martar Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Tohle mě opravdu zaujalo - podle mne perfektní nízký pouzdro, indexy i ručky. Na korunku bych si musel zvykat. Jen to logo a kvalita potisku cifru, no, tam je co vylepšovat. Nepasuje to k designu pouzdra a integrovanýmu tahu s pěknou kombinovanou povrchovkou. Miyota 9015 se tu zas nebude hromadě lidí libit, ale v principu je to u švédskejch hodinek z Göteborgu úplně to samý, jako kdyby byla uvnitř ETA. Prostě kvalitní, prověřenej, přesnej a snadno servisovatelnej ne-inhouse. TECHNICAL SPECIFICATIONS ? E.C.ANDERSSON CALYPSO ARCTIC SPORTCase: 40mm diameter x 9.85mm height x 48mm lug-to-lug - sandblasted 316L steel, polished bevels - sapphire crystal with A/R coating - steel back - screw-down crown - 100m water-resistantDial: light grey dial, anti-reflective sand texture - baton indices - ice-blue lumeMovement: Calibre Miyota 9015 - automatic - 42h power reserve - 4Hz frequency - hours, minutes, seconds, date - regulated in-house to -2/+7 seconds per dayBracelet/strap: sandblasted/polished 316L stainless steel bracelet with butterfly clasp or croc-grained leather strapPrice: EUR 645 on leatherEUR 745 on braceletThese are ?early-orders? prices - final retail prices will be EUR 695 and EUR 785 Článek na Monochrome: https://monochrome-watches.com/value-proposition-ec-andersson-calypso-arctic-sport-price/
Harwey Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Puzdro super, cifernik a indexy tiez, s logom a napisom mas pravdu. Asi aj ta lestena luneta nie je moc dobry napad.
Návštěvník Ondra Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Jako vypdaji hezky, ne ze ne, ta oranzova vterinovka treba se mi libi, ale skoro za dvacku to asi prodejni hit nebude... minimalne ne tady
martar Odesláno 13. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2018 (upraveno) To pouzdro, který se mi tak líbí, jsem někde už u jinýho vyrobce viděl (ten styl nožek a výšku), ale nevzpomenu si kde. O IWC Ingenieur a VC Overseas samozřejmě vím... Edit: No vlastně je to tak trochu kombinace Overseas (pouzdro) a Datejustů (indexy, luneta) Upraveno 13. října 2018 uživatelem martar
Leviathan Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Mne sa pacia. Na kozke mozno este viac. Ale rusim na tam datum Ale 700 resp 800 EUR je fakt dost
Dreak Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Zase Miyota? Promiň, musel jsem si rýpnout, když jsi měl v tom předchozím vláknu problém s tím, že to lidi neoceněj
LovecK Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 No nevím, jsem na to čučel v týdnu, prostě takovy jako skoro Milgy s datumem za 750EUR s Mijotou...
martar Odesláno 13. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Milgy! Máš pravdu, Milgy, ne DJ....
LovecK Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Vono to je jedno, proste bezpohlavni hodinky za dost penez... tak to na me pusobi.
financ Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Myšlenka zajímavá, provedení hodně slabý. Nelíbí se mi kombinace pískovanýho povrchu a leštěných ploch.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se