Přejít na obsah

Vintage seiko

Chumpus

Doporučené příspěvky

Jo,jo modré Kakume jsou parádní,ale já raději černo modré  Bull Heady

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Tikal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

u6etyna4.jpg

Ano je to Quartz.

Vyrobeny jsou v roce 81 a zhruba v roce 83 je otec kupoval v Káhiře.

Takže jsou rodinné a s příběhem.

Nešel strojek ( kalibr 8223 ) a samo se opravit nedal, takže se musel najít dárce. 

Povedlo se a mám z nich radost

Upraveno uživatelem seh1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Pěkná dvojčátka, jen co je pravda. Přiznám se, že na mě je to momentálně barevně a obsahově už tak trochu moc (zejména ta dvojbarevná luneta se mi nelíbí), nicméně stejně vždycky zas a znovu strhnou můj pohled kdykoliv je na eBay či jinde uvidím. A bojím se, bojím, že nakonec stejně podlehnu - když ne konkrétně těmhle, tak nějakým podobným Seiko chronografům. :)

Odkaz ke komentáři

Pěkná dvojčátka, jen co je pravda. Přiznám se, že na mě je to momentálně barevně a obsahově už tak trochu moc (zejména ta dvojbarevná luneta se mi nelíbí), nicméně stejně vždycky zas a znovu strhnou můj pohled kdykoliv je na eBay či jinde uvidím. A bojím se, bojím, že nakonec stejně podlehnu - když ne konkrétně těmhle, tak nějakým podobným Seiko chronografům. :)

vdaka. mne sa zapacili hned ako som ich zbadal a chcel som ich mat. inak ked nemas rad farebne tak ja by som este isiel do Seiko 6138 Bullhead. nevidi sa to kazdy den;)

042x37w.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Člověče, to ses přesně trefil. Jako bys mi do hlavy viděl. Tyhle se mi líbí mnohem víc. Hlavně tedy to ne úplně tradiční umístění day&date. Ale také to ještě pořád není na to, abych je z placu teď hned koupil. Možná až uzraje čas...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Nestraš, nebo se už a priori začnu bát případné účasti na srazu. ;) Navíc když jsem viděl ty palby, za které se hodně zachovalé Seiko chronografy v eBay aukcích běžně draží, nebylo mi věru lehko u srdce...

Odkaz ke komentáři

na ebay sa niekedy predavaju neoriginal veci za strasne peniaze. hlavne ze je to farebne a nabliskane :( ale daju sa zohnat obcas aj starsie. idealne pred repasom. lenze to moze trvat zohnat suciastky po dlhom case a niekedy je aj cena vyssia ako samotne hodinky. a podla mna je z toho vecsia radost a clovek si to viac vazi ked vie co to dalo namahu ich dat spet k zivotu;)

Odkaz ke komentáři

dovolil by som si polemozovat trocha. nie vzdy a vsetky modely rastu na cene. niektore su lacnejsie cim su starsie ale o niektore sa idu ludia potrhat a platia viac ako je zdrave

Ale jo,souhlasim,tahle Seiko manie(hlavne vintage) ani tady na foru netrva nejak extra dlouho,frcely hodne pilotky,kazdej je musel zkusit,Bondovky,Igeny...je to proste o momentalni poptavce.Vintage hodinek od Seiko je nespocet a drtiva vetsina vypada dost nadcasove,spoustu jich koupis za par korun a treba chrono,kdyz je v dobry kondici a je tam zajimavej kalibr,vyleti na dvojnasobek ceny oproti inzeratu starymu rok,nebo dva...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...