Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ani mi tak nejde priamo o konkrétneho predajcu ani nič podobné, príklad bol Breitling Navitimer, ktoré sú ďaleko za mojím finančným limitom.

Len som z diskusie absolútne nepochopil (možno som troška ťažkopádny) kde je teda možnosť zohnať lacno a bez rizika. Doteraz som si myslel, že sú možnosti 3 a to:

- nákup u AD v ČR

- nákup u zahraničného AD

- nákup od preverených non-AD (kratšia záruka u AD)

Tuto sa spomenula možnosť 4 a to:

- nákup u CZ AD s výraznou zľavou cez niekoho

Aspoň teda takto som to pochopil, ak som to pochopil zle prosím opravte ma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím že Pražáci po tom jdou a mají svoje oči i tady, logicky protože jim mimopražští berou ksefty, tak je to sere. Když se nedohodnu tady nebo v DE, tak kupuju výhradně v Monaku, například PAM nebo IWC jsou tam i 45% lepší, ale chce to zvednout prdel a vyrazit za hranice ČR a spojit to s vejletem. Italové to dost ojebavaji, to samé Řekové. A vlastně už u Němci nejsou co bejvali, kazí jim to náplavy, ale dá se tam pořád dobře koupit.

Upraveno uživatelem BlackPanter
Odkaz ke komentáři

Autorovi vyroku prosly rukama mraky hodinek od CZ AD i z venku. A Shewcza si zaslouzi byt tiskovym mluvcim bo spolu s Pampalinim mi rozumi jak to myslim :-)

Ta lepsi cesta bez rizika tu je, kluci ji zde vyuzivaji...

Jako smekam pred tvoji rigorozni praci zde, a snad se ti v ramci diskuse ve vlakne rozsirili obzory stojatych vod u CZ AD.

PS: Servisni strediska nemusi byt nutne v ramci AD. Tim myslim, ze servis dane znacky zajistuje pouze jedna "dcerka" daneho AD pro celou republiku, ale sit AD prodejen je treba 5 subjektu. 

Dekuji za potvrzeni vyse uvedeneho a rovnez za info k servisnim strediskum. 

Tak to vis, ja mam hodinky moc rad, fascinujou mne a rad se o nich dozvidam...a to vcetne toho, jak funguje ci nefunguje distribuce, takze kazde rozsireni obzoru vitam a tohle tema jsem zalozil i kvuli tomu, ze jsem mel dojem, ze muze mit presah a uzitek nejen pro mne.

Odkaz ke komentáři

Záleží na tom, jak jsi schopný vyjednavač potažmo obchodník. Dá se domluvit, ikdyž nejsi zrovna VIP klient.

No to nevim, ale moje zkusenosti, jako cloveka z ulice, co jeste nic nekupoval a nejde "pres nekoho", je max. 10% dolu pri platbe na drevo. Ale je fakt, ze nejsem kdovijakej obchodnik a urcite to nekdo umi lepe.

Diablo myslím, že svůj zdroj nebo prasknout AD, který podstřeluje ceny tady může jenom magor, já mám lepší ceny v Praze na PAM, ale musíš taky nakupovat, nic není zadarmo.

Presne tak. Ja jsem si z toho vzal to, ze se nechaji koupit i v CR od AD hodinky s cenou dost se blizi tem v Monaku...jen se musi vedet pres koho to udelat...

Odkaz ke komentáři

Je to jako v kterémkoliv jiném byznysu. Kupříkladu já letos sháněl co nejlepší cenu na beton do základové desky, obvolával betonárky, nabízel proti služby atp. a dostal jsem se na nějakých 31%. Byl jsem šťastný, než mi soused řekl, že vyjednal 43%. Ne že bych mu to nepřál, naopak, jen nevím co už bych měl dělat víc, abych se dostal ješte na lepší slevu než těch 31%. No a tak to chodí všude. Silnější pes m*dá ;-)

Omlouvám se, ale přišlo mi to celkem trefný.

Odkaz ke komentáři

Je to jako v kterémkoliv jiném byznysu. Kupříkladu já letos sháněl co nejlepší cenu na beton do základové desky, obvolával betonárky, nabízel proti služby atp. a dostal jsem se na nějakých 31%. Byl jsem šťastný, než mi soused řekl, že vyjednal 43%. Ne že bych mu to nepřál, naopak, jen nevím co už bych měl dělat víc, abych se dostal ješte na lepší slevu než těch 31%. No a tak to chodí všude. Silnější pes m*dá ;-)

Omlouvám se, ale přišlo mi to celkem trefný.

No vida, pekny primer. Vidis, a to je presne to, co jsem myslel tim "pres nekoho"...ja bych se souseda minimalne zeptal, jestli by to umel i pro mne (pokud si teda jen necintal na pentli) a kdyby se to sesynchronizovalo, tak ve finale mohla byt cena treba jeste lepsi, protoze byl vetsi odber. Ja osobne bych s tim nemel problem, kdyby se nekdo chtel "svezt"...ostatne to tak i praktikuju s par lidma pri nakupu streliva.

Odkaz ke komentáři

Jeste aktualita - vcera jsem byl v Breitlingu a v Omega butiku na Staromaku...v Breitlingu mi bylo receno, ze pri platbe v cashi 10% dolu a u Omegy 7%

To je trapas. Aby to byl slušný kompromis pro obě strany, tak by to muselo být u Breitlingu 20% a Omega 15%. Šediváci se samozřejmě dostanou na mnohem lepší ceny.

Odkaz ke komentáři

To celkem je. I kdyz se slusi rict, ze ja jsem se tedy nijak dal nepidil a vubec netlacil - proste jsem polozil jednoduchou otazku a po odpovedi se v tom dal nepiplal. Takze by slo mozna vic. A taky urcite pokud uz u nich nekdo neco koupil, tak by dostal vic. Nevim, jestli to funguje u AD hodinek stejne jako u aut, ale treba kdyz nebudou mit pred koncem roku splnene prodeje, treba pujdou jeste nize...

Jo a co mne celkem prekvapilo byl fakt, ze ty ceny, ktery visely na Breitlingach v krame, jsou vyssi nez to, co se da najit na webu Breitlingu...cekal bych, ze AD budou mit ceny, ktere uvadi vyrobce na webu. A jelikoz jsou vyssi, tak v tom svetle je tech 10% dolu jeste vtipnejsi...

Odkaz ke komentáři

i AD je obchodník, obzvláště když všichni pracujou na bázi %z prodeje. Překřiknu cenu, movité klientele je to jedno, a když chci šplhnu tak řeknu, že jsem pro Vás speciálně domluvil 10% navíc. Když se někdo zeptá na slevu, tak řeknu rovnou 10% a pak začíná hra, kdo má silnější páku.

Já jsem tahle šel do Audi AD, řeknu, že chci 20% dolů z nové SQ5, a po několik minut slovní výměny jsme si dohodli. Já vím, že může ještě níž, ale nebudu moc tlačit, pro mě je 20% dost dobrá

Stejně tak jsem šel do Altmana v Plzni a řekl jsem, že chci 15% z Longines HydroconQuest, nebo si to koupím v Praze. Oni řekli fajn, vy to znáte a dali mi ho.

Odkaz ke komentáři

Všechno co tam píšou ohledně mezinárodní záruky a správné aktivace elektronické karty platí právě a jen při koupi hodinek u autorizovaných prodejů uvedených na jejich stránkách. Na to jsem chtěl hlavně poukázat, ten hlavní rozdíl mezi AD a šedivkou.

Odkaz ke komentáři

Všechno co tam píšou ohledně mezinárodní záruky a správné aktivace elektronické karty platí právě a jen při koupi hodinek u autorizovaných prodejů uvedených na jejich stránkách. Na to jsem chtěl hlavně poukázat, ten hlavní rozdíl mezi AD a šedivkou.

No ale šedivka kupuje od ADčka a záruka přenosná je, takže ty kupuješ se zárukou výrobce. (V případě většiny EU šedivek)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...