B.F.G. Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Náhodou jsem při řešení pracovních záležitostí narazil na člověka, který jako vedlejší činnost při svém podnikání vyrábí hodiny. Vyrábí je sice jen na zakázku, ale už jich pár kousků na světě existuje. Takové docela zajímavé jednoručky na zeď.
spiderer Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Pekny jsou, akorat bych jednorucky na zdi asi mit nechtel, stejne jako ted na prvni pohled jsem chvili tapal kolik ze je vubec hodin (nevsiml jsem si v textu ze jde o jednorucky) Designove mi to trosku pripomina hciq-ovi navrhy takovou svoji jednoduchosti a cistotou.. Kazdopadne neco podobnyho si v moderni domacnosti dokazu dobre predstavit
Baker Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Super, mi se to libi moc, je na dotycneho nejaky kontakt, mail, web .... ?
B.F.G. Odesláno 24. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Snad to nebude vadit, tady je. Dizajn je původní. Zajímavá je i metoda, jakou jsou hodiny vyráběny. V reálu jsem je neviděl, ale nejsou prý zrovna malé, mají průměr "ciferníku" 40cm.
Návštěvník Kamil Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 B.F.G. napsal: Snad to nebude vadit, tady je. Dizajn je původní. Zajímavá je i metoda, jakou jsou hodiny vyráběny. V reálu jsem je neviděl, ale nejsou prý zrovna malé, mají průměr "ciferníku" 40cm. Ten odkaz mi nefunguje.
Baker Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Kamil napsal: Ten odkaz mi nefunguje. Mi taky ne, opravit prosim
B.F.G. Odesláno 24. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 (upraveno) Zatr Sakr! http://www.kavalir.cz/hodiny/index.html Upraveno 24. dubna 2008 uživatelem B.F.G.
Radimk Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 no, pěkný. ale mě zaujaly ještě trochu jiné. Nedávno je viděla manželka v telce. Stavíme sen, nebo tak nějak se to v neděli navečer menuje. Byly to jenom ručičky, ukrutánsky dlouhé, typuju tak půl metru... Samozřejmě bateriové, což mi tak nevadí ale inak už nic- jzn pouze strojek a tyto designové ručky. navíc to bylo v červené barvičce, takže na stěně paráda...
japa Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 ...výrobca má sympatický pohľad na svet (citát z FAQ): "Jak jsou přesné? Jedna ručička stačí k tomu, abyste věděli, že stejně nestíháte. Těch několik vteřin rozdílu za den Vás stejně nespasí."
Radimk Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 Něco takového se mi íbí víc. To je absolutní čistota " na N-tou" 395.htmNačítání informací
Viktor Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 Radimk napsal: To je absolutní čistota " na N-tou" Myslíš malej quartzovej strojek a holý ručky? Tam pro mě něco podstatnýho chybí.... na rozdíl od hodin Kavalír, kde to vidím.
Radimk Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 No já vím, že to není žádnej majstrštyk, ale v interieru to vypadá parádně.
B.F.G. Odesláno 25. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 Cena je dle vyjádření strůjce cca 600EUR
bender Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 buroucek napsal: Nevíte někdo cenu? Alespoň orientačně. Na strankach ma prospekty, kde uvadi zavadeci cenu 15 kCZK.
falkkon Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 Viktor napsal: Myslíš malej quartzovej strojek a holý ručky? Tam pro mě něco podstatnýho chybí.... na rozdíl od hodin Kavalír, kde to vidím. naprostý souhlas.Takový hodiny nejsou na zjišťování času,ale aby bylo něco živýho doma,když tam nikdo není.
cody22 Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 Muzu se v tomto vlaknu zeptat, zda ma nekdo zkusenost s timhle? Predpokladam ze Kubson by nenabizel nejaky kram, takze zrejme funguji. Ne ze by mi bylo lito risknout par korun, ale chtel bych hodinky (hodiny ) od pritelkyne, ale vzhlem k tomu co se mi libi a vzhledem k jejimu prijmu nemuzu cekat swiss made. Na druhou stranu byl by to darek od milovane divky, takze bych nerad kdyby skoncil ve skrini. Takze mate to nekdo doma vystavene na ocich? Popravde si nedovedu realitu predstavit. Tak kdyby jste nekdo nahodou mel jejich fotku v interieru prosim poslete. Dekuji vsem.
spiderer Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 cody22 napsal: Muzu se v tomto vlaknu zeptat, zda ma nekdo zkusenost s timhle? Predpokladam ze Kubson by nenabizel nejaky kram, takze zrejme funguji. Ne ze by mi bylo lito risknout par korun, ale chtel bych hodinky (hodiny ) od pritelkyne, ale vzhlem k tomu co se mi libi a vzhledem k jejimu prijmu nemuzu cekat swiss made. Na druhou stranu byl by to darek od milovane divky, takze bych nerad kdyby skoncil ve skrini. Takze mate to nekdo doma vystavene na ocich? Popravde si nedovedu realitu predstavit. Tak kdyby jste nekdo nahodou mel jejich fotku v interieru prosim poslete. Dekuji vsem. Zkusenost mam, funguji, ale presnost jsem nemeril Pokud je mas jako dekoraci interieru tak nedoporucuji, reprezentativni vzhled od nich necekej a na muj vkus az prilis nahlas a vyrazne tikaji. Ale doporucit jako hracku je muzu, je radost si tech par kolecek sam dat do kupy Mam je na stole v pokoji, pokud si zitra vzpomenu tak ti je v interieru cvaknu at mas predstavu, ale zazrak od toho necekej
budo Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2008 cody22 napsal: Muzu se v tomto vlaknu zeptat, zda ma nekdo zkusenost s timhle? Predpokladam ze Kubson by nenabizel nejaky kram, takze zrejme funguji. Ne ze by mi bylo lito risknout par korun, ale chtel bych hodinky (hodiny ) od pritelkyne, ale vzhlem k tomu co se mi libi a vzhledem k jejimu prijmu nemuzu cekat swiss made. Na druhou stranu byl by to darek od milovane divky, takze bych nerad kdyby skoncil ve skrini. Takze mate to nekdo doma vystavene na ocich? Popravde si nedovedu realitu predstavit. Tak kdyby jste nekdo nahodou mel jejich fotku v interieru prosim poslete. Dekuji vsem. Měl jsem to samé před lety jako malej kluk. Je to fajn hračka.... Co Monstra, už ti došly?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se