Tikal Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Možná ledvinu, ale Kakume ani omylem, sám mám málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 To je škoda, ty prostě musím mít, nezbývá než se obrnit trpělivostí, a ta ledvina tiká ti aspoň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) Ta spíš šustí, prej tam mám písek, v koleni vodu, v močáku kameny, tak ještě cement a začnu stavět.... motivační Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Tikal: čtyřky sem .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Kdepak, původní a moje nejstarší a vlastně také první vintage chrona co jsem koupil. Coby mladý debil jsem je dostal od strejdy, který "To" odložil a koupil si digitálky a já mladý a impulzivní kretén jsem je totálně dorasoval a nakonec ani nevím, kam jsem je zašantročil.Nicméně, vzhledem k tomu, že jsem sentimentální, jako stará děvka, tak jsem před nejméně deseti lety koupil tyhle. To se dalo a ještě za normálné peníze... Možná bych věděl o jedněch UFO pětkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 co jsou normalni penize v tehle seikach? Koukam na ebay na 6138 a vše normalni kolem 12-18litru ufo pet vokaz .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 V 19. 1. 2016 v 10:54, shotik napsal: co jsou normalni penize v tehle seikach? Koukam na ebay na 6138 a vše normalni kolem 12-18litru ufo pet vokaz .)To jsou už nyní normální peníze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 for Tikal:paráda, moc se mi líbí tvá motivační, takže mi chybí Kakume, Bullhead modrý a k tomu tak bratru 22 tisíc. Ta modrá kombinace na Seikách mě strašně moc baví, sbírám i novodobé Seiko divery a takové Seiko Monster LE SRP 453 je též povedený kousek, takže si počkám 20let a můžu je fotit pro tuto sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) V 19. 1. 2016 v 11:43, liwik napsal: for Tikal:paráda, moc se mi líbí tvá motivační, takže mi chybí Kakume, Bullhead modrý a k tomu tak bratru 22 tisíc. Ta modrá kombinace na Seikách mě strašně moc baví, sbírám i novodobé Seiko divery a takové Seiko Monster LE SRP 453 je též povedený kousek, takže si počkám 20let a můžu je fotit pro tuto sekci jj, modrá je dobrá Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Jak říkaš, modrá je prostě kouzelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 V 19. 1. 2016 v 7:54, shotik napsal: liwik: nutne potrebuju ty napravo Podívej se na tuto stránku, doprava je myslím zdarma, a cena je něco kolem 9litrůhttp://www.speedtimerkollektion.com/shop/product_info.php?cPath=30&products_id=21469 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) Tenkrát jsem za ně dával asi 2.100,- a bylo to peněz Livik: budeš si muset zvednout limit, ty modro/černé bullheady budou sami atakovat těch tvých 22,- Navíc ty moje jsou 100% originalNo dáš za to 9t a za servis +- 5, když nebude nic vysypaný a jsi doma. Respektive jsi v počátku renovace pouzdra,ruček, ciferníku a lunety, ale to bude na aftermarket.jo a správný tlačítka...Suma sumárum 18-20 t Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Tikal: co říkáš je asi pravda u 100% originálů, ale kdo z nás pozná, že to není i za vysokou cenu aftermarket, já to nepoznám, a k těm renovacím, někdo chce určitou patinu zachovat a pak toho vyměnit nemusí tolik. Já bych určitě sehnal na netu nový ciferník na moje Seiko UFO, ale mám pocit, že ta patina ciferníku je zajimavější, dává těm hodinkám opravdový šmrnc "vintage". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Inu pozná, pozná Patina je na tom to nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liwik Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 A když bych ti třeba do sz dal fota mých ufo a bullheadu, byl bys ochotný mi říct jestli je to orig. nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Pokusím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Někdy je ten aftermarket díl zcela zjevný, v jiném případě to ale nepozná ani zkušený hodinář, natož běžný uživatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 tak tak, tesat do kamene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Taky jsem propadl modré. A vůbec vintage hodinkám od Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Blbá závislost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se