bych nechtel diversky, tak to neni problem, ale kdyz ja koukam jenom po diverskach. Tak se chci optat, neznate nekdo diversky s pruhlednym dynkem? A nebo - neni treba mozne u nekterych vyrobcu tento prvek zvlast vyzadat? K Fortisum si muzes dynko s pruhledem objednat zvlast. WR 200. Sam jsem to tak udelal, celkova cena cca. 800,- s vymenou a tlakovou zkouskou. A to nemluvim o tom ze Fortisy jsou fakt super.
PhoeniX Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Například MIDO nebo ORIS. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sheepeck Odesláno 23. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 (upraveno) Cece, ty Mido nejsou spatny... Upraveno 23. dubna 2008 uživatelem sheepeck
Peta-Biker Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Když už máš Tissoty, co takhle ještě jedny??? Třeba Tissot Seastar 1000?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Co treba Fortis B 42 Diver Day Date ...
sheepeck Odesláno 23. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Fortisky mi nejak nejdou pod nos a Seastaru jsem stastny majitel.
Peta-Biker Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Jedna na ruce ještě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Fortisky mi nejak nejdou pod nos Byl jsem na tom uplne stejne, mel jsi je na ruce? Musim dat za pravdu Ypovi, jsou to jedny z nejhezcich hodinek v dane cenove kategorii.
Peta-Biker Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 (upraveno) No, tak v tom případě vidíš, jsou to přeci super diversky za ty peníze... Upraveno 23. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker
Hugo14 Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Archimedy Sport Taucher se taky dělají s průhledem.
Peta-Biker Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Sheepack: Jestli to správně chápu, hodinky mají nahradit Tissoty a budou sloužit ke každodennímu nošení???
PhoeniX Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Cece, ty Mido nejsou spatny... MIDO mají hlavně originální design.
tomcat.mira Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Mám tyto: http://www.oris.ch/collections/collections...p;id_product=56 a co se týče mých potřeb, nevidím rozdíl v užitné hodnotě mezi těmi s průhledem a bez průhledu. S těmi svými maximálně plavu v bazénu, nebo se občas koupu. Z důvodů ne-příliš racionálních se mi víc líbí průhled, byť je tam "jen" ETA, či strojek z ní vycházející. Na opravdové potápění s přístrojem (pokud k tomu vůbec kdy dojde), bych si vzal asi hodinky bez průhledu, neboť bych se domníval, že bych jej mohl v nějaké situaci poškodit a tím zničit celé hodinky, popřípadě se zranit. Jak a jakým způsobem, to je otázka teoretická, prakticky si to představit nedovedu. Na "obyčejnější" nošení se rozhlížím ještě po jiných potápkách a tam mi bude nejspíš jedno jestli mají průhled nebo ne.
sheepeck Odesláno 23. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 No, abych pravdu rekl, tak muj zajem o jine diversky je v tuto chvili pouze teoreticky, nebot se Seastarama jsem nadmiru spokojen. Vlastne si nedovedu predstavit, ze bych je vymenil za jine, ale je dobre vedet, co je na trhu v teto oblasti k mani. Fortisky jsem na ruce jeste nemel, tak nevim.
divebull Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Mám tyto: http://www.oris.ch/collections/collections...p;id_product=56 a co se týče mých potřeb, nevidím rozdíl v užitné hodnotě mezi těmi s průhledem a bez průhledu. S těmi svými maximálně plavu v bazénu, nebo se občas koupu. Z důvodů ne-příliš racionálních se mi víc líbí průhled, byť je tam "jen" ETA, či strojek z ní vycházející. Na opravdové potápění s přístrojem (pokud k tomu vůbec kdy dojde), bych si vzal asi hodinky bez průhledu, neboť bych se domníval, že bych jej mohl v nějaké situaci poškodit a tím zničit celé hodinky, popřípadě se zranit. Jak a jakým způsobem, to je otázka teoretická, prakticky si to představit nedovedu. Na "obyčejnější" nošení se rozhlížím ještě po jiných potápkách a tam mi bude nejspíš jedno jestli mají průhled nebo ne. Na potápění si nikdy klasický hodinky brát nebudeš. Tam to vždycky budou digitálky, s největší pravděpodobností Suunto. Klasický mechanický diversky se uplatní prakticky jen u pracovníků v barokomorách a hlavně u potápěčů pracovních, kteří je nosí v habitatu kde spí a tráví volný čas (proto ty héliové ventily). V obou případech jde o použití na suchu.
japa Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 a čo tak poriadny kus ocele: Stowa Seatime Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se