beeman Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 nenasel jsem, tak zakladam rychle a korektni jednani, nelze nez doporucite vsemi deseti, diky za obchod
tomas_mpb Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 super, také tak, bez problémů, rychlé a korektní jednání
filo-boxer Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Odesláno 25. října 2018 V 25. 10. 2018 v 9:35, tomas_mpb napsal: super, také tak, bez problémů, rychlé a korektní jednáníTo musis napsat do beemanova hodnoticiho vlakna, ne k sobe. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/98275-beeman/page-4
pku Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Odesláno 24. října 2022 Ahoj, tak mohu jen potvrdit perfektní a pohodový přístup a doporučuji. Nemohl jsem se bohužel z důvodu angíny, která mě přepadla dostavit osobně, ale dlouholetý místní člen a můj kamarád obchod uskutečnil za mě a potvrdil, že jednání s Tomášem bylo na výborné úrovni. Díky
tikzot Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2023 Děkuji Tomášovi za pohodový a hladký obchod, a také za bonus ve formě svezení se superkáře. Užívej si to
Vanilla Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Odesláno 29. května 2024 Tomáše mohu jen doporučit, skvělá a jasná domluva. Výborný pokec jako bonus. Díky
korbos Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Odesláno 10. října 2024 Výborná a rychlá domluva, příjemný pokec a z hodinek mám hlavně velkou radost. Rozhodně doporučuji. Díky moc
Tomak Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Rychlý obchod přesně podle domluvy. Vřele doporučuji k obchodování
Jarett Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Rychlá akce, vše domluveno za pár minut, takže spokojenost a kolegu 100% doporučuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se