Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny ve spolek a musím se přiznat, že jsem další nakažený .... :-)

Před pár měsíci jsem uvažoval o nákupu nových hodinek, až jsem narazil na toto forum a propadl kouzlu mechanických hodinek a to zvláště těch Ruských. Zátím jsem používal pouze quartzky :-) U prochazní zdejších příspěvků jsem strávil hodiny :-)

Nejprve jsem si vybral Aviatory IV. Vydal jsem se podívat jak vypadají ve skutečnosti a zdály se mi drobet nepřehledné a prostě to " nebylo nějak ono ":-( Uviděl jsem ale hodinky Sturmanskie, které mě na internetu vůbec nezaujali. Ve skutečnosti ale vypadají úpně jinak a měl jsem vybráno :-) Jsou přehlednější a zdají se mi mnohem víc elegantnější.

post-2992-1209324835.jpg post-2992-1209325453.jpg

Objednal jsem je u Juliana Kampmanna a musím potvrdit všechny kladné hodocení na jeho obchod. Bohužel je však neměl skladem a dodávky z Moskvy jsou prý nepředvídatelné a nejisté :-)) Po měsíci čekání mu dorazili 2x kousky a hned mi psal, já je objednal a v pátek mi dorazili i se sušenkami :-) Takže ještě 1x kousek zatím má :-)))) Jinak s placením si asi moc hlavu neláme a peníze ať mu pošlu až mi hodinky dorazí :-))))

post-2992-1209325120.jpg

A jsou snad ještě hezčí než když jsem je viděl naposled.... :-))

zdarec všem ....

Návštěvník YPO
Odesláno

Vítej v šíleném světě a běž preventivně zakopat vkladní knížky :)

Odesláno

Jo Jo je to tak!!! Taky jsem si myslel že si koupim novy budiky a basta,jenže opak byl pravdou nezustalo to jen u jednych a už ani nezustane je to jak drogy!!!

Odesláno (upraveno)
Zdravím všechny ve spolek a musím se přiznat, že jsem další nakažený .... :-)

Před pár měsíci jsem uvažoval o nákupu nových hodinek, až jsem narazil na toto forum a propadl kouzlu mechanických hodinek a to zvláště těch Ruských. Zátím jsem používal pouze quartzky :-) U prochazní zdejších příspěvků jsem strávil hodiny :-)

Nejprve jsem si vybral Aviatory IV. Vydal jsem se podívat jak vypadají ve skutečnosti a zdály se mi drobet nepřehledné a prostě to " nebylo nějak ono ":-( Uviděl jsem ale hodinky Sturmanskie, které mě na internetu vůbec nezaujali. Ve skutečnosti ale vypadají úpně jinak a měl jsem vybráno :-) Jsou přehlednější a zdají se mi mnohem víc elegantnější.

Objednal jsem je u Juliana Kampmanna a musím potvrdit všechny kladné hodocení na jeho obchod. Bohužel je však neměl skladem a dodávky z Moskvy jsou prý nepředvídatelné a nejisté :-)) Po měsíci čekání mu dorazili 2x kousky a hned mi psal, já je objednal a v pátek mi dorazili i se sušenkami :-) Takže ještě 1x kousek zatím má :-)))) Jinak s placením si asi moc hlavu neláme a peníze ať mu pošlu až mi hodinky dorazí :-))))

A jsou snad ještě hezčí než když jsem je viděl naposled.... :-))

zdarec všem ....

Tyhle hodinky jsou asi nějaký magický :) Měl jsem z nich totiž před nákupem, při nákupu a po nákupu totožné pocity. Na internetu jsem si je vybral, ale jistej jsem si nebyl, v krámě Na poříčí jsem se do nich ve výloze vyloženě zakoukal a doma zjistil, že jsou ještě mnohem hezčí než jsem si myslel :) http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...hl=Moje+prvn%ED

Naposled jsem jim od Kubsona "nadělil" novej řemen. Fotka opět nevystihuje skutečnost:

post-1975-1209368430.jpg

P.S.: Koukám, že už máš tu novu LE s jinou koncovkou vteřinovky chronografu...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
Souhlasím. Čekám, že mě žena minimálně vyhodí z domu:o)

Bude-li pořadí: Ty a potom hodinky (aby padly do měkkého), je vše v pořádku.

Odesláno

stejně z těch rusáckejch srágor je nejlepší tato pseudoHanhárdská zbastlenina :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

jak se tady říká, není nad reálnej pohled

post-817-1209418040.jpg

Odesláno

To Olda: Bojím se, že půjde vše najednou, ale vzhledem k tomu, že jsem se držel rovnice 15let manželství = 15 kilo nahoře, tak to hodinky dopadnou docela dobře:o)

Odesláno

S nákupem bylo doma veselo :-) Mám je totiž jako dárek k narozeninám od manželky. Neustále se mě ptala co jako že chci atd. atd.... No pak když jsem

tedy řekl co že chci tak zavládlo lehké překvapení a že myslela spíš něco "na holení " :-)))) Nakonec jsem ji přesvědčil :-))))

Ale příští rok jsou ale narozeniny zase tak to asi bude opravdu už jen to "holení" :-((((

PS: ty narozky mam až koncem května tak se na hodinky zatím jen koukam v krabičce :-((((

Odesláno
Tyhle hodinky jsou asi nějaký magický :) Měl jsem z nich totiž před nákupem, při nákupu a po nákupu totožné pocity. Na internetu jsem si je vybral, ale jistej jsem si nebyl, v krámě Na poříčí jsem se do nich ve výloze vyloženě zakoukal a doma zjistil, že jsou ještě mnohem hezčí než jsem si myslel :) http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...hl=Moje+prvn%ED

Naposled jsem jim od Kubsona "nadělil" novej řemen. Fotka opět nevystihuje skutečnost:

post-1975-1209368430.jpg

P.S.: Koukám, že už máš tu novu LE s jinou koncovkou vteřinovky chronografu...

Moc pěknej řemen. Já jsem si nechal dát od Juliana černý řemen s bílými stehy. Ten originál se mi moc nelíbil.

Tu vteřinovku mám jinou než ty. Hledal jsem právě rozdíl mezi mojí a starší serií a nic jsem nenašel :-) Tak je ve vteřinovce.

Odesláno

Mám taky nový Šturmanskije - z Prahy od dovozce. Jsem z nich nadšenej, tím spíš že byly ve vesmíru... Asi nebudou poslední... Je to droga...

Odesláno
PS: ty narozky mam až koncem května tak se na hodinky zatím jen koukam v krabičce :-((((

To máš dobrý, já mám doma už hodinky měsíc a oficiálně se jich dočkám až v říjnu. Proto jsem je dal manželce, ať mi je někam schová z očí, jinak by mi to asi utrhlo pumpicku :helpsmilie:

Odesláno (upraveno)

Z ruskejch mám 24 hodinový aviatory a jsem s nima moc spokojenej. Trochu mě štve úzkej řemínek, ale to pořeším časem. jinak jsem rád Ivane L., že se potkáváme i tady.... :smile_anim: doufám, že se sejdeme i na Ch, CZ a D produkci... :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

Taky Tě tady rád čtu Cyrdo. Jo hochu, ruský hodinky jsou ruský hodinky - švýcary může mít každej kdo má peníze, ale ruský jsou jen pro znalce... :smile_anim:

Odesláno

Sice píšeš o Aviátorech ale to je fuk - 24 hodinový číselník je pěkný, já mám na kosmických Šturmanských taky malý, jsou vlastně skoro stejné jako ty na horní fotce, akorát v jiných barvách a hlavně s nimi letěl Šargin v roce 2004 do vesmíru, mám políčeno ještě na kosmický Strely. Ty sice 24 hodinový číselník nemají, ale soudruhům tehdy asi ještě nedošlo, že stejně jako v ponorce, ani ve vesmíru nikdo neví jestli je právě ráno nebo odpoledne... :thumbsup_anim:

Odesláno

Zítra frčím zase do Prahy mrknout na ruský hodinky. Mám políčeno na nějaké levné pilotky Aviatory a taky na Strely od Poljotu co v nich letěl do vesmíru Komarov, Gubarev a jiní. Uvidím jak budou vypadat v reálu...

Odesláno

Měl jsem kamaráda, co byl u paragánu a ten těmhle hodinkám říkal Šturmoviky. Prý to jsou jediný cibule na světě, co vydrží atomovej výbuch. A nosil je Gagarin.

Odesláno

..................Prý to jsou jediný cibule na světě, co vydrží atomovej výbuch............

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Odesláno
..................Prý to jsou jediný cibule na světě, co vydrží atomovej výbuch............

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

To říkal ten kamarád. Asi to těžko ověříme, co? :worried_anim:

Odesláno

Tak nějak marně přemejšlim, čím by se ruský mechanický hodinky měly ve smyslu odolnosti proti atomovýmu výbuchu lišit :-)) Že by byly z olova????? :-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...