Doriaan Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 A jedna malá změna...zkouška červeného cifru, sundání a vložení zpátky indexů.Jinak by nešlo potisknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 je to take neatypicke, ale zaujimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Líbí se mi to, paní Jasněna by se mohla učit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 A jedna malá změna...zkouška červeného cifru, sundání a vložení zpátky indexů.Jinak by nešlo potisknout.To se mi hodně líbí, navíc s tím červeně prostým řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Bez upravy jen oriznute at se nahraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Další...Ještě mám v připravě dvoj barevné indexy. Velmi náročné na přesnost. Jestli se povede vložím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 haha konečně mi docvaklo co je honami (si člověk musí přečíst název vlákna, žejo).jinak pokud můžu názor - logo na cifru bych dal o dost výš, blíž ke dvanáctce. a obecně ten font a kurzíva mne osobně nešmakuje, ale to je věc vkusu. parádní počin! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Konečně se podařilo a je na světě Igen pouzdro v rozměru 41mm. Vyrobeno v České republice...český stroj, je jasné, že na cifru bude do budoucna napsáno vyrobeno v ČR :-)Zásluha a výroba pouzdra je samo Vládova. Tím to velké díky a smekám, že jsi to dotáhnul do konce.Myslím si, že teprve teď to bude ono...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 cifernik bude ale iny, vsak? to puzdro je paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 cifernik bude ale iny, vsak? to puzdro je paradneCifernik bude takovy jaky si prat budes;-)Tohle je jen ukazka...moznosti je nespocetne. Jsou to Honamky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Cifernik bude takovy jaky si prat budes;-)Tohle je jen ukazka...moznosti je nespocetne. Jsou to Honamky ;-)tak to beriem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Paráda, je to macek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Paráda, je to macek Presne tak jak rikas ;-) konecne pouzdro ve velikosti nasi doby. Pouzdro vyrobene u nas v republice!!! Zadna cina a naplneni myslenky osazovat stroje Prim.Velky problem to zvladnout jak financne tak casove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Presne tak jak rikas ;-) konecne pouzdro ve velikosti nasi doby. Pouzdro vyrobene u nas v republice!!! Zadna cina a naplneni myslenky osazovat stroje Prim.Velky problem to zvladnout jak financne tak casove.Prave Ty si myslim, ze vis o cem mluvim ;-) A to neni mysleno jakkoli spatne. Prave naopak. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Paráda. Jen dopilovat logo, nebo ho úplně vypustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 24. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Paráda. Jen dopilovat logo, nebo ho úplně vypustit.Mne se logo libi...ale urcite muzes rict predstavu jak by melo vypadat. Budu rad za nazor. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Problém je na mé straně, jak něco začíná J naskočí mi JVD a je zle. Samozřejmě jsem nic lepšího nevymyslel. Hrál jsem si s myšlenkou odkazu na znovuzrození hodinek ... žádné iniciály ale symbol ... ale Fénix by se plet s orlicí. Logo je nepodstatné, hlavně se nikým nenech odradit. Čekal jsem o víkendu v nákupním centru vedle "Hodinářství" a jímala mne hrůza ... kdokoli zachrání mechanický kalibr zaslouží úctu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 JS se nechá pojmout různě - proplést, napojit, nebo S otočit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 25. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 To prvni nevypada spatne...dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 aj ja som za prvu verziu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se