Freeter83 Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 můžete mě říct co je tohle?
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Jestli se to jevi aspon trosicku jako vyhodna koupe, tak je to 100% fejk.
BlackPanter Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Ochrannej prvek Breitling proti fake, zcela normální.
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Ochrannej prvek Breitling proti fake, zcela normální.Vo tom sem nikdy neslysel, muzes to nejak rozvest?
Karlos Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Já si bez dovolení vypůjčil jednu zdejší fotku pro porovnání třeba tisku a umístění loga.(http://www.chronomag.cz/clanek/2009-03-31/breitling-superocean-steelfish.html)Rád bych se mýlil.
Freeter83 Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 povedená replika může obsahovat i tyto prvky že?
Bohdan Kocharowski Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Podle mne je nejjednodussi se s cislem a eventualne fotkou obratit na AD ci primo vyrobce a bude vyreseno...
jacob Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Je to fejk. Stačí se podívat na lumi bod nebo na indexy na lunetě.
Freeter83 Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 když ho pošlu ověřit pravost do AD dokument který vydají, tak ten nelze snad zfalšovat, začínám byt poměrně schizofrení :-)
jacob Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Na to není žádný univerzální tiskopis. Pravděpodobně to bude ve tvaru zakázkového listu. Nic těžkého. Ale jak jsem psal. Mám je doma a vypadají docela rozdílně :-).
Freeter83 Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Je to fejk. Stačí se podívat na lumi bod nebo na indexy na lunetě.fotky jsou bohužel trochu nedoostřené nemůže to mást?
Bohdan Kocharowski Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Mozna je to zamer...
jacob Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 fotky jsou bohužel trochu nedoostřené nemůže to mást?Jiné indexy na lunetě, jiný lumi bod, jiný font písma Breitling, plastické logo Breitling je také jiné, výrobní číslo má jiný font. Mám stejný model po faceliftu, tedy se špičatou vteřinovkou. Nevěřím, že by udělali tolik změn u stejného modelu.
Freeter83 Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 logické vyústění bude asi dát na zkušenost, každopádně kdyby někdo chtěl pustit právě tyto hodinky,44mm, modrej cifr se špičatou vteřinovkou beru okamžitě.
Freeter83 Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Jiné indexy na lunetě, jiný lumi bod, jiný font písma Breitling, plastické logo Breitling je také jiné, výrobní číslo má jiný font. Mám stejný model po faceliftu, tedy se špičatou vteřinovkou. Nevěřím, že by udělali tolik změn u stejného modelu.Pro porovnání vlevo origo a mě se zdají výše zmiňované věci stejné.
financ Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Jiné indexy na lunetě, jiný lumi bod, jiný font písma Breitling, plastické logo Breitling je také jiné, výrobní číslo má jiný font. Mám stejný model po faceliftu, tedy se špičatou vteřinovkou. Nevěřím, že by udělali tolik změn u stejného modelu.udělali. U poface modelů jsou známý 2 typy ciferníků.
Leviathan Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2018 (upraveno) Viem, ze je to proti pravidlam fora, ale link na predavane FAKE Rybky. Len na porovnanie. Nejde v ziadnom pripade o propagaciu fake z mojej strany https://tinyurl.com/y9m5d2lj Tie ochranne prvky su aj na Fejkoch. To B logo je celkom sprasene na F-ke.Z toho, co som tam videl vsetky fejkove Rybky maju sekundovky zakoncenu cervenych stvorcom..nie sipkou. Upraveno 13. listopadu 2018 uživatelem Leviathan
Frantik Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2018 Koukám na fotky a na lunetě vidím ochranný prvky Breitling, jestli je dobrá cena kolem padika, tak neváhej.Jeste jednou, hod sem cenu, ta urcite napoví.
BlackPanter Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2018 Vo tom sem nikdy neslysel, muzes to nejak rozvest?Hele napíšu to co vím, říkal mi to ten coolturista vod Dušákoj ze servisu, tam mi to ukázal a říkal, že je to ochrannej prvek, kterej Breitling používá. Byl jsem tam tehdy se svými Superoušny, které mi kontroloval. Ještě k hodinkam, i přes názorovou neshodu si myslím, že je to originál. Jestli ty hodinky byly v servisu a ten doklad je od nich, tak oni by je nepustili dál pokud by to byl fík.
African Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2018 (upraveno) Bez papírů hodinky nebrat, nikdo ti neřekne jestli to je čorka a až si je nějáký AD prodejce, nebo servis nechá s tím že skutečně kradené jsou, tak co pak? To BlackPanther: A co ti ukázal tedy? Neříkej že to malý Béčko na lunetě Pokus o vtip..... Upraveno 13. listopadu 2018 uživatelem African
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se