KFL Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Barometrickej tlak (trend) - rikaj reddit diskuze na google dotaz . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Díky, to by mohlo bejt, ta šipka ukazuje ve 3 směrech, Díky a nevíte někdo ten zbytek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Tohle v návodu nebude, je to konfigurace datových polí na ciferníku. Když si vybíráš vzhled hodinek a najedeš si ten ciferník, tak kromě položky použít bys měl vidět v nabídce něco jako Data - a tam konfiguruješ, co se zobrazuje. Tam by ses mohl dopátrat, co jednotlivá pole znamenají a případně to i změnit. Tedy za předpokladu, že to ten ciferník podporuje, to nevím, tyhle Instincty jsem nikdy neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Díky, máš pravdu. To už jsem zkoušel prohrabat, než jsem se ptal tady, ale je tam toho tolik, že jsem se nedokázal zorientovat. A v obchodě s doplňkama, kde ten cifr je, jako na potvoru nemají zrovna u tohodle popis. U jiných ano. Chyběj mi jen ty dvě infa v kruhu pod tepem. Snažil jsem se vysledovat podle aktivit a stále mi to k ničemu nepasuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna A čo poviete na tie Crossover? Páčia sa mi, že majú ručičky a zvyšok výbavy by mal byť ako instinct 2x/fenix https://www.helvetia-hodinky.cz/zbozi/garmin-instinct-crossover-black-010-02730-03/?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=product&utm_campaign=zbozi.cz&utm_content=&utm_term=Garmin+Instinct+Crossover+Black+010-02730-03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna https://www.helvetia-hodinky.cz/zbozi/garmin-instinct-crossover-black-010-02730-03/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Tak dneska takto. Mám je jen krátce ,ale musím říct, že čím déle je mám, tak tím víc se mě líbí. Mají parádní funkce a aplikace je vymakaná jak blázen. Opravdu skvělé hodinky a ten surfařsķý design je super 🏝🏖 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února …ja dnes 2X….mal som ich na skusku v zelenej farbe, ale cervena je pre mna TOP. Mam ich na striedacku s F7XOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 55 minutami, stando napsal: …ja dnes 2X….mal som ich na skusku v zelenej farbe, ale cervena je pre mna TOP. Mam ich na striedacku s F7X Odoslané z môjho iPhone Ahoj ,chtěl bych se prosím zeptat co se týká funkcí jestli je mezi klasickými Instincty a 2X veliký rozdíl? Nějak jsem to porovnával ,ale nepřišel mi nějaký zásadní. Každopádně ta robustnost u 2X se mě moc líbí. A ještě jedna otázka, když jsem hodinky nechával na přímém slunci,tak mě tam nějak procenta nabíjení na baterii nenaskakovali je to normální? Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února V podstate su to hodiny funkciami velmi podobne ako F7X Maju rovnaky snimac(Elevate 4) Dvojpasmovu GPSku, Platbu kartou, Ranne hlasenia atd.... Rozdiel je, že nemaju hudbu, mapove podklady, dotykač a farebny display. Vydrž baterie pri plnom nabití je cca 40 dni vo verzii Smart. Nemam ich este otestovane co sa dobijanie slnecnym ziarenim týka, ale ocakavam, že ich nebudem musiet cez leto nabíjat. Tu je taka porovnavačka s Fenixom 7X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 9 minutami, stando napsal: V podstate su to hodiny funkciami velmi podobne ako F7X Maju rovnaky snimac(Elevate 4) Dvojpasmovu GPSku, Platbu kartou, Ranne hlasenia atd.... Rozdiel je, že nemaju hudbu, mapove podklady, dotykač a farebny display. Vydrž baterie pri plnom nabití je cca 40 dni vo verzii Smart. Nemam ich este otestovane co sa dobijanie slnecnym ziarenim týka, ale ocakavam, že ich nebudem musiet cez leto nabíjat. Tu je taka porovnavačka s Fenixom 7X Díky moc za vysvětlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února V tom kojotu mě bavěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května V 1. 2. 2024 v 11:42, stando napsal: …ja dnes 2X….mal som ich na skusku v zelenej farbe, ale cervena je pre mna TOP. Mam ich na striedacku s F7X Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Co je to za ciferník? Vypadá slibně. Hodinky mám cca 14 dni a jsou naprosto boží. Solar mi nabil hodinky z 98% na 100% a držely statečně tři dny, než jsem pustil na 5 hodin gps aktivitu. Věřím tomu že v létě je fakt nebude potřeba kabelem vůbec nabíjet, což mi přijde naprosto famózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 6. května Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května Watch face sa volá "Vega", ale fungovat ti bude iba pár dní. Potom bude treba poslat vývojárovi pár eur a on ti posle kod, ktorý zadáš do nastaveni, potom to už všetko bude fungovat, ako má. K tomu solar dobíjaniu....100% je nič....počkaj ked sa ti nabijuna "ležatú osmičku" :):):) aj také sa mi už stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 8. května Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května Ano Instinct 2x nemusis dobijat kabelom v lete pokial si vonku a pokial nemas pustenu 24/7 gps aktivitu Keby som nemal Fenix 7 Solar Sapphire tak beriem Epix 2x Pro alebo prave Instinct 2X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Mám Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire 51mm, plně nabití ukáže výdrž baterie 34dní. Při mých potřebách, a to je denně hodina aktivity na GPS, nějaké notifkace, budík, turistika. Displej, aktivace pohybem ruky apod. Dobíjím 1x za měsíc. Tedy za mne, naprostá spokojenost. Měl jsem Instinct 2X, Fénix 7...... (vlastně vše od Garmin:-) Instinct 2x jsou opravdu výborné, výdrž, funkce, fungující solár. Co u mne rozhodle je prodat, je "pomalost" systému. Tedy, když má člověk např. definovanou zkratku na tlačítku pro placení. Tak když jsem ji aktivoval, trvalo cca 10s něž se peněženka aktivovala pro platbu. A to mne strašně iritovalo. Neplatím často, ale vadilo mi to. U Epix je reakce okamžitá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Mám 2 solar a reakce je taky okamžitá. Hm a to jsem začal uvažovat o 2X, kvůli většímu pouzdru a displeji 23mm vs 27mm. Je větší i font písmen, číslic a symbolů, nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května před 10 hodinami, Daemonultimate napsal: Mám 2 solar a reakce je taky okamžitá. Hm a to jsem začal uvažovat o 2X, kvůli většímu pouzdru a displeji 23mm vs 27mm. Je větší i font písmen, číslic a symbolů, nevíte někdo? Displej Instinct 2 ma stejné rozlišení jako 2X, takže při použití stejného ciferníku se stejný množstvím a rozložením datových polí by mělo být písmo, číslice i symboly u Instinct 2X větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května (upraveno) před 29 minutami, rypadlo napsal: číslice i symboly u Instinct 2X větší. Díky za info, jak se do toho nořim hloubš a hloubš, tak momentálně cílim mezi Tactix a Fenix ve verzích 7x Pro safír. Na amoled jsou ohlasy různý, nikdy mě nenapadlo, že vybírání mechanik je proti tomuhle úplná sranda Upraveno 22. května uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Mám to aktuálně podobně, taky se rozhoupávám upgradovat a jsem případně rozhodlej pro Fenixy. Nicméně jelikož přes týden nosím mechaniky tak stejně zase zůstanu u Instinctů, aby plnily roli outdoor hodinek na víkend. Zkrátka Fénixy vůbec nepotřebuju, ale trochu chci Tak ať dobře vybereš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se