Matik Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 No, ?prémiové? umístění modelů Ball v zadní výloze v pasáži, už se dalo chápat jako, v porodnickém žargonu řečeno - poslíček takového rozhodutí... To není výtka směrem na Koscom, ale asi spíš odraz reálné poptávky a možná indikátor zmíněných problémů značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Hergot kdyby vsechny znacky, ktery maj vystaveny v ty pasazi, byly v problemech, to by nas nic hezkyho necekalo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dratew Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Dobré odpoledne.Update: NATO do barvy a guma od Riosu. Zajímavý je, že guma je koupená jako 20mm a připadá mi, že by se tam 22 vešla. Co myslíte?L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Já tam mám 20 mm strapy od Wardů a sedí přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Dobré odpoledne.Update: NATO do barvy a guma od Riosu. Zajímavý je, že guma je koupená jako 20mm a připadá mi, že by se tam 22 vešla. Co myslíte?L.To nejspíš vypadá, že místo gumy 20 mm poslali/prodali 18 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dratew Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Díky, Dokusan To nejspíš vypadá, že místo gumy 20 mm poslali/prodali 18 mm. podle šupléry ne, čéče. Asi mám roztažený nožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Wardí dvacítka sedí přesně. I Wardí guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 (upraveno) Kluci, řešilo (a vyřešilo) se tady, proč je ve spodní části cifru ta velejemná indexace? Jinak na řemeni i gumě fakt pěkný hodinky! Upraveno 30. července 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Kluci, řešilo (a vyřešilo) se tady, proč je ve spodní části cifru ta velejemná indexace? Jinak na řemeni i gumě fakt pěkný hodinky!Kurňa, mně to taky vrtá hlavou, navíc tam indexy nemají označení minut...netuším.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se