lib Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Nebýt názoru spiderera, že "alespoň jedny quartzky jsou třeba", což je zjevná blbost, narhnul bych i jeho. Je tady pořád a všechny názory, kromě názorů na B, samozřejmě, bere celkem objektivně (alespoň se mi zdá).
Conrad Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Nebýt názoru spiderera, že "alespoň jedny quartzky jsou třeba", což je zjevná blbost, narhnul bych i jeho. Je tady pořád a všechny názory, kromě názorů na B, samozřejmě, bere celkem objektivně (alespoň se mi zdá). Promiň takhle se nikam nedohrabeme ne nebýt něčeho tak bych atd. / to je jako kdyby měla babička koule byl by to dědeček /ale byl bych pro ..........
spiderer Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Ja bych navrhnul tyhle lidi: Onion, Conrad, NiG, Kamil, Viktor, Baker, Foundryman, Koblih69 z tech co me ted napadli, muzem tady tedy zacit psat navrhy a potom zacit vybirat
NIGHTinGALE Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Ja bych navrhnul tyhle lidi: Onion, Conrad, NiG, Kamil, Viktor, Baker, Foundryman, Koblih69 z tech co me ted napadli, muzem tady tedy zacit psat navrhy a potom zacit vybirat To je milé, děkuji, ale já mám v poslední době čím dál více práce a čím dál méně trpělivosti. A to je mizerná kombinace. Takže ne. Já bych navrhnul Kubsona, protože ten je klidný, trpělivý, inteligentní a má přehled.
spiderer Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 To je milé, děkuji, ale já mám v poslední době čím dál více práce a čím dál méně trpělivosti. A to je mizerná kombinace. Takže ne. To byl jen takovy muj nesmely navrh, protoze te znam jako cloveka, ktery je rozumnym clovekem a pravidelnym navstevnikem fora a kteremu bych duveru moderovani fora osobne sveril rad Myslim, ze Kubson by se na tuto pozici take hodil
Gilius Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 sekce digi by imho vzkvetala! takze navrhuji Giliuse Děkuji za hlas....ale stejně tam přispívám sám + občas jeden/dva lidi....ta sekce v podstatě moderovat nepotřebuje....není tam nic tikacího,málokdo se tam zdrží...lidi jen prochází.....
Onisan Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Sekci Německé hodinky bych vzal.... Tam bych se ukazoval asi nejvíc...
spiderer Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Je tu dohromady 24 sekci, z toho tak 6-10 ktere pravidelne ziji, takze si myslim, ze takovy minimalni zaklad pokud by doslo k rozdeleni "pravomoci" bych videl minimalne 5 sekci, treba 2 "velke" + 3 "male" aby tady nebylo moderatoru vic nez registrovanych clenu Ja osobne kdybych chtel delat moderatora tak bych vzal bud komplet moderaci nebo idealne treba sekce: Vseobecna diskuze, Svycarske hodinky, Quartzove hodinky, sekce v ostatnich a prodej/koupe/.. Nechtel bych urcite (pokud by se to rozdelovalo) sekce - protoze me moc nezajimaji a jsem tam mene: Prim, Japonske, nemecke, Ruske, Kapesni, Vojenske + english cast
kubson Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Já bych navrhnul Kubsona, protože ten je klidný, trpělivý, inteligentní a má přehled. to je hezké, vytisknu si to a umístím doma viditelně na nástěnku ale obávám se, že jako funkce moderátora a role obchodníka, není úplně ideální kombinace - v temných chvilkách bych mohl mazat konkurenci
Onisan Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Je tu dohromady 24 sekci, z toho tak 6-10 ktere pravidelne ziji, takze si myslim, ze takovy minimalni zaklad pokud by doslo k rozdeleni "pravomoci" bych videl minimalne 5 sekci, treba 2 "velke" + 3 "male" aby tady nebylo moderatoru vic nez registrovanych clenu Ja osobne kdybych chtel delat moderatora tak bych vzal bud komplet moderaci nebo idealne treba sekce: Vseobecna diskuze, Svycarske hodinky, Quartzove hodinky, sekce v ostatnich a prodej/koupe/.. Nechtel bych urcite (pokud by se to rozdelovalo) sekce - protoze me moc nezajimaji a jsem tam mene: Prim, Japonske, nemecke, Ruske, Kapesni, Vojenske + english cast OK.. Německé, Vojenské ... Určitě bych nemohl dělat japonské.... Tam nechytám vo co jde ani po tolika letech...
utrejch Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Prim by si mel vzit PRIM. A byl by klid
Návštěvník YPO Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Je tu dohromady 24 sekci, z toho tak 6-10 ktere pravidelne ziji, takze si myslim, ze takovy minimalni zaklad pokud by doslo k rozdeleni "pravomoci" bych videl minimalne 5 sekci, treba 2 "velke" + 3 "male" aby tady nebylo moderatoru vic nez registrovanych clenu Ja osobne kdybych chtel delat moderatora tak bych vzal bud komplet moderaci nebo idealne treba sekce: Vseobecna diskuze, Svycarske hodinky, Quartzove hodinky, sekce v ostatnich a prodej/koupe/.. Nechtel bych urcite (pokud by se to rozdelovalo) sekce - protoze me moc nezajimaji a jsem tam mene: Prim, Japonske, nemecke, Ruske, Kapesni, Vojenske + english cast :lol2: - už se rozdělují pravomoci - spidee nedívej se tolik na TV pokud vím tak Chronomagova vize není o několika moderátorech, ale o jednom či dvou kvalitních moderátorech, kteří to tady udrží na uzdě - vzhledem k tomu,že počet uživatelů každý den roste, tak to třeba přehodnotí, ale nemyslím si to. z vašich návrhů souhlasím pouze s Kamilem (ví o čem to je a je schopen si udržet s vypětím sil nadhled )
spiderer Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 :lol2: - už se rozdělují pravomoci - spidee nedívej se tolik na TV Ja za to nemuzu, ze se neumim vyjadrovat..
Návštěvník YPO Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 Ja za to nemuzu, ze se neumim vyjadrovat.. hele to máš jedno - v TV to neumí skoro nikdo a stejně je tam vidíme každý den jak předstírají profesionalitu - nic s tím nenaděláš
safi Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 to je hezké, vytisknu si to a umístím doma viditelně na nástěnku ale obávám se, že jako funkce moderátora a role obchodníka, není úplně ideální kombinace - v temných chvilkách bych mohl mazat konkurenci Kubsonovi v tomhle věřím, ale každý XXX by se do něj pak navážel a Kuba by pak měl zbytečné nervy. P.S. se mnou jako moderátorem prosím nepočítejte
Návštěvník Snow Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 ..................P.S. se mnou jako moderátorem prosím nepočítejte Velká škoda. Edit - stálo by za to zkusit přemluvit Viktora, jemu bych dal svůj hlas nejraději.
Viktor Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Velká škoda. Edit - stálo by za to zkusit přemluvit Viktora, jemu bych dal svůj hlas nejraději. Díky za důvěru, ale už jsem psal dřív, že to nechci dělat. Byl bych špatný cenzor, ale hlavně nečtu a nechci číst všechno. Jinak si ještě myslím, že pozice moderátorů je především věcí majitele a provozovatelé fóra. Neznám současnou ekonomiku provozu fóra, ale pokud to příjmy umožňují, měla by, podle mého, být pozice moderátora nějakým způsobem honorovaná.
Snow Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Velká škoda, že se Viktore nechceš ujmout role moderátora, člověk tak nekonfliktní, respektovaný celým fórem, navrch s takovými vědomostmi, je to vážně mizérie.
Conrad Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Velká škoda, že se Viktore nechceš ujmout role moderátora, člověk tak nekonfliktní, respektovaný celým fórem, navrch s takovými vědomostmi, je to vážně mizérie. Bohužel je to tak jak říká v románu Hluboký spánek policejní kapitán Alessandro Philu Marlowovi. Potíž na policejní práci je v tom, že vyžaduje ty nejlepší lidi a není na ní nic co by je k ní přitahovalo /Omlouvám se za asi lehce nepřesnou citaci /
boo-beek Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Tak co bude?! Zkousel jsem poslat Chronomagovi zpravu, ale ma plnou schranku... Jinak - myslim, ze forum dalsiho (dalsi) moderatora (-y) potrebuje jak sul. Vim, ze dost z Vas mozna seru, ale jsem tu uz nejakej cas, posledni dobou se snazim vic cist a min psat, a hlavne nikomu z Vas se do toho ocividne moc nechce - takze se hlasim, kdyby to nahodou Chronomag cetl
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.