Přejít na obsah

Vintage seiko

Chumpus

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kdepak, původní a moje nejstarší a vlastně také první vintage chrona co jsem koupil.

Coby mladý debil jsem je dostal od strejdy, který "To" odložil a koupil si digitálky a já mladý a impulzivní kretén jsem je totálně dorasoval a nakonec ani nevím, kam jsem je zašantročil.

Nicméně, vzhledem k tomu, že jsem sentimentální, jako stará děvka, tak jsem před nejméně deseti lety koupil tyhle. To se dalo a ještě za normálné peníze...

Možná bych věděl o jedněch UFO pětkách :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

for Tikal:

paráda, moc se mi líbí tvá motivační, takže mi chybí Kakume, Bullhead modrý a k tomu tak bratru 22 tisíc. 

Ta modrá kombinace na Seikách mě strašně moc baví, sbírám i novodobé Seiko divery a takové Seiko Monster LE SRP 453 je též povedený kousek, takže si počkám 20let a můžu je fotit pro tuto sekci :clap:

Odkaz ke komentáři

V 19. 1. 2016 v 11:43, liwik napsal:

for Tikal:

paráda, moc se mi líbí tvá motivační, takže mi chybí Kakume, Bullhead modrý a k tomu tak bratru 22 tisíc. 

Ta modrá kombinace na Seikách mě strašně moc baví, sbírám i novodobé Seiko divery a takové Seiko Monster LE SRP 453 je též povedený kousek, takže si počkám 20let a můžu je fotit pro tuto sekci :clap:

jj, modrá je dobrá

post-23487-0-82709800-1453204416_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

Tenkrát jsem za ně dával asi 2.100,- a bylo to peněz :lol2:

Livik: budeš si muset zvednout limit, ty modro/černé bullheady budou sami atakovat těch tvých 22,- Navíc ty moje jsou 100% original

No dáš za to 9t a za servis +- 5, když nebude nic vysypaný a jsi doma. Respektive jsi v počátku renovace pouzdra,ruček, ciferníku a lunety, ale to bude na aftermarket.

jo a správný tlačítka...

Suma sumárum 18-20 t

Upraveno uživatelem Tikal
Odkaz ke komentáři

Tikal: co říkáš je asi pravda u 100% originálů, ale kdo z nás pozná, že to není i za vysokou cenu aftermarket, já to nepoznám, a k těm renovacím, někdo chce určitou patinu zachovat a pak toho vyměnit nemusí tolik. Já bych určitě sehnal na netu nový ciferník na moje Seiko UFO, ale mám pocit, že ta patina ciferníku je zajimavější, dává těm hodinkám opravdový šmrnc "vintage".

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...