Přejít na obsah

Vintage seiko

Chumpus

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Určitě bych tam nedal "většinou". Nevím, kdes to zas slyšel, elogo...

Jedna věc je skládačka v rámci renovace např. Elton dle libosti - to je ten tvůj "lepší pocit pro majitele") a druhá skládačka typu: "prostě tam dám nějaké ručky, lunetu a cifr, co mi zbyly z jiných Seiko, a hotovo"

Tyhle Champagne jsou bohužel druhý případ, i když jsou pěkné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kucí nedělejte ze sebe ajnštajny v jednom kuse když sem něco napíšu, je to naprd. Co jsem kde slyšel a viděl za celý život nemůžete ani vědět ani tušit.

Tak se do mě v jednom kuse nenavážejte, je to zbytečné. Tady sem dal Tikalovi +1, tak nevím, co máte za problém.

*

A to o čem to je, se netýká jenom hodinek, ale i aut, motorek, atd, jakož i počítačů a další techniky, prostě poladit, vytunit a udělat podle svého mimo tu běžnou "konfekci" je v genech každého člověka, majitele a vlastníka čehokoliv, co je alespoň nějakým dílem složeno a sestaveno mechanickým způsobem.Stačí nápad, fortel, nářadí a kus štěstí ke konečnému výsledku, týká se to i hodinek, snad to chápete.  :photo:

A je úplně jedno jaká je to značka a jaké jsou to díly, podstatný je pocit majitele a jestli se tím pochlubí je už jen na něm, na publiku je už je jen vyjádření líbí/nelíbí případně zájem  o to, jak to bylo a proč je to zrovna tak, jak je to uděláno. Takže vy jste publikum stejně jako já,  napište klidně Tikalovi jestli se vám to líbí nebo ne a mě z toho kolotoče flame klidně vynechte.

Servus.

:cheers:

**

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2015 v 12:24, eloga napsal:

kucí nedělejte ze sebe ajnštajny v jednom kuse když sem něco napíšu, je to naprd...

Však se hned nečerti. Nikdo určitě nic nemyslel ve zlém. Já to s tou konfekcí rovněž nepobral - myšlénka to byla těžká jak od Heideggera. :D

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

ale pobral, jinak bys to nepsal. Ovšem s tím Heideggerem, to už si od mechanických hodinek až u filosofie, skoro až Jitro kouzelníků..... A přitom Heidegger měl tak maximálně dřevěný švarcvaldky,  jinak to nevidím. :photo:  :cheers:

**

Odkaz ke komentáři

V 11. 9. 2015 v 7:52, eloga napsal:

ale pobral, jinak bys to nepsal. Ovšem s tím Heideggerem, to už si od mechanických hodinek až u filosofie, skoro až Jitro kouzelníků..... A přitom Heidegger měl tak maximálně dřevěný švarcvaldky,  jinak to nevidím. :photo:  :cheers:

**

Pobral, ale až přes ten tvůj doplňující komentář :)

Odkaz ke komentáři

V 18. 9. 2015 v 7:56, VintageLover napsal:

Tolik úžasných hodinek. Proč tolik nepřispíváš do sekce: "Co máte právě na ruce" ? Vždyť to je úžas, co všechno doma máš. ;)

Víš jak jsem na tom s focením... a tyhle Seika mají jednu takovou vlastnost, že jsou většinou na trpaslíky... a některé už jsem na hnátě fotil a vkládal...a dík za kompliment.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...