Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jestli se to jevi aspon trosicku jako vyhodna koupe, tak je to 100% fejk.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ochrannej prvek Breitling proti fake, zcela normální.

Vo tom sem nikdy neslysel, muzes to nejak rozvest?

Odesláno

když ho pošlu ověřit pravost do AD  dokument který vydají, tak ten nelze snad zfalšovat, začínám byt poměrně schizofrení :-)

Odesláno

Je to fejk. Stačí se podívat na lumi bod nebo na indexy na lunetě.

fotky jsou bohužel trochu nedoostřené nemůže to mást?

Odesláno

fotky jsou bohužel trochu nedoostřené nemůže to mást?

Jiné indexy na lunetě, jiný lumi bod, jiný font písma Breitling, plastické logo Breitling je také jiné, výrobní číslo má jiný font. Mám stejný model po faceliftu, tedy se špičatou vteřinovkou. Nevěřím, že by udělali tolik změn u stejného modelu.

Odesláno

logické vyústění bude asi dát na zkušenost, každopádně kdyby někdo chtěl pustit právě tyto hodinky,44mm, modrej cifr se špičatou vteřinovkou beru okamžitě.

Odesláno

Jiné indexy na lunetě, jiný lumi bod, jiný font písma Breitling, plastické logo Breitling je také jiné, výrobní číslo má jiný font. Mám stejný model po faceliftu, tedy se špičatou vteřinovkou. Nevěřím, že by udělali tolik změn u stejného modelu.

Pro porovnání vlevo origo a mě se zdají výše zmiňované  věci stejné. 

post-63315-0-45828000-1542061606_thumb.png

Odesláno

udělali. U poface modelů jsou známý 2 typy ciferníků. 

Odesláno (upraveno)

Viem, ze je to proti pravidlam fora, ale link na predavane FAKE Rybky. Len na porovnanie. 

Nejde v ziadnom pripade o propagaciu fake z mojej strany

https://tinyurl.com/y9m5d2lj

Tie ochranne prvky su aj na Fejkoch. To B logo je celkom sprasene na F-ke.

Z toho, co som tam videl vsetky fejkove Rybky maju sekundovky zakoncenu cervenych stvorcom..nie sipkou. 

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

Vo tom sem nikdy neslysel, muzes to nejak rozvest?

Hele napíšu to co vím, říkal mi to ten coolturista vod Dušákoj ze servisu, tam mi to ukázal a říkal, že je to ochrannej prvek, kterej Breitling používá. Byl jsem tam tehdy se svými Superoušny, které mi kontroloval.

Ještě k hodinkam, i přes názorovou neshodu si myslím, že je to originál. Jestli ty hodinky byly v servisu a ten doklad je od nich, tak oni by je nepustili dál pokud by to byl fík.

Odesláno (upraveno)

Bez papírů hodinky nebrat, nikdo ti neřekne jestli to je čorka a až si je nějáký AD prodejce, nebo servis nechá s tím že skutečně kradené jsou, tak co pak?

To BlackPanther: A co ti ukázal tedy? Neříkej že to malý Béčko na lunetě :lol: Pokus o vtip.....

Upraveno uživatelem African

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...