colommbo Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Mně přijde taková trochu útočná, agresivní... Maličko bych zkrátil "mečík" a bude to dobrý.
Doriaan Odesláno 25. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2019 Urcite mne take napadlo zkratit.
Uda Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Odesláno 25. února 2019 To první je moc povedené. Až se dohodnete na právech k použití, zaregistrujte si to jako ochrannou známku (pokud to už někdo neudělal). Odesláno z mého FRD-L02 pomocí Tapatalk
Doriaan Odesláno 28. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Nove logo a tisk. Jeste se musi vychytat presnost dvojiho tisku. Igen ve velikosti 41,5mm :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doriaan Odesláno 28. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Foto stroje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
valjoux Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Trochu šoky po ránu, co se děje. Další samostatná výroba, pěkná práce.
Doriaan Odesláno 28. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Díky, ale bez pár lidí by to nešlo. Jseš mezi něma Vláďo :-D
Karlos Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 (upraveno) Pěkné.A můžu do toho i trochu kecat? Logo moc malé, nápis 17 J naopak moc velký. A taky už hodinky trochu vyrostly z ručiček. Upraveno 28. března 2019 uživatelem Karlos
Doriaan Odesláno 28. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Jasne, ze muzes...od toho to tady je.Nehlede na to, ze to jsou Honamky :-D
Doriaan Odesláno 29. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Prvni pocin damske.Na zivo vypadaji lepe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
olegunar Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Samozřejmě, kluci, klobouk dolů co dokážete vyrobit, ale tyto dámský jsou na mě až moc BENTIME, JVD apod...
Doriaan Odesláno 29. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Ono bohuzel tohle nektere zeny chcou. Porad rikam dokola...Honami Kazdemu se libi neco jineho. Sto lidi sto chuti. Ja jsem schopen vytvorit v ramci moznosti a s pomoci druhych hodinky, ktere budou jedine na svete. A o tom to je....
Doriaan Odesláno 29. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2019 A vlastne za smesne penize....je to vec nazoru.Jen diky tomu, ze jsem chtel jedinecnost...dostupnou sam pro sebe.
ponorka9 Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 Prvni pocin damske.Na zivo vypadaji lepe.pěknej kousek, nemám s nima žádnej problém
azeppelin Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 Co je na tom jedinečnýho? Vidím čínský fake sub pouzdra s nehodícím se něčím se zirkony místo tahu, čínskou cibulovou korunku a s použitím metly ve spreji. Mi asi něco uniká.
cali Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 Tak na Baselworld sa s tym pokial viem kolega nechysta a kdo si hraje,.....
Roman-ZA Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Prvni pocin damske.Na zivo vypadaji lepe.potesilo by foto na damskej rucke
jurajda Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Ono si môže hovoriť kto chce, čo chce, ale dôležité je, že sa zlepšuješ a to nepoprie nik. Držím palce!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se